Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Pardubický kraj
4:7 (1:1, 2:5, 1:1)
Olomoucký kraj
Úterý 21.01.2014, 08:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    44:08
    Oddechový čas pro Pardubický kraj.
     
    44:08
    Přesilová hra pro Pardubický kraj. Jakub Galvas (OLK) dostává minutu za podražení. Na vyloučení: 3-4.
     
    42:51
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Pohledná kombinační akce Pardubického kraje zakončená gólem. Oliva se dostal s pukem na levý kruh, odkud přihrál FILIPU ZADINOVI (4+0). Ten se z prostoru mezi kruhy neunáhlil, dostal se před gólmana Rochlu a bekhendovým motýlkem ho přehazuje. Asistence: Jan Oliva (0+1).
     
    40:27
    U levé tyče Rochly se neprosadil Blümel a stejný hráč neuspěl ani následnou dorážkou.
     
    39:56
    Přesilová hra pro Pardubický kraj. Anagnostis Spatharis (OLK) dostává minutu za podražení. Na vyloučení: 3-3.
     
    37:18
    Prudká rána Pochobradského od útočné modré končí vedle levé tyče Rochly.
     
    31:52
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Hanáci přeci jen střílí branku, když se dnes potřetí z prostoru před brankou prosazuje MICHAL HOTĚK (5+1) a také on kompletuje po Pěchovi hattrick v dnešním zápase. Asistence: Jakub Navrátil (1+2).
     
    29:18
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Gólostroj pokračuje. Hotěk vyslal do sóla MARTINA PĚCHU (5+1), proti kterému vyjel z branky Vlk. Útočník Hanáků byl ale u puku dříve, udělal gólmanovi Pardubického kraje kličku a střelou do opuštěné klece kompletuje svůj hattrick během šesti minut a 46 vteřin druhé třetiny. Asistence: Micha Hotěk (4+1).
     
    28:56
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    S góly se nyní doslova roztrhnul pytel. Během dvaačtyřiceti vteřin vidíme třetí branku, když Skopal našel mezi kruhy MARTINA PĚCHU (4+1), který se s pukem dostal blíže Vlkovi a prostřelil jej. Zafungovala tak stejná spolupráce jako při čtvrtém gólu Olomouckých. Asistence: Miroslav Skopal (0+3).
     
    28:46
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Na Horáckém zimním stadionu se dějí věci. Během třiceti vteřin snižují Pardubičtí na rozdíl jediného gólu, když se po podobné akci jako při předchozím gólu prosazuje MATĚJ BLÜMEL (1+0) z bezprostřední blízkosti. Asistence: Daniel Polák (0+1), Miroslav Sýkora (0+1).
     
    28:14
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Pardubičtí snižují, když se z předbrankového prostoru prosadil JAKUB HAŠEK (1+0). Asistence: Michal Machač (0+1).
     
    27:48
    Galvas přihrával před branku na zcela volného Madera, jeho střelu však výborným zákrokem zneškodnil Vlk.
     
    27:38
    Rozehrávku Pardubičanů zachytil na útočné modré Pěcha a hned se hnal na Vlka, ale trefje pouze horní tyč branky.
     
    26:09
    Michal Hotěk mohl zkompletovat hattrick, když se ve vlastním pásmu ujal puku a prokličkoval se až před levou tyč Vlka, tam však bekhendem přestřelil branku.
     
    22:32
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Parádní individuální akci zakončil MARTIN PĚCHA (3+1) blafákem do bekhendu a la Tomáš Čachotský. Asistence: Miroslav Skopal (0+2).
     
    20:52
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Hanáci se dostávají do trháku a odskakují na rozdíl dvou gólů. v přečíslení ujel po levé straně PETR MADER (1+2), nepřihrával najíždějícímu spoluhráči, vzal odpovědnost na svojí hokejku a udělal dobře. Trefuje se přesně k levé tyči gólmana Vlka. Bez asistence.
     
    19:32
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Také druhý gól Olomouckého kraje střílí MICHAL HOTĚK (4+0), kterému se dnes v předbrankovém prostoru daří na výbornou. Nyní doklepl za záda Vlka střelu Navrátila. Asistence: Jakub Navrátil (1+1).
     
    18:37
    Vladimír Zahradník si vyjel z levého kruhu až před Vlka a zakončil, bekhendový pokus ale gólman Pardubických chytá.
     
    18:26
    Další přesilovka pro Olomoucký kraj. Krátce po vyhraném buly byl zahákován Jakub Galvas a Filip Zadina (PAK) dostává minutu za podražení. Na vyloučení: 3-2.
     
    16:32
    Po střele Navrátila dorážel u pravé tyčky puk Michal Hotěk, ale gólman Vlk dvakrát dobře zasáhl.
     
    16:01
    Přesilová hra pro Olomoucký kraj. Minutu za hákování si jde odsedět Michal Machač (PAK). Na vyloučení: 2-2.
     
    13:14
    Olomoučané se budou bránit. Za podražení je vyloučen střelec jejich prvního dnešního gólu Michal Hotěk (OLK) – minuta, podražení. Hotěk je tak dnes už podruhé za první třetinu na trestné lavici. Na vyloučení: 1-2.
     
    12:11
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Tři minuty před koncem první třetiny proměňují Pardubičané jeden za svých útočných výpadů, kdy přihrávku Merta poslal za záda Rochly nejproduktinější hráč Pardubického kraje FILIP ZADINA (3+0). Asistence: Jakub Mert (0+1).
     
    08:12
    První přesilovka pro Olomoucký kraj. Dominik Dubovčí (PAK) dostává jednu minutu. Na vyloučení: 1-1.
     
    06:02
    Pěkný protiútok Pardubičanů. Pochobradský viděl mezi kruhy najíždějícího Machače, kterému poslal puk. Machač obelstil gólmana kličkou do bekhendu, ale už nestačil zasunout puk za jeho záda.
     
    00:55
    Olomouc se ale bude bránit. Na minutu si odchází posedět na trestnou lavici střelec vedoucího gólu Michal Hotěk (OLK).
     
    00:44
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání. Hned od začátku sledujeme útočný hokej, kterému nasazuje třešničku MICHAL HOTĚK (1+0), který zblízka využívá přihrávku Dajčara. Asistence: Tomáš Dajčar (0+1).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Zadina (Mert), 29. Hašek (Machač), 29. Blümel (Polák, Sýkora), 43. Zadina (Oliva) – 1. Hotěk (Dajčar), 20. Hotěk (Navrátil), 21. Mader, 23. Pěcha (Skopal), 29. Pěcha (Skopal), 30. Pěcha (Hotěk), 32. Hotěk (Navrátil)


    Pardubický kraj: Vlk (Joska) – Žouželka, Mert, Jančařík, Mikula, Oliva, Dubovčí, Sýkora – Polák, Zadina, Kukla, Zahradník, Pochobradský, Machač, Hašek, Mašek, Matys, Černý, Jakubec, Bucek, Hlaváček, Blümel. Trenér: Tomáš Blažek.
    Olomoucký kraj: Rochla (Schejbal) – Dajčar, Kavka, Koudela, Kubík, Mader, Rutar, Galvas – Navrátil, Podlaha, Blecha, Janečko, Hotěk, Petráš, Pěcha, Plášek, Skopal, Spatharis, Urban. Trenér: Petr Rutar, Michal Janeček.

    Rozhodčí: Polák – Kuřítko, Lukač
    bahis siteleri