Carolina – Tampa 3:5 (kon.) | NY Rangers – Washington 4:1 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (3:2 po s.n.)
Boston – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 20.01.2014, 21:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:
    David Krejčí (BOS) 0+1, 0 střel, čas na ledě 22:35
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 25:17 (23:38:23)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brad Marchand (BOS) 2+0
    2. Patrice Bergeron (BOS) 0+2
    2. Mike Richards (LAK) 0+1
     
    Je dobjováno. Ve třetí části se Králům podařilo vyrovnat, což ale v konečném důsledku nic nezměnilo. Jen o několik málo vteřin totiž Brad Marchand svým druhým gólem v utkání strhl opět vedení na stranu Bruins. Stav 3:2 nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího, doufejme neméně atraktivního, duelu nashledanou!

    Střely na branku: 23:23
    Vhazování: 21:36
    Hity: 29:22
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kings to zkoušejí bez brankáře!
     
    59:16
    Hosté nyní přišli pravděpodobně o poslední šanci. Jake Muzzin (LAK) zastavil velmi nevybíravým způsobem Marchanda, za což dostává dvě minuty. Nebezpečný faul kolenem ale zůstává naštastí bez větších následků. Hlavní sudí zákrok definoval jako podražení.
     
    58:20
    Kotouč zamířil po jednom ze soubojů do hlediště. Medvědi stále pozorně brání, vyrovnání klání by se dalo přirovnat k husarskému kousku. Uvidíme, zda se to Kings podaří.
     
    57:34
    Králové jsou opět nastěhovaní v útočné třetině, kde ale narážejí na tuhý odpor Bruins. Obrana domácích se dnes překonává velice obtížně.
     
    56:26
    Richards nahazoval od levého mantinelu směrem k Williamsovi, který ale jeho nabídku nevyslyšel. Hosté se nadechují k závěrečnému tlaku.
     
    55:38
    Hosté prožívali horké chvilky! Quickovi totiž vypadla Boychukova dělovka, po čemž se domácí doslova vrhli po volném kotouči. Vše zakončila Chárova rána od modré, kterou hostující brankář vytěsnil. Z následného protiútoku neuspěl Jeff Carter. Na řadě je zřejmě závěrečná komerční přestávka.
     
    54:45
    Ze hry hostí jde stále více cítit nervozita, která zapříčinila i další zakázané uvolnění. Utkání se nemilosrdně blíží ke svému závěru, Bruins stále drží těsné vedení.
     
    53:58
    Voynov na modré čáře přišel o kotouč, avšak domácí toho nedokázali díky včasnému zásahu borců v bílých dresech využít. Králové tak mohou pokračovat v honbě za třetí brankou.
     
    53:03
    Mitchellovo nahození od modré byla zblokováno, stejně tak neuspěl ani protiútok vedený Milanem Lucicem. Hosté jsou momentálně aktivnějším celkem, uvidíme, zda se Kings podaří vyrovnat.
     
    52:24
    Justin Williams pálil z dobré pozice bekhendem pouze do připraveného Johnsona, následná rána od modré byla sražena do ochranné sítě. Domácí obránce tuto dělovku tečoval, a tak se bude vhazovat po levici bostonského mága. To vše ale až po komerční pauze.
     
    51:59
    Po nepřesné rozehrávce Kings následuje zakázané uvolnění, které vrací hru zpět před Quicka. Po nevýrazném úvodu třetí části sledujeme vynikající hokejovou podívanou, která slibuje dramatický závěr. Podaří se Kings vyrovnat?
     
    50:36
    Kings se tlačí za vyrovnáním, velmi nebezpečně nyní tečoval ránu Doughty. Johnson ale vynikajícím zásahem zabránil vyrovnávací brance. Hosté ale i nadále zůstávají v pásmu.
     
    48:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Utkání nabírá fantastické tempo! Téměř totožným způsobem totiž Medvědi opět strhávají vedení na svou stranu. Nechytatelnou bombou z mezikruží rozvlnil síť za Quickem BRAD MARCHAND. Asistence: Reilly Smith, Patrice Bergeron.
     
    48:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se vracejí do utkání. Po brilantním "ťukecu" se tvrdou ranou k levé tyči prosazuje dobrou formou oplývající JEFF CARTER. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 13. Marchand (Bergeron), 18. Krug (Krejčí, Spooner), 49. Marchand (Smith, Bergeron) – 25. Mitchell (Richards), 49. Carter (Doughty, Kopitar)


    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Boychuk, Chára, Bartkowski, McQuaid, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Spooner, Söderberg – Paille, Campbell, Thornton
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin Mitchell, Voynov, Martinez, Regehr – Carter, Kopitar, Brown – Williams, Richards, Frattin – Lewis, Stoll, King – Nolan, Fraser, Clifford

    Rozhodčí: Lee, Kimmerly – Murphy, Nansen

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri