Středočeský kraj – Ústecký kraj 1:4 (kon.) | Zlínský kraj – Plzeňský kraj 1:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Jihomoravský kraj 5:0 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Liberecký kraj 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Středočeský kraj 2:1 (kon.) | Pardubický kraj – Zlínský kraj 1:4 (kon.) | Praha – Jihomoravský kraj 7:1 (kon.)
Moravskoslezský kraj – Olomoucký kraj 2:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 3:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Pardubický kraj 10:2 (kon.)
Karlovarský kraj – Praha 1:4 (kon.) | Liberecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:4 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Hlavní město Praha
Pondělí 20.01.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Tomáš Přibyl (KVK) – Jan Kern (PHA).

    Z dnešního programu je to vše, zítra se opět těší Richard Wagner. (20:09:14)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:31
    Karlovarský kraj se snaží ještě alespoň o druhou korekci skóre, ale dobře chytající Václav Mokrý podržel kotouč svými betony před čarou.
     
    43:57
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Nakonec to Praze vyšlo! A konkrétně VÁCLAVU BURDOVI, který si v rohu pásma vybojoval kotouč a tentokrát už nemohl prázdnou klec minout. Bez asistence.
     
    43:49
    Karlovarský kraj ztratil za brankou kotouč a Michael Gaspar jej poslal Václavu Burdovi, jenž ale minul odkrytou klec soupeře!
     
    43:02
    Hned po buly se na spodku pravého kruhu dostal ke střele Jiří Nídl. Toho ale vychytal Václav Mokrý, když si poradil i s dorážkou.
     
    42:55
    Adam Beran na střídačce, Severočeši jsou v šesti hráčích v poli!
     
    42:55
    Karlovarští zatlačili svého soupeře a nejprve donutili tým z hlavního města zahrát jen na icing a následně musel zasahovat Václav Mokrý.

    Time-out pro Karlovarský kraj.
     
    42:21
    Až do zakončení se procpal z pravého kruhu na brankoviště Filip Bernáth, ale gólovou radost mu zhatil svým zákrokem hrudí Václav Mokrý.
     
    41:35
    Po zakázaném uvolnění Karlovarského výběru přišel menší tlak celku z české metropole, ale ten skončil jen přestupkem, po němž se vhazuje ve střední třetině.
     
    40:54
    U střídačky Prahy došlo k ataku jednoho z karlovarských hráčů, který nyní odjíždí v bolestech na střídačku, kde si odpočne. Rána to byla pěkná.
     
    40:07
    Václav Burda se dostal po menším závaru mezi kruhy ke kotouč, vybruslil si na pravý bod pro vhazování a poslal střelu k bližší tyči, jíž ale pokryl v lapačce karlovarský brankář.
     
    39:48
    Pražané si vytvořili několik palebných pozic, ale nebezpečná byla až střela Michaela Švarce, jenž ale trefil jen výborného Adama Berana.
     
    39:12
    Karlovarský celek bude hrát v oslabení. Na lavici hříšníků míří Tomáš Přibyl (KVK) za hákování.
     
    38:01
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na tribunách v Kotlině! Karlovarští fandové jsou u vytržení, jelikož jejich celek snižuje na 1:3! František Klejna našel od modré čáry mezi kruhy Martina Slabého, jenž naservíroval kotouč na brankoviště, kde jej za záda bezmocného Václava Mokrého doklepl JIŘÍ HALBERŠTÁT! Kapitán Severočechů tak protrhl střeleckou smůlu. Asistence: Martin Slabý a František Klejna.
     
    37:34
    Nejprve se Karlovarským nepovedlo přejít přes modrou čáru. Následně už se to povedlo Tvan Thahn Hoangovi, ale jeho zablokovaly dvě věže v obraně Prahy.
     
    36:24
    Karlovarský celek zavezl kotouč do pásma, ale nakonec neuspěl se střelou, jelikož k ní nakonec ani nedošlo, anžto byl Radek Prošek odstaven od puku.
     
    35:30
    A znovu Ostap Safin a Jan Kern! Toto duo je dnes velmi aktivní! Ostap Safin se protáhl až na brankoviště, odkud poslal kotouč křižně na Kerna, ale proti němu se včas přesunul Adam Beran. Báječný zákrok!
     
    34:28
    Karlovarský výběr se osvobodil jen za cenu icingu a unavený Radek Prošek pak jen vyvezl kotouč na nahodil jej, aby mohl vystřídat.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 39. Halberštát (Slabý, Klejna) – 4. T. Duda (Burda, Kern), 15. Safin (Burda), 31. Kern (Safin), 44. Burda


    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmile, Ptáček, Kellner, Klejna, Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Nedvěd, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri