Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Středočeský kraj
Úterý 21.01.2014, 16:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:45.
     
    Úvodní sestavy:

    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jaroslav Přibyl, Michal Habásko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Dominik Pavlát nyní jen zkontroloval kotouč, který se klouzal k jeho brance a počkal si, až rozhodčí odpískají zakázané uvolnění.
     
    00:42
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Celek z jihu Čech se bleskově dostává do vedení! JAKUB KÁNÍK dostal kotouč do palební pozice od Ondřeje Váni a z mezikruží poslal kotouč přesně nad lapačku brankáře středočeského výběru. Asistence: Ondřej Váňa.
     
    01:48
    Nejprve se prodral na pravý kruh Daniel Klusáček, který ale trefil je beton strážce svatyně a na druhé straně zneškodnil Foersterův průnik na pravý kruh brankář Dominik Pavlát.
     
    02:51
    Hra je přerušená po zákroku u mantinelu. Hráč, který na vlastní kůži ochutnal místní led, se ale zvedl a odjel na střídačku. Buly před Pavlátem.
     
    03:35
    Z levého křídla to zkusil přímo Dominik Hrachovec, ale jeho rána zamířila jen vedle pravé tyče Pavlátovy branky.
     
    04:42
    Dominik Pavlát měl nyní i velké štěstí! Lukáš Rousek si jej bravurně vytáhl ven z branky a následně ho i objel, ale zakončil jen o milimetry vedle jeho svatyně!
     
    05:31
    Oba celky polevily ve svém snažení a dominují zatím obrany. Jako Jihočeši, tak i Středočeši se prezentovali v posledních minutách zatím jen nahozeními za bránu.
     
    06:28
    Teď ale bleskově vypálil Adam Šiller a Dominik Pavlát musel krýt střelu z pravého kruhu do své výstroje. Jihočeští fandové se začínají pořádně ozývat.
     
    07:15
    Kombinace útočného komanda Jihočechů nevyšla. Za brankou ztratil při pokusu o otočku kolem obránce kotouč Jáchym Kondelík.
     
    07:36
    Více tempa do hry může přinést přesilová hra. Na lavičku hanby je vykázán za podražení Vojtěch Brabec (JHC).
     
    08:12
    i přesto, že se celek ze středu Čech snaží a jeho kombinaci nechybí nápad, se Jihočeši celkem snadno brání. Nápadu chybí lepší provedení.
     
    09:00
    Už při plném stav hráčském svého celku se hnal do šance Jan Tesař, který byl v minulém zápase oceněn titulem nejlepšího hráče svého týmu, ale na levém kruhu byl odstaven od puku.
     
    09:48
    Jihočeši mají optickou převahu, ale střelecky se trápí. Vyjma prvního gólu se k výraznějšímu ohrožení Paterovy branky nedostali.
     
    10:45
    Naopak na druhé straně musel několikrát likvidovat pokus soupeře gólman Dominik Pavlát, který byl pod celkem solidní palbou protivníka.
     
    11:12
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    I přesto, že měli Středočeši v posledních chvílích převahu, se prosadil Jihočeský kraj! Nejprve se vytáhl proti Tomáši Schwambergerovi s výborným zákrokem Jiří Patera. Hned po buly ale našel předchozí neúspěšný střelec hůl ONDŘEJE VÁŇI, který ranou na bližší tyč pokořil marně se natahujícího gólmana! Asistence: Tomáš Schwamberger.
     
    12:19
    Na trestnou lavici byl vykázán hráč jihočeského výběru Vojtěch Brabec (JHC), který dostal trest za faul kolenem.
     
    13:05
    Lukáš Rousek vybruslil zpoza branky a jeho tvrdá rána mířila pod horní tyč, ale tam se zjevilo připravené rameno Dominika Pavláta!
     
    14:01
    Jihočeši jsou zatlačeni do svého obranného pásma a musí se bránit středočeskému náporu. Dominik Pavlát je teď ale díky dobré práci beků bez práce.
     
    14:46
    Pro přihrávku rukou je zastavena akce jihočeského výběru. Chvilku jsme měli problém s běžící časomírou, ale ten byl rychle vyřešen.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:40
    Kryštof Hrabík se po levé křídle probíjel až do zakončení, ale jeho pokus o nahrávku do předbrankového prostoru byl odražen hráčem soupeře.
     
    16:50
    Na pravý kruh projel Lukáš Rousek, který svou tvrdou střelou minul o milimetry horní tyčku Pavlátovy brány. Středočeši začali prostřední část lépe.
     
    17:57
    Středočeši se protlačili před modrou čáru, kde jim vystavil stopku svým zákrokem Stanislav Dosek (JHC), který putuje za katr za nedovolené bránění.
     
    18:33
    Jihočeši ale dokázali už dvakrát odpálit kotouč až k brance, kterou hájí gólman Jíří Patera.
     
    19:01
    Výborným napadáním rozehrávky soupeře se dostal ke kotouči Ondřej Váňa, který pak z levého křídla vypálil, ale Jiří Patera podržel kotouč na hrudi.
     
    19:36
    Adam Šiller se dostal na pravý kruh. Zde bleskově vypálil a trefil jen betony Dominika Pavláta, jenž následně schoval kotouč pod svou lapačku.
     
    20:14
    Lukáš Matys se prokličkoval až na pravý kruh a svou rychlou střelou rozduněl zadní mantinel za Paterovou svatyní.
     
    21:18
    Jan Káník se po levém křídle prodral až do zakončení a jeho rychlý projektil jen těsně minul levou tyčku Paterovy klece.
     
    21:24
    Vyloučen Václav Mocek (STC) – 2 minuty za sekání.
     
    22:14
    Střela Tomáše Vochozky se nepovedla, ale následně byl faulován Jáchym Kondelík, Středočeši půjdou na osm vteřin do tří.
     
    22:18
    A na trestné lavici už také sedí Lukáš Rousek (STC) za hákování.
     
    23:03
    Jihočeši dlouho kombinovali a nakonec pálil Stanislav Dosek, ale jeho dělovka skončila na zadním mantinelu poté, co ji vykopl gólman Patera.
     
    23:56
    Před sprintujícím Tomášem Vochozkou včas vyjel z branky maskovaný muž Středočechů Jiří Patera, který odpálil kotouč ven z pásma.
     
    24:07
    Na lavici hanby míří Kryštof Hrabík (STC) na jednu minutu za podražení.
     
    24:32
    Jihočeši byli vyhnání z pásma a při opětovném návratu byli zastaveni hvizdem rozhodčího, který jim odpískal postavení mimo hru.
     
    24:52
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Jihočeši získávají na své hole klid a hlavně třígólové vedení! Ondřej Váňa poslal z pravého kruhu přesnou nahrávku před branku, kde se do kotouče opřel JAKUB KÁNÍK, který propálil přesouvajícího se Pateru mezi betony! Asistence: Ondřej Váňa.
     
    25:49
    Jihočeský kraj jde znovu do čtyř. Tomáš Vochozka (JHC) si na lavici pro hříšné muže olympijské posedí za napadení.
     
    26:24
    Parádní ránu vyslal od modré čáry Matyáš Zelingr, který svou dělovkou na zadní tyč trefil brankovou konstrukci! Gólman měl velké štěstí, že puk nešel o kousek vedle.
     
    27:10
    Jihočeši byli pod tlakem i po přesilovce a následně jim bylo odpískáno zakázané uvolnění poté, co jej vyhodil ven Jan Tesař.
     
    27:30
    Spolupráce Tomáše Furcha s Petrem Foerstrem skončil střelou druhého jmenovaného z pravého kruhu, kterou podržel Dominik Pavlát na hrudi.
     
    28:24
    Kryštof Hrabík se prodíral před brankáře, ale na poslední chvíli mu na brankovišti nastavil tělo Vojtěch Brabec, který jej poslal k zemi a kotouč uzmul pro své potřeby.
     
    29:25
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tým z jižních partií České republiky se dostává do pohodlného vedení! Střela Lukáše Matyse byla na levém kruhu zablokovaná a Dominik Kaisler pak našel mezi kruhy ADAMA KALAJE, jenž trefil Paterovu hůl, od níž se hrací guma odrazila do vzduchu a zapadla za čáru. Asistence: Dominik Kaisler.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:48
    Jihočeši jsou při chuti a Tomáš Vochozka se procpal na pravý kruh, odkud vypálil, ale díky teči obránce si to kotouč nasměroval jen kousek od brány.
     
    31:36
    Po zakázaném uvolnění Středočechů se vhazovalo na pravém kruhu. Po buly hned vystřelil Lukáš Matys, ale jeho rána si to nasměroval jen do hole bránícího hráče.
     
    32:35
    Jáchym Kondelík nyní neukázal jen své schopnosti coby útočníka, ale také výrazně pomohl obraně, když odpálil kotouč u mantinelu.
     
    33:46
    Před brankou se málem dostal k dorážce do odkryté sítě Lukáš Hromada, ale před Dominikem Pavlátem byl odstaven od kotouče.
     
    34:30
    K odraženému kotouči se mezi kruhy dostal Jakub Káník, který z první napálil kotouč na branku, ale jeho dělovka proletěla jen těsně vedle levé tyče Paterovy brány.
     
    35:17
    Tomáš Vochozka vystřelil z levého kruhu a jeho dělovka skončila jen na obránci soupeře, který ji odrazil do ochranné sítě.
     
    35:45
    Adam Kalaj si vybruslil z pravého rohu pásma a bleskově napálil puk na kasu, ale trefil jen beton gólmana Středočeského kraje.
     
    36:39
    Zakázané uvolnění Středočechů vrací hru zpět před branku Jiřího Patery. Celek z jižních částí Čech je jasně lepší.
     
    37:30
    Tomáš Schwamberger se protáhl kolem tří bránících hráčů a ujížděl sám na kasu, ale svou obhazovačkou si vyhodil kotouč ze střelecké pozice a backhandem pak trefil jen oblouk.
     
    38:30
    Další velká šance! Jáchym Kondelík projel na pravý kruh a bleskově vypálil. Jeho dělovku ale vyrazil brankář Jiří Patera jen do strany, kde se do hrací gumy opřel Tomáš Vochozka, ale ten trefil jen tyč!
     
    39:28
    Jihočeši se dostali do další šance a rána Martina Kašpera byla zblokovaná do ochranné sítě. Následně jsou vzájemně vyloučeni za hrubost Dominik Kaisler (JHC) a Václav Mocek (STC).
     
    40:04
    Jihočeši si vypracovali další dobrou šanci, ale maskovaný muž Středočechů předvedl kvalitní zákrok.
     
    40:22
    Jáchym Kondelík se procpal do pásma a jeho střela ze spodku kruhu skončila jen na betonu připraveného brankáře Jiřího Patery.
     
    41:25
    Jakub Wojnar se dostal na levém kruhu ke střele, ale branku Dominika Pavláta nedokázal ohrozit, jelikož vypálil jen těsně vedle.
     
    42:22
    Jihočeský tlak nejprve přinesl icing od Středočechů, ale následně se tím samým prohřeškem provinil i jihočeský mančaft.
     
    43:39
    Adam Kalaj se společně s Tomášem Vochozkou dostali do šance, ale ani jeden z nich na připraveného Jiřího Pateru nevyzrál.
     
    44:18
    Ještě se Středočeši pokouší o korekci, ale buď netrefují bránu, anebo je na místě připravený brankář Dominik Pavlát.
     
    44:52
    Ještě se bude vylučovat. Na trestnou lavici putuje Jihočech Daniel Dudáček (JHC) za hákování.
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Jakub Káník (JHC) – Jan Dvořák (STC) (18:14:41)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Káník (Váňa), 12. Váňa (Schwamberger), 25. Káník (Váňa), 30. Kalaj (Kaisler)


    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jaroslav Přibyl, Michal Habásko
    bahis siteleri