Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Středočeský kraj
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Karlovarský kraj
Úterý 21.01.2014, 09:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:53
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Naopak sami ještě jednou skórují! Po pravém křídle projel do pásma ADAM ŠILLER a jeho dělovka skončila až za Beranovými zády! Asistence: Pavel Husarik.
     
    43:13
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Nepřišlo to předtím, přišlo to teď! I přesto, že ve třetí třetině byl lepším celkem tým z Karlovarského kraje, se prosazuje znovu středočeský mančaft! Na levém kruhu se do kotouče opřel JAKUB WOJNAR, který propálil Berana a zapsal si tak do statistik svou druhou trefu v zápase. Bez asistence.
     
    16:41
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Středočeši se dostávají již do dvougólového vedení! A tentokrát k tomu ani nepotřebovali přesilovku. O trefu se postarala stejná dvojice, která má na svědomí první gól zápasu. Lukáš Kučera vypálil z levého kruhu, kotouč se od obránce odrazil na pravý koutek brankoviště, kde jej nad beton natahujícího se gólmana zavěsil JAKUB WOJNAR! Asistence: Lukáš Kučera.
     
    09:45
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Stejný scénář jako při předchozím gólu Středočechů se opakuje i o dvě minuty později! Nejprve nevyužitá přesilovka a hned na to vstřelený gól! Střelu z levého rohu brankoviště od Petra Foerstra ještě Adam Beran horko těžko vyrazil za bránu. Tam ale sebral touš Dominik Hrachovec, jenž jej nabil na pravý kruh, kde jej zametl do sítě rozhozeného gólmana KRYŠTOF HRABÍK! Asistence: Dominik Hrachovec a Petr Foerster.
     
    07:46
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Teď už ale na střelu nestačil a Středočeši, kteří byli ještě stále v přesilovkovém tempu, vyrovnávají! Jakub Wojnar se dostal ke kotouči, jež nalil na pravý kruh, kde se do něj opřel VÁCLAV MOCEK, jehož rána na bližší tyč prošla nad lapačkou Adama Berana až za brankovou čáru! Asistence: Jakub Wojnar.
     
    03:53
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Nyní už ale ne! Osudová chyba na modré čáře dala šanci severočeskému soupeři, který se ji chopil tím nejlepším možným způsobem. FRANTIŠEK KLEJNA sebral kotouč a ujel sám na brankáře. Toho si výtečně povodil a nádhernou ranou přesně do pravé šibenice posílá svůj tým do vedení! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Mocek (Wojnar), 10. Hrabík (Hrachovec, Foerster), 17. Wojnar (Kučera), 44. Wojnar, 45. Šiller (Husarik) – 4. Klejna


    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík
    bahis siteleri