Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Jihomoravský kraj
Úterý 21.01.2014, 08:00Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:04
    A dokonce se dočkali i gólu, ale ten nemohl být uznán! Štěpán Růta vypálil do odkryté klece, ale Martin Holík na poslední chvíli natáhl ruku a kotouč schoval pod rukávem. Střelec pak doklepl kotouč za čáru ve chvíli, kdy už bylo pískáno.
     
    41:22
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Východočeši bleskově využívají přesilovku a vedou už čtyřgólovým rozdílem! Ukázková přesilovková kombinace v podání Královéhradeckého kraje byla zakončena střelou KRYŠTOFA PAŽOURKA ze spodku pravého kruhu, který pokořil marně se natahujícího Holíka! Asistence: Tomáš Franc a Miroslav Havelec.
     
    41:14
    Následně se Martin Holík blýskl zákrokem lapačkou a Tomáš Jurnečka (JHM) pak zbytečně dojel protihráče a dostal trest za hrubost.
     
    41:03
    Dobrá šance pro Královéhradecké podporované vydatně svými fanoušky! Střela Miroslava Havelce byla ztečovaná do protipohybu gólmana, který ale včas natáhl beton a puk podržel před čarou!
     
    39:03
    Velká šance přišla a měl ji celek z jihu Moravy! David Jedlička ze spodku levého kruhu našel křižným pasem přes brankoviště hokejku Jiřího Šmahela, jehož ale parádně vychytal svou vyrážečkou přesouvající se Štěpán Kouba!
     
    28:47
    S "trestanci" se nám zde roztrhl pytel. Na lavici hříšníků byl poslán kapitán Jihomoravanů Tomáš Jurnečka (JHM), který je potrestán za podražení.
     
    28:13
    Jenže Filip Jirásek (HKK) následně musel při akci soupeře, který ujel v oslabení, pomoci své obraně držením protihráče.
     
    28:54
    Další komplikace pro celek z jižních partií moravské části země. Matěj Chalupa (JHM) je potrestán za hákování.
     
    27:43
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Jak to po první třetině vypadalo na vyrovnaný zápas, tak teď to vypadá znovu na debakl pro Jihomoravany. Zdeněk Křížek našel zpoza brány, kde vydoloval na soupeři kotouč, svého spoluhráče ONDŘEJE CHRTKA, který ze spodku levého kruhu trefil přesně prostor nad Holíkovým ramenem! Asistence: Zdeněk Křížek.
     
    25:24
    Ve středním pásmu se probíjel celek z jihu Moravy až do soupeřova území, ale byl zastaven faulem. Mikuláš Matouš (HKK) sedí za podražení.
     
    23:30
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Tak a je to o dvě branky! Znovu zaúřadovalo léty ohrané pravidlo, které je zde od počátku sportovních věků! Ondřej Chrtek nejprve promarnil dobrou šanci, když jej svými betony vychytal Štěpán Kouba a následně ujeli na druhé straně do šance Filip Jirásek s MERTINEM ŠTOHANZLEM. První jmenovaný našel hůl svého parťáka, který poslal puk přesně nad padajícího gólmana! Asistence: Filip Jirásek.
     
    21:39
    Tak teď vylekal jihomoravský brankář snad všechny své fanoušky! Jeho chybnou rozehrávku zachytil na levém kruhu Kryštof Pažourek, jenž rychle nahrával na druhou stranu, kde pálil Mikuláš Matouš, ale maskovaný muž Jihomoravského kraje se stihl vrátit a střelu podržet tygřím skokem ve výstroji. Z hlupáka je rázem hrdina!
     
    11:28
    Všichni svaté musel povolat do zbraně Štěpán Kouba! Ondřej Dufek se prokličkoval až na levý kruh, kde se zbavil beka, najel si mezi kruhy a švihem vypálil do protipohybu gólmana. Jeho rána se ale odrazila od spojnice břevna a tyče a vypadla ven!
     
    09:01
    Jihomoravské mužstvo má šanci na snížení stavu zápasu. Na lavici hanby byl totiž vykázán za podražení David Jirásek (HKK).
     
    07:12
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Královéhradecký výběr skóruje z brejku! A znovu u toho byl Filip Jirásek, který vyslal do brejku MERTINA ŠTOHANZLA, jenž si parádně rozhýbal gólmana a svou precizní práci dotáhl až do konce, když pak zasunul puk za bezmocného Holíka až do sítě! Asistence: Filip Jirásek.
     
    04:34
    A znovu ten Jirásek! Nejlepší střelec svého týmu táhl další akci. Dvakrát pálil z kruhu, ale pokaždé trefil jen betony skvělého Martina Holíka. Následně nabil kotouč na spodek pravého kruhu, kde se do něj opřel Kryštof Pažourek, Holík ale opět skvěle zasáhl!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Štohanzl (F. Jirásek), 24. Štohanzl (F. Jirásek), 28. Chrtek (Křížek), 42. Pažourek (Franc, Havelec)


    Královéhradecký kraj: Kouba (Vomáčka) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Jihomoravský kraj: Holík (Matoušek) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Lukáš Lamberský
    bahis siteleri