Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Středočeský kraj
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Karlovarský kraj
Úterý 21.01.2014, 09:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Jiří Patera (STC) – Jiří Nídl (KVK) (11:14:54)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:53
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Naopak sami ještě jednou skórují! Po pravém křídle projel do pásma ADAM ŠILLER a jeho dělovka skončila až za Beranovými zády! Asistence: Pavel Husarik.
     
    44:04
    Zápas už se jen dohrává. Karlovarští se sice snaží o čestný úspěch, ale jsou až moc nervózní a Středočeši jim to nepovolují.
     
    43:13
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Nepřišlo to předtím, přišlo to teď! I přesto, že ve třetí třetině byl lepším celkem tým z Karlovarského kraje, se prosazuje znovu středočeský mančaft! Na levém kruhu se do kotouče opřel JAKUB WOJNAR, který propálil Berana a zapsal si tak do statistik svou druhou trefu v zápase. Bez asistence.
     
    42:14
    Mohlo být rozhodnuto! Na pravém kruhu se po přiklepnutí od spoluhráče opřel do kotouče Jan Dvořák, ale jeho ránu z jízdy vyrazil svou vyrážečkou Adam Beran. Dorážky se chopil Dominik Hrachovec, jenž ale přestřelil horní tyčku Beranovy svatyně!
     
    41:01
    Karlovarští se nedostali ani ke střele a soupeř ze středu Čech vyvezl kotouč až k brance Adama Berana, kde jej také nějakou dobu drží.
     
    40:43
    Po pravém křídle se protáhl až před branku Jan Bečka, který byl při zakončení hákován a trefil pak jen Paterův beton. Na trestné lavici už je hříšník Martin Dlabola (STC).
     
    39:39
    Dnes velmi zaplněné tribuny, troufám si říci, že je zde zhruba tři sta diváků, sledují parádní hokej. Jen Karlovarští by mohli přidat konečně kýženou druhou trefu. Šance na to mají a za svůj sympatický výkon si ji jednoznačně zaslouží.
     
    38:52
    Adam Beran musel po klidnější pasáži hry, jež se odehrávala ve střední třetině, přerušit vývoj hry svým zákrokem, když podržel pod lapačkou nahození ze středního pásma.
     
    22:29
    Píská se zakázané uvolnění Středočechů. Karlovarský mančaft neskutečně tlačí, ale chybí mu střelecké štěstí. A hlavně, proti je fantastický Jiří Patera, který teď opět zastavil střelu od Filipa Bernátha.
     
    36:45
    František Klejna se individuálně a dostal se až před Pateru, který ale dokázal karlovarského střelce vybruslit a kotouč pokryl na své hrudi.
     
    36:15
    Na druhé straně projel až na levý kruh Adam Šiller, ale jeho zakončení bravurně lapil na své hrudi maskovaný muž karlovarského kraje.
     
    35:40
    Jiří Nídl s Martinem Slabým se hnali dva na dva a když už druhý jmenovaný střílel, slétli se k němu dva protihráči jako medvědi k medu a odpravili jej od kotouče.
     
    34:45
    To není možné. Další ránu vyslal po spolupráci s Radkem Proškem Jan Bečka, ale ani teď na Pateru nevyzrál. Středočeský strážce svatyně schoval puk ve výstroji.
     
    34:07
    Karlovarští nejprve znovu nedokázali dostat kotouč až za záda připraveného gólmana a na druhé straně se musel mít na pozoru Adama Beran, ale střelu na něj mířící odpravil svým tělem pryč Robert Kala.
     
    33:17
    Fandové Karlovarského kraje nyní opět zklamaně vydechli. Až na levý kruh se prodral Jiří Halberštát, ale jeho zakončení našlo své umístění jen v teplé náruči Jiřího Patery.
     
    32:37
    V dnešním zápase je velmi aktivní Jiří Nídl, který opět napálil kotouč směr brána. Jeho dělovce z pravého kruhu chybělo jen pár centimetrů, aby došla až do kasy.
     
    31:54
    Středočeši vyvezli kotouč a jsou kompletní. Nebýt skvělého Patery v brance, mohli být ale v plném počtu na ledě už dříve.
     
    31:06
    Jan Bečka a Radek Prošek doráželi několikrát na brankovišti střelu Martina Slabého, ale Jiří Patera zuby nehty udržel puk před brankovou čarou a tím i vedení svého celku o dva góly!
     
    30:44
    A k tomu teď dostává parádní příležitost, protože na lavici hanby je vykázán Václav Haspeklo (STC) za nedovolené bránění. Fandové Severočechů vycítili šanci a podporují svůj tým z plných plic.
     
    30:24
    Karlovarský celek začal lépe a pokračuje v trendu ze druhé třetiny. Je na něm vidět touha dostat se na dostřel.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Středočeši navýšili díky trefě Jakuba Wojnara svůj náskok. Za malý moment budeme pokračovat.
     
    29:15
    Dobrá šance pro Karlovarské! Jan Bečka s Radkem Proškem si vyměnili puk, načež druhý jmenovaný vypálil z pravého kruhu, ale proti jeho ráně do protipohybu nastavil Jiří Patera fantastickou vyrážečku!
     
    28:44
    Od modré čáry nakonec pálil Martin Dlabola, ale jeho rána si našla cestu jen do dobře postaveného obránce, od nějž se odrazila na karlovarské hole.
     
    28:16
    Píská se zakázané uvolnění Karlovarských, kteří se snažili až moc rychle přejít přes střední pásmo. Středočeši se tak mohou těšit z buly před Adamem Beranem.
     
    27:25
    Středočechům se nepovedl útok a na druhou stranu se hnal po pravém křídle Dennis Šetek, který také z kruhu vystřelil, ale kotouč si to namířil jen těsně nad horní tyč.
     
    26:16
    Karlovarský celek hraje v posledních minutách mnohem lépe a tlačí se do šancí. Jiří Patera je ale bystrý jako ostříž a drží střely v lapačce.
     
    25:27
    Jakub Habr s Jiřím Nídlem se natlačili před Jiřího Pateru, kterému vypadl kotouč z výstroje a vznikl pořádný závar, jejž ale maskovaný muž Středočechů vyřešil podržením kotouče pod lapačkou.
     
    24:34
    Středočeši v plném počtu zaútočili a donutili Adama Berana k zákroku vyrážečkou. Ke konci oslabení ale museli děkovat Jiřímu Paterovi, že je podržel několika zákroky.
     
    24:00
    Dobrou kombinaci předvedli Jan Bečka a Martin Slabý. Oba dva pak nakonec i stříleli ze spodku pravého kruhu, ale ani jeden z nich Paterovy betony nepropálil
     
    23:15
    Nyní ale zachybovala a Kryštof Hrabík (STC) musel seknout přes hůl Radka Proška, který zakončoval z pravého kruhu.
     
    22:49
    Obrana Středočechů funguje opravdu fantasticky. Tentokrát zablokoval Jakuba Habra v dobré pozici mezi kruhy Dominik Hrachovec.
     
    22:23
    Jiří Nídl se dvakrát stavěl do střelecké pozice, ale nejprve jeho ránu zblokoval obránce a následně se na pravém kruhu ocitl na mantinelu po čistém zákroku Jiřího Krylla.
     
    21:32
    Po pravém křídle se protáhl až na kruh Pavel Husarik, který se na jeho spodku opřel do kotouče, jenž si našel cestu do náruče brankáře Adama Berana.
     
    20:46
    Ani nyní to nevyšlo. Od modré to zkoušeli jak Jakub Ptáček, tak i Radek Prošek, ale ani jeden jmenovaný nedokázal trefit puk jinak, než jen do obránce.
     
    19:45
    Karlovarští hokejisté se procpali před branku soupeře, ale přesně ve chvíli, kdy to vypadalo, že budou střílet, přišel blok od bránícího playera.
     
    18:47
    Adam Bern musel na led po střele z levého kruhu. Vše zvládl s přehledem a podržel kotouč ve výstroji. Buly po jeho levé ruce.
     
    17:45
    Zajímavé šance na obou stranách. Oba celky se snažily zavěsit, ale v posledních chvíli vše uhasili spolehliví obránci.
     
    16:41
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Středočeši se dostávají již do dvougólového vedení! A tentokrát k tomu ani nepotřebovali přesilovku. O trefu se postarala stejná dvojice, která má na svědomí první gól zápasu. Lukáš Kučera vypálil z levého kruhu, kotouč se od obránce odrazil na pravý koutek brankoviště, kde jej nad beton natahujícího se gólmana zavěsil JAKUB WOJNAR! Asistence: Lukáš Kučera.
     
    15:52
    Tvrdou ranou od modré čáry se prezentoval Václav Haspeklo, který ale trefil jen obránce před sebou. Následný mumraj na brankovišti vyřešil vypíchnutím kotouče Adam Beran.
     
    15:07
    Martin Slabý se hned na úvod třetiny dostal na pravém křídle ke střele, kterou mu ale vykopl Jiří Patera svým betonem.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Karlovarští sice vedli, ale Středočechům pomohly dvě přesilovky. Sice je nevyužili, ale těsně po jejich skončení se již prosadili.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:50
    V dobré šanci se ocitl Filip Bernáth, který ale ztroskotal na skvělém Paterovi. Na druhé straně ujel do šance Václav Mocek, jemuž ale jeho nájezd překazil bravurním zákrokem Adam Beran!
     
    13:47
    Do šance se nacpal také karlovarský mančaft, ale tomu se nepovedlo před dobře postavené obránce propracovat až do zakončení.
     
    12:36
    Petr Štaif nyní zachránil svůj tým od pohromy. Kryštof Hrabík už už posouval kotouč před klec na hůl Jana Dvořáka, ale karlovarský bek stihl puk vyrazit pryč.
     
    11:48
    na druhé straně se podobně procpal do zakončení Jiří Nídl, ale jeho rána si našla pro změnu cestu jen do klína Jiřího Patery.
     
    11:20
    Po pravém křídle si nabruslil až na kruh Václav Mocek, jehož rána pod horní tyč ale skončila jen na vyrážečce připraveného brankáře.
     
    10:48
    Středočeši si vypracovali další dobrou šanci. Před brankou stál v ideální střelecké pozici Tomáš Furch, ale nedokázal zasunout přesně.
     
    09:45
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Stejný scénář jako při předchozím gólu Středočechů se opakuje i o dvě minuty později! Nejprve nevyužitá přesilovka a hned na to vstřelený gól! Střelu z levého rohu brankoviště od Petra Foerstra ještě Adam Beran horko těžko vyrazil za bránu. Tam ale sebral touš Dominik Hrachovec, jenž jej nabil na pravý kruh, kde jej zametl do sítě rozhozeného gólmana KRYŠTOF HRABÍK! Asistence: Dominik Hrachovec a Petr Foerster.
     
    09:07
    karlovarští nejprve dokázali vyhodit a následně ztečoval Hrachovcovu nabídku Petr Štaif, jenž pak kotouč ještě dojel a vyvezl ven z pásma.
     
    08:39
    Bude se znovu vylučovat a opět na straně Severočechů. Na lavici hanby putuje opět František Klejna (KVK). Tentokrát ale za podražení.
     
    07:46
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Teď už ale na střelu nestačil a Středočeši, kteří byli ještě stále v přesilovkovém tempu, vyrovnávají! Jakub Wojnar se dostal ke kotouči, jež nalil na pravý kruh, kde se do něj opřel VÁCLAV MOCEK, jehož rána na bližší tyč prošla nad lapačkou Adama Berana až za brankovou čáru! Asistence: Jakub Wojnar.
     
    07:13
    Středočeši ostřelovali svého soupeře a Adam Beran musel několikrát na zem. Nakonec svou klec uhájil a podržel kotouče na něj mířící před čarou.
     
    06:25
    Máme zde první trest pro celek Karlovarského kraje. František Klejna (KVK) jediný střelec dnešního zápasu, dostal trest za nedovolené bránění.
     
    06:14
    Na druhé straně napřáhl na vrcholu levého kruhu ke golfovému úderu Martin Slabý. Puk trefil hezky, ale lapačka Jiřího Patery byla na místě.
     
    05:42
    A tým ze středu Čech se znovu snažil dostat do zakončení, ale puk mu byl vypíchnut a skončil na zadním mantinelu, odkud se odrazil před kasu. Zde jej pokryl pod lapačku Adam Beran.
     
    04:47
    Nyní jsou to Středočeši, kdo zatápí soupeřově obraně, ale ta zatím drží jako přikovaná. Bravurní bránění soupeře předvedl hlavně Filip Bernáth, který jej vytlačil ze střelecké pozice.
     
    03:53
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Nyní už ale ne! Osudová chyba na modré čáře dala šanci severočeskému soupeři, který se ji chopil tím nejlepším možným způsobem. FRANTIŠEK KLEJNA sebral kotouč a ujel sám na brankáře. Toho si výtečně povodil a nádhernou ranou přesně do pravé šibenice posílá svůj tým do vedení! Bez asistence.
     
    02:14
    Dobře bruslící karlovarští hokejisté se snaží v útočném pásmu dostat do střely, ale dobře rozestavěná obrana středočeských hokejistů se brání velmi zdatně.
     
    01:28
    Také Karlovarský kraj se snažil o útočnou šanci, ale nakonec se nedostal přes modrou čáru, kde se dobrým obranným zákrokem blýskl obránce Středočechů.
     
    00:35
    Středočeši začali zápas lépe a hned se cpou do šancí. Z levého kruhu posílal Kryštof Hrabík puk na modrou čáru, kde se do něj opřel Matyáš Zelingr, ale kotouč mu z hole uskočil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmile, Ptáček, Kellner, Klejna, Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:45.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Mocek (Wojnar), 10. Hrabík (Hrachovec, Foerster), 17. Wojnar (Kučera), 44. Wojnar, 45. Šiller (Husarik) – 4. Klejna


    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík
    bahis siteleri