Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Středočeský kraj
Úterý 21.01.2014, 16:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    29:25
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tým z jižních partií České republiky se dostává do pohodlného vedení! Střela Lukáše Matyse byla na levém kruhu zablokovaná a Dominik Kaisler pak našel mezi kruhy ADAMA KALAJE, jenž trefil Paterovu hůl, od níž se hrací guma odrazila do vzduchu a zapadla za čáru. Asistence: Dominik Kaisler.
     
    24:52
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Jihočeši získávají na své hole klid a hlavně třígólové vedení! Ondřej Váňa poslal z pravého kruhu přesnou nahrávku před branku, kde se do kotouče opřel JAKUB KÁNÍK, který propálil přesouvajícího se Pateru mezi betony! Asistence: Ondřej Váňa.
     
    11:12
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    I přesto, že měli Středočeši v posledních chvílích převahu, se prosadil Jihočeský kraj! Nejprve se vytáhl proti Tomáši Schwambergerovi s výborným zákrokem Jiří Patera. Hned po buly ale našel předchozí neúspěšný střelec hůl ONDŘEJE VÁŇI, který ranou na bližší tyč pokořil marně se natahujícího gólmana! Asistence: Tomáš Schwamberger.
     
    00:42
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Celek z jihu Čech se bleskově dostává do vedení! JAKUB KÁNÍK dostal kotouč do palební pozice od Ondřeje Váni a z mezikruží poslal kotouč přesně nad lapačku brankáře středočeského výběru. Asistence: Ondřej Váňa.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Káník (Váňa), 12. Váňa (Schwamberger), 25. Káník (Váňa), 30. Kalaj (Kaisler)


    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jaroslav Přibyl, Michal Habásko
    bahis siteleri