Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Jihomoravský kraj
Úterý 21.01.2014, 08:00Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Štěpán Kouba (HKK) – Tomáš Jurnečka (JHM) (09:40:18)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:20
    Ke střele se na pravém kruhu dostal ještě Ondřej Dufek, ale Štěpán Kouba podržel kotouč na hrudi a drží tak dál čisté konto.
     
    44:04
    A dokonce se dočkali i gólu, ale ten nemohl být uznán! Štěpán Růta vypálil do odkryté klece, ale Martin Holík na poslední chvíli natáhl ruku a kotouč schoval pod rukávem. Střelec pak doklepl kotouč za čáru ve chvíli, kdy už bylo pískáno.
     
    43:34
    Příznivci z Královéhradeckého kraje jsou neskuteční. Již skoro pět minut v kuse křičí pokřik "Jedeme Hradec, jedeme!", který byl přerušen jen gólovou radostí. Jejich hráči jim dělají radost a neustále útočí.
     
    42:54
    Po přiklepnutí z levého křídla se mezi kruhy opřel do kotouče Mikuláš Matouš, ale Martin Holík předvedl další dobrý zákrok a svou hokejkou odrazil kotouč do rohu pásma.
     
    42:20
    Královéhradečtí se stále tlačí před branku, ale nezapomínají ani na defenzivu. Vypadá to, že brankář Štěpán Kouba si zřejmě připíše nulu.
     
    41:22
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Východočeši bleskově využívají přesilovku a vedou už čtyřgólovým rozdílem! Ukázková přesilovková kombinace v podání Královéhradeckého kraje byla zakončena střelou KRYŠTOFA PAŽOURKA ze spodku pravého kruhu, který pokořil marně se natahujícího Holíka! Asistence: Tomáš Franc a Miroslav Havelec.
     
    41:14
    Následně se Martin Holík blýskl zákrokem lapačkou a Tomáš Jurnečka (JHM) pak zbytečně dojel protihráče a dostal trest za hrubost.
     
    41:03
    Dobrá šance pro Královéhradecké podporované vydatně svými fanoušky! Střela Miroslava Havelce byla ztečovaná do protipohybu gólmana, který ale včas natáhl beton a puk podržel před čarou!
     
    40:14
    Ten si pak připsal po střele z mezikruží další zákrok a zahanbit se nenechal ani Martin Holík na straně druhé, který zase zneškodnil backhandovou střelu Filipa Jiráska z pravého kruhu.
     
    39:03
    Velká šance přišla a měl ji celek z jihu Moravy! David Jedlička ze spodku levého kruhu našel křižným pasem přes brankoviště hokejku Jiřího Šmahela, jehož ale parádně vychytal svou vyrážečkou přesouvající se Štěpán Kouba!
     
    38:05
    Na levém křídle našlápl Libor Macháň, který využil volného místa a najel si až na levý kruh. Zde rychle vystřelil, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do hrudi dobře postaveného Štěpána Kouby.
     
    37:17
    Na pravém kruhu si udělal dost prostoru ke střele Patrik Polák, ale kotouč mu uskočil z hole, a navíc jeho žabička trefila jen brusle obránce.
     
    36:14
    Velkou šanci jsme v této třetině ještě neviděli, ale věřme, že přijde. Jihomoravané by si za svůj sympatický výkon alespoň jednu trefu zasloužili.
     
    35:05
    Hra je rozhádaná a ani jeden z celků se nedokáže usadit v pásmu. Vrcholem veškeré akce je slabé nahození od modré čáry, jako to nyní předvedl Tomáš Franc, s nímž nemají brankáři problém.
     
    33:53
    Na pravém kruhu se dostal ke střele Mikuláš Matouš, ale jeho rána si našla cestu jen do nohou bránícího hráče a odrazila se za kasu.
     
    33:02
    A icing přichází také na druhé straně. Jihomoravané se po menších peripetiích ve středním pásmu dostali před branku Štěpána Kouby, odkud jim soupeř odpálil puk z holí přes všechny čáry.
     
    32:07
    Hned po buly přišla tvrdá střela, kterou Martin Holík vyrazil před sebe, ale včas stihl puk pokrýt do lapačky, za což si vysloužil pochvalné poklepání na betony od spoluhráčů.
     
    31:55
    Martin Holík nejprve předvedl další dobrý zákrok betony a následně byl ve svém brankovišti obtěžován soupeřem, a tak se píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    31:14
    Královéhradecký výběr zatlačil svého soupeře do úzkých a ten musel vyhodit puk jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    30:44
    Filip Jirásek se procpal až na pravý kruh, odkud bleskově vypálil. Jeho střelu a srazil svou lapačkou nad branku gólman Martin Holík.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po dvou třetinách je stav zápasu jednoznačný. Hradečtí ještě navýšili gólový účet zápasu a vedou již 3:0.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:32
    Fandové Královéhradeckých podporují z plných plic své oblíbence a Ondřej Chrtek se jim málem odvděčil čtvrtou brankou v kleci Martina Holíka, ale jeho ránu od modré zachytil gólman ve své výstroji.
     
    28:47
    S "trestanci" se nám zde roztrhl pytel. Na lavici hříšníků byl poslán kapitán Jihomoravanů Tomáš Jurnečka (JHM), který je potrestán za podražení.
     
    28:13
    Jenže Filip Jirásek (HKK) následně musel při akci soupeře, který ujel v oslabení, pomoci své obraně držením protihráče.
     
    28:54
    Další komplikace pro celek z jižních partií moravské části země. Matěj Chalupa (JHM) je potrestán za hákování.
     
    27:43
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Jak to po první třetině vypadalo na vyrovnaný zápas, tak teď to vypadá znovu na debakl pro Jihomoravany. Zdeněk Křížek našel zpoza brány, kde vydoloval na soupeři kotouč, svého spoluhráče ONDŘEJE CHRTKA, který ze spodku levého kruhu trefil přesně prostor nad Holíkovým ramenem! Asistence: Zdeněk Křížek.
     
    27:28
    To nyní protrhl Jaroslav Dvořák, který nakonec vypálil z pravého kruhu, gólman Holík jeho střelu vyrazil před sebe, ale rychle stihl kotouč pokrýt pod lapačkou. Následně do něj Dvořák zajel a pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    27:11
    Ani jeden z týmů se nedokáže dostat do pásma na tolkik potřebný moment, aby zde upekl nějakou střeleckou šanci.
     
    26:20
    Jihomoravané se dlouho nemohli usadit v pásmu, ale nakonec se jim to povedlo a po zavezení puku Ondřejem Dufkem pálil od modré čáry Tomáš Jurnečka, leč kotouč byl tečován a zamířil jen nad.
     
    25:42
    Královéhradecký kraj vyhazuje a Václav Maršík stíhá ještě dobře napadat a druží hru za Martinem Holíkem.
     
    25:24
    Ve středním pásmu se probíjel celek z jihu Moravy až do soupeřova území, ale byl zastaven faulem. Mikuláš Matouš (HKK) sedí za podražení.
     
    24:48
    Jihomoravský výběr se ale nevzdává a tlačí se do útoku. Královéhradecká skvadra teď dokonce vyhodila jen na zakázané uvolnění.
     
    23:30
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Tak a je to o dvě branky! Znovu zaúřadovalo léty ohrané pravidlo, které je zde od počátku sportovních věků! Ondřej Chrtek nejprve promarnil dobrou šanci, když jej svými betony vychytal Štěpán Kouba a následně ujeli na druhé straně do šance Filip Jirásek s MERTINEM ŠTOHANZLEM. První jmenovaný našel hůl svého parťáka, který poslal puk přesně nad padajícího gólmana! Asistence: Filip Jirásek.
     
    22:43
    Hned po buly ale projel do pásma jako blesk nebem za letní bouřky Radim Šalda, který hned za modrou vypálil. Martin Holík měl ale čistý výhled a kotouč podržel v náručí.
     
    22:38
    Královéhradečtí se znovu cpali do šance, ale na modré čáře je zastavil ostrý zvuk píšťalky čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd.
     
    21:39
    Tak teď vylekal jihomoravský brankář snad všechny své fanoušky! Jeho chybnou rozehrávku zachytil na levém kruhu Kryštof Pažourek, jenž rychle nahrával na druhou stranu, kde pálil Mikuláš Matouš, ale maskovaný muž Jihomoravského kraje se stihl vrátit a střelu podržet tygřím skokem ve výstroji. Z hlupáka je rázem hrdina!
     
    21:10
    Až nyní se na pravém kruhu dostal k odraženému puku Miroslav Havelec, jehož ale bravurně vychytal připravený Martin Holík, který podržel puk na hrudi.
     
    20:24
    Akce obou soupeřů jsou jednotvárné. Když to nejde přes modrou, zkusíme to nahozením. To ale většinou sebere soupeř, a tak moc dramatu na ledě k vidění není.
     
    19:18
    Oba týmy se teď pokoušejí o dobytí soupeřova pásma. To se jim ale zatím nevede, jelikož chybí přesnější finální nahrávka.
     
    18:11
    Nahození Davida Jiráska se odrazilo od zadního mantinelu tak nepříjemně, že Martin Holík měl co dělat, aby se včas přesunul ke druhé tyči, kam pálil Miroslav Havelec. Stihl to a puk podržel ve výstroji.
     
    17:32
    Tým z jižní Moravy se natlačil před branku soupeře, ale puk ukradl Jakub Muška, který se snažil rychlou rozehrávkou poslat do brejku Kryštofa Pažourka. Kotouč byl ale moc rychlý a píská se icing.
     
    16:38
    Jakub Muška nalezl ve střelecké pozici na pravém rohu brankoviště Filipa Jiráska, jemuž druhou gólovou radost v tomto zápase překazil výborný beton Martina Holíka.
     
    15:44
    Jaroslav Dvořák si udělal na pravém kruhu dost prostoru pro zakončení a nakonec vypálil do levé šibenice, leč Holík zasáhl svou vyrážečkou.
     
    15:18
    Jihomoravané se natlačili před Štěpána Koubu a královéhradecký výběr vyhazuje kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    V prostorách havlíčkobrodského V.I.P se objevil Martin Hosták, známý komentátor České televize.
     
    Královéhradečtí vedou zásluhou trefy Mertina Štohanzla 1:0. Po krátké pauze budeme pokračovat druhou periodou.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:37
    Ondřej Chrtek si udělal z Martina Borota pouze statistu a nádherou stahovačkou zakončenou prohozem mezi bruslemi se jej zbavil. Následně ale vypálil nepřesně.
     
    14:02
    Šikovně se ale nyní mezi strážci modré lajny protáhl Ondřej Chrtek, který vypálil ze spodku pravého kruhu, ale Martin Holík si mezírku mezi betony pohlídal.
     
    13:27
    Oba mančafty se snaží dostat před střední pásmo, ale na modrých čarách stojí vždy připravená hráz, která soupeře odstaví.
     
    12:37
    Jihomoravané jsou v této chvíli aktivnější a snaží se tlačit do zakončení a zaslouženého vyrovnání, ale to se jím zatím tolik nedaří.
     
    11:28
    Všichni svaté musel povolat do zbraně Štěpán Kouba! Ondřej Dufek se prokličkoval až na levý kruh, kde se zbavil beka, najel si mezi kruhy a švihem vypálil do protipohybu gólmana. Jeho rána se ale odrazila od spojnice břevna a tyče a vypadla ven!
     
    11:05
    Jonáš Růžička se společně s Jánem Blaškem snažili procpat přes dva obránce. Následně se to nepovedlo ani Ondřeji Dufkovi.
     
    10:04
    A hned po buly vypálil Ondřej Chrtek, ale proti jeho ráně zasáhl bleskový levý beton Martina Holíka. Na druhé straně pak byl odpískán ofsajd. Východočeši jsou kompletní.
     
    09:43
    Královéhradeckému kraji se povedlo znovu dostat kotouč až k Holíkovi a následný kontr soupeře skončil jen zakázaným uvolněním.
     
    09:24
    Ondřej Dufek sice dostal kotouč po jeho ztrátě zpět do pásma, ale tam vyl připravený David Voňka, který jej odpálil až k Holíkově kleci.
     
    09:01
    Jihomoravské mužstvo má šanci na snížení stavu zápasu. Na lavici hanby byl totiž vykázán za podražení David Jirásek (HKK).
     
    08:32
    Tomáš Franc se opřel na pravém kruhu do kotouče, ale netrefil jej ideálně, a tak skončil jeho projektil jen na zadním mantinelu.
     
    07:12
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Královéhradecký výběr skóruje z brejku! A znovu u toho byl Filip Jirásek, který vyslal do brejku MERTINA ŠTOHANZLA, jenž si parádně rozhýbal gólmana a svou precizní práci dotáhl až do konce, když pak zasunul puk za bezmocného Holíka až do sítě! Asistence: Filip Jirásek.
     
    07:00
    Backhandem se zkoušel prosadit Jiří Šmahel, ale tomu jeho zakončení nevyšlo podle představ a vypálil jen vedle.
     
    06:26
    Hradečtí jsou pod tlakem. Z vrcholu kruhu nejprve zakončoval Patrik Polák, který ale trefil jen Koubovy betony a následně ještě pálil mimo Ondřej Kunst.
     
    04:36
    Jihomoravané zatlačili a Královéhradečtí vyhodili na icing. Hned po buly pálil Tomáš Rafaj, ale Štěpán Kouba podržel puk betony před čárou.
     
    04:34
    A znovu ten Jirásek! Nejlepší střelec svého týmu táhl další akci. Dvakrát pálil z kruhu, ale pokaždé trefil jen betony skvělého Martina Holíka. Následně nabil kotouč na spodek pravého kruhu, kde se do něj opřel Kryštof Pažourek, Holík ale opět skvěle zasáhl!
     
    03:36
    V první větší šanci se objevil Filip Jirásek, jenž pálil z dobré pozice na brankovišti, ale jeho zakončení prošlo jen těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    02:37
    Tak teď se družina z jihu Moravy dostala do zakončení, ale rána z pravého kruhu se od bruslí obránce odrazila mimo.
     
    01:29
    Jihomoravané budou chtít zapomenout na včerejší špatné výsledky a v jejich silách je určitě se prosadit. Nyní ale horko těžko překonávají modrou čáru.
     
    00:42
    Aktivnější je momentálně celek z Královéhradeckého kraje, který se také dostal na pravém kruhu ke střele. Ta ale zaletěla jen do rukavice Martina Holíka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Jihomoravský kraj: Holík (Matoušek) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Lukáš Lamberský.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Štohanzl (F. Jirásek), 24. Štohanzl (F. Jirásek), 28. Chrtek (Křížek), 42. Pažourek (Franc, Havelec)


    Královéhradecký kraj: Kouba (Vomáčka) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Jihomoravský kraj: Holík (Matoušek) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Lukáš Lamberský
    bahis siteleri