Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Ústecký kraj
Úterý 21.01.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Úvodní sestavy:

    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Ústecký kraj: Kožnar (Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, , Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Oba celky se dostaly do útočné třetiny, ale střeleckého ohrožení branky jsme ještě svědky nebyli. Místo toho zatím oba týmy jen rozvážně nahodily puk na bránu.
     
    01:10
    Ústecký kraj se snažil projít do útočné třetiny, ale byl mu odpískán ofsajd. Na druhé straně lapil střelu z pravého kruhu Milan Kožnar.
     
    01:25
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Celek z hlavního města České republiky se prosazuje a dostává se rychle do vedení! Ondřej Pavel po vyhraném buly chvíli kvedloval s kotoučem u pravého mantinelu, načež našel hokejku VIKTORA MARTÍNKA, jenž svou tvrdou ranou propálil brankáře extraligového Litvínova Milana Kožnara.
     
    02:37
    Činit se musel také Václav Mokrý, který nejprve sklepl jen nahození z pravého kruhu a následně vychytal i střelu Michala Stínila od modré čáry, jíž bravurně schoval do lapačky.
     
    03:28
    Do šance se nacpal znovu tým ze severu Čech, ale Václav Mokrý podržel backhandové zakončení z levého kruhu v náručí.
     
    04:31
    Na druhé straně vypálil z pravého kruhu Jan Kern, ale ten trefil jen hruď Milana Kožnara. Následně se dostali před brankou do křížku čtyři hráči, ale nakonec z toho nic nebylo.
     
    05:36
    Michal Biben se na levém kruhu opřel do kotouče, ale jeho střela skončila jen v rukavici brankáře Milana Kožnara.
     
    06:22
    Pražané se tlačili do šance a mezi kruhy se nakonec málem prodral až ke střele Matouš Horský, ale na poslední chvíli byl o kotouč obrán.
     
    06:58
    Ostap Safin se s Tomášem Dudou se natlačili až před branku, ale ani jeden z nich se nedokázal dostat do střely, protože ztroskotali na obráncích.
     
    07:51
    Na trestnou lavici je odeslán hráč pražského výběru Jan Kern (PHA) 1 minuta plus 7 minut za nesportovní chování. Menší trest odpyká Jevgenij Pika.
     
    08:25
    Filip Fraško vyslal pumelenici na bránu a Václav Mokrý se měl co ohánět. Vedle sedící kolegové už zvedali pomalu ruce nad hlavu.
     
    08:31
    Pražané jsou do tří na lavici hanby je odeslán Viktor Martínek (PHA).
     
    08:59
    Matouš Horský se prezentoval tvrdou ranou od modré čáry, ale jeho dělovka skončila jen kousek vedle levé tyče Mokrého branky.
     
    09:31
    Již kompletní Praha se musela znovu bránit, ale dostává se nakonec až do útočného pásma, jelikož byl odpískán úmyslný ofsajd.
     
    10:25
    Pražané jsou směrem do útoku stále aktivnější, ale ani jeden ze střelců, který se pokoušel navýšit náskok, neměl dobře namířenou mušku.
     
    11:29
    Ústečtí hokejisté se cpali do zakončení a jen málo chybělo k tomu, aby se Jan Svoboda nakonec prokousal až ke střele.
     
    11:48
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané vedou již o dva góly a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Střelecké trápení prolomil VIKTOR MARTÍNEK, který dělovkou z pravého kruhu dokonale zaskočil gólmana, který máchl lapačkou naprázdno. Bez asistence.
     
    12:35
    Na druhé straně se dostal po objetí brány do zakončení Roman Cikánek, ale jeho rána šla jen do betonu připraveného brankáře Václava Mokrého.
     
    13:42
    Severočeši se snaží procpat až do střely, ale na modré čáře dobře funguje obrana Prahy, která všechny jejich šance v klidu odráží.
     
    14:39
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražský celek se dostává do vedení již 3:0! Ondřej Pavel poslal kotouč na levý kruh, kde VIKTOR MARTÍNEK najel až na spodek levého kruhu a jeho dělovka prošla mezi betony brankáře až do sítě! Máme tu dnešní druhý hattrick. Asistence: Ondřej Pavel.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:47
    Michal Biben se prodral až na levý kruh a jeho střela skončila jen na betonu připraveného brankáře Milana Kožnara, který pak následně ještě přikryl puk pod lapačku.
     
    16:13
    Viktor Martínek (PHA) dostal dvě minuty za krosček.
     
    16:42
    Před brankou se ocitla zcela volná hned dvojice hráčů Ústeckého kraje, ale Petr Chlán z otočky poslal kotouč jen těsně vedle.
     
    17:23
    Tým Prahy je kompletní a po zakázaném uvolnění severočeského celku se bude znovu vhazovat před Milanem Kožnarem.
     
    18:12
    Jan Svoboda se na levém kruhu dostal až ke střele, kterou však nasměroval jen do betonu připraveného Václava Mokrého.
     
    18:45
    Výborným obranným blokem se blýskl Marek Havlík, který vytlačil ze střelecké pozice Tomáše Dudu, jenž podnikl výlet po pravém křídle.
     
    19:44
    Pražský mančaft je opět vyloučen. Václav Burda (PHA) inkasoval od rozhodčího trest za podražení.
     
    20:14
    Tým z české metropole se ale drží před brankou soupeře a výborným presinkem si vybojoval přesilovku.
     
    20:20
    Vít Seemann (ULK) byl poslán na lavici hanby za hákování.
     
    20:56
    Na pravém kruhu se dostal ke střele Václav Burda, který se hned po návratu z trestné lavice prosadil do útoku, ale minul klec.
     
    21:07
    Pražský celek je hlavním rozhodčím potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpykává Michal Biben (PHA).
     
    21:48
    Před branku se ve vlastním oslabení prokličkoval Jan Kern, ale jeho protažení před Kožnara nedopadlo podle jeho představ. Puk poslal jen těsně vedle.
     
    22:57
    Marek Havlík (UNL) vyloučen za hákování. Ústečtí hráči hrají v oslabení.
     
    23:50
    Pražané tlačí, ale dva závary u tyče skončily vždy jen na betonu připraveného brankáře Milana Kožnara.
     
    24:33
    Ondřej Buchtela (UNL) je poslán na trestnou lavici za zdržování hry, jelikož vyhodil z vlastního obranného pásma kotouč přímo na tribunu.
     
    24:53
    Úmyslný ofsajd Pražanů přestěhoval hru před branku Václava Mokrého a hned nato odpálil tým z hlavního města ČR kotouč na icing.
     
    25:30
    Jan Kern se procpal na pravý kruh a hned vypálil. Jeho rána ale skončila jen v lapačce připraveného brankáře Kožnara.
     
    26:06
    Jan Grim provětral střelou z pravého kruhu jen betony Milana Kožnara, který tak výborným zákrokem znovu podržel svůj tým.
     
    26:28
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš opět úřaduje! Nejprve trefil Michal Stínil na ústecké straně jen levou tyčku. Gólman Mokrý pak podržel kotouč a hned po buly předvedla Praha nádherný kontr. Jan Kern z levého křídla projel na kruh a poslal puk na pravou stranu branky, kde jej do sítě napálil VÁCLAV BURDA! Stav zápasu je tak již 4:0. Asistence: Jan Kern a Ostap Safin.
     
    27:26
    Oba týmy se snažily o průnik do pásma. Největší šanci si vypracoval Dominik Danov, který ale pouze protečoval kotouč na brankoviště, kde jej nikdo nedoklepl do kasy, jelikož jej holí odpálil pryč Milan Kožnar.
     
    28:06
    Nejprve se útočící pražská družina vystavila ofsajdu a následně z hloubi svého pásma špatně rozehrála akci a je jí odpískán navrch i icing.
     
    29:20
    Ostap Safin se společně s Janem Kernem znovu probíjeli s kotoučem na brankovišti do šance, ale ani jeden z nich nedokázal zvednout puk nad Kožnarovy betony.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po dvou periodách je stav zápasu již 4:0. Na Martínkův hattrick z první části navázal kapitán pražského mančaftu Václav Burda.

    Další třetina začne cca v 19:42.
     
    Na obou stranách dochází k výměně brankářů! V ústecké kleci je nyní Martin Janouškovec, za Prahu chytá Petr Hamalčík!
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:53
    Nový muž v brance Ústeckého kraje, který tak poprvé zakouší atmosféru olympijského turnaje i z pozice na ledě, si hned připsal zákrok po střele Ostapa Safina z levého kruhu.
     
    31:52
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Nejprve celek z hlavního města nevyužil nabídnutou šanci a VIKTOR MARTÍNEK trefil jen tyč, ale následně se mu povedlo získat u pravého mantinelu kotouč zpět na svou hokejku a střelou pod horní tyčku přivítal Janouškovce mezi tyčemi! Bez asistence.
     
    32:45
    Petr Hamalčík zatím nemusel výrazněji zasahovat a když už Ústecký kraj zaútočí, spíše jen sleduje dění před sebou.
     
    33:41
    Po pravém křídle se protáhl až na kruh Jevgenij Pika, který tam také rychle vystřelil, ale Martin Janouškovec podržel kotouč pod svoji lapačkou.
     
    34:12
    Od modré čáry si sjel na vrchol levého kruhu Václav Burda, který hned vypálil do šibenice, ale Martin Janouškovec měl svou vyrážečku na místě.
     
    34:48
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Důraz na brankovišti slavil úspěch! Na levém kruhu se dostal ke střele Ostap Safin, který ale nedokázal prostrčit puk mezi Janouškovcovými betony. Následně ale prokázal dobrý přehled o hře VÁCLAV BURDA, který si všiml toho, že gólman Ústí nemá puk zcela pod kontrolou a z brankoviště mu jej propašoval mezi betony za čáru. Asistence: Ostap Safin.
     
    35:35
    Nejprve se Martin Janouškovec blýskl zákrokem po němž následovalo buly a hned po něm poslal ústecký soubor kotouč přes všechny čáry.
     
    36:17
    Zapotil se i Petr Hamalčík, který musel nejprve vyrazit střelu Jana Svobody a následně se rychle přesouvat k druhé tyči proti dorážce Matyáše Svobody. Vše ale zvládl s klidem.
     
    37:04
    Ve středním pásmu zachytil puk Filip Fraško, který s ním také rychle projel až na levý kruh, odkud vyslal nepříjemnou střelu na bližší tyč, která ale skončila jen na vyrážečce Petra Hamalčíka.
     
    37:31
    V rohu útočného pásma byl sražen k zemi Jan Kern. Jeho stav nevypadal vůbec dobře a hlavní rozhodčí dokonce musel nabídnout své rámě doktorovi, za jehož asistence odjíždí pražský hráč na střídačku.
     
    38:11
    Po levém křídle se procpal až do střely Michal Stínil, ale jeho rána z kruhu opět skončila jen na výstroji připraveného Petra Hamalčíka.
     
    39:05
    Viktor Martínek útočil na svou pátou branku v zápase, ale jeho střela z pravého kruhu se snesla o malý kousek nad Janouškovcovu branku.
     
    39:48
    Na druhé straně vypadl Hamalčíkovi projektil Adama Studeného z pravého kruhu. Gólman ale vše uhasil tím, že kotouč vypíchl z brankoviště pryč.
     
    40:47
    Antonín Wünsch se na levém křídle dostal ke střele, kterou Martin Janouškovec vykopl před sebe a puk pak odpravila pryč obrana-
     
    41:38
    Do útoku se znovu dostal i Ústecký kraj, ale střela Romana Cikánka od modré čáry znovu trefila jen vyrážečku připraveného Petra Hamalčíka.
     
    42:11
    Ten následně jen zkontroloval střelu mířící do brankového oblouku a jeho tým pak po špatné kombinaci zahrál na zakázané uvolnění.
     
    42:41
    Patrik Pech a Pavlem Kordulem stáli sami na brankovišti, ale ani jeden z nich nedokázali docpat puk za klečícího Hamalčíka! Ten následně ještě lapil zakončení Lukáše Vopata z levého kruhu.
     
    43:05
    Jan Svoboda to zkusil z levého kruhu, ale na Hamalčíka v pražské svatyni nevyzrál. Následně ještě zkoušel své štěstí Josef Myšák, ale také mu nebylo přáno.
     
    43:26
    Pražané si ještě zahrají přesilovku. Za faul loktem je na trestnou lavici vykázán Marek Havlík (ULK) za faul loktem.
     
    43:39
    Severočeši ale vyvážejí kotouč až k brance, kterou stráží Petr Hamalčík a u pravého mantinelu navíc dobře napadají.
     
    44:13
    Po obkroužení branky Michalem Bibnem zívala na Viktora Martínka zcela odkrytá branka, ale pražský střelec nedokázal dostat puk za záda dezorientovaného Martina Janouškovce. Dost možná také nechtěl platit tolik peněz do týmové kasy.
     
    44:48
    Tak ještě jeden zákrok ústeckého gólmana. Ten podržel ve své výstroji střelu z pravého kruhu a vylepšil si také své statistiky.
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Viktor Martínek (PHA) – Roman Cikánek (ULK)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Martínek (Pavel), 12. Martínek, 15. Martínek (Pavel), 27. Burda (Kern, Safin), 32. Martínek, 35. Burda (Safin)


    Hlavní město Praha: Mokrý (31. Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Ústecký kraj: Kožnar (31. Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát
    bahis siteleri