Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Ústecký kraj
Úterý 21.01.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    34:48
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Důraz na brankovišti slavil úspěch! Na levém kruhu se dostal ke střele Ostap Safin, který ale nedokázal prostrčit puk mezi Janouškovcovými betony. Následně ale prokázal dobrý přehled o hře VÁCLAV BURDA, který si všiml toho, že gólman Ústí nemá puk zcela pod kontrolou a z brankoviště mu jej propašoval mezi betony za čáru. Asistence: Ostap Safin.
     
    31:52
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Nejprve celek z hlavního města nevyužil nabídnutou šanci a VIKTOR MARTÍNEK trefil jen tyč, ale následně se mu povedlo získat u pravého mantinelu kotouč zpět na svou hokejku a střelou pod horní tyčku přivítal Janouškovce mezi tyčemi! Bez asistence.
     
    26:28
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš opět úřaduje! Nejprve trefil Michal Stínil na ústecké straně jen levou tyčku. Gólman Mokrý pak podržel kotouč a hned po buly předvedla Praha nádherný kontr. Jan Kern z levého křídla projel na kruh a poslal puk na pravou stranu branky, kde jej do sítě napálil VÁCLAV BURDA! Stav zápasu je tak již 4:0. Asistence: Jan Kern a Ostap Safin.
     
    14:39
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražský celek se dostává do vedení již 3:0! Ondřej Pavel poslal kotouč na levý kruh, kde VIKTOR MARTÍNEK najel až na spodek levého kruhu a jeho dělovka prošla mezi betony brankáře až do sítě! Máme tu dnešní druhý hattrick. Asistence: Ondřej Pavel.
     
    11:48
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané vedou již o dva góly a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Střelecké trápení prolomil VIKTOR MARTÍNEK, který dělovkou z pravého kruhu dokonale zaskočil gólmana, který máchl lapačkou naprázdno. Bez asistence.
     
    01:25
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Celek z hlavního města České republiky se prosazuje a dostává se rychle do vedení! Ondřej Pavel po vyhraném buly chvíli kvedloval s kotoučem u pravého mantinelu, načež našel hokejku VIKTORA MARTÍNKA, jenž svou tvrdou ranou propálil brankáře extraligového Litvínova Milana Kožnara.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Martínek (Pavel), 12. Martínek, 15. Martínek (Pavel), 27. Burda (Kern, Safin), 32. Martínek, 35. Burda (Safin)


    Hlavní město Praha: Mokrý (31. Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Ústecký kraj: Kožnar (31. Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát
    bahis siteleri