Poprad – Skalica 6:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
Zvolen – Žilina 7:2 (kon.) | Košice – Piešťany 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:56
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci dokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov a po skvelej prihrávkovej kombinácii skórujú opäť. Po parádnej prihrávke od Lapšanského z ľavej strany sa k zakončeniu v medzikruží dostal JURIS STALS, ktorý svojou peknou strelou umiestnil puk pod hornú žŕdku skalickej brány. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Arne Kroták.
     
    39:45
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali v závere druhej tretiny skórovať aj popiatykrát v dnešnom zápase! Po skvelej prihrávke od Drábeka sa k puku za pravým kruhom dostal JAKUB MAKOVSKÝ, ktorý svojou delovkou napokon prekonal veľmi dobre cloneného gólmana Lipovského. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Drábek a Samuel Takáč.
     
    23:36
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci predviedli svoj dnes naozaj skvelý herný dôraz aj v oslabení, keď puk po ľavom krídle potiahol pred skalickú bránu Kroták, ten dobrou prihrávkou na pravú stranu našiel SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý natrikrát, ale predsa prekonal gólmana Romančíka. Asistenciu si pripisuje Arne Kroták.
     
    20:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci pridávajú už svoj tretí gól do skalickej brány hneď v úvode druhej tretine. Hostia vo svojej defenzívnej činnosti opäť poriadne zaspali, po dobrej prihrávke od Sýkoru nechali na ľavej strane nebráneného ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojim pekným švihom z otočky umiestnil puk k pravej žŕdke skalickej brány. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Juris Stals.
     
    15:20
    Poprad dal gól!
    Popradčania pridávajú po obrovskej chybe v skalickej defenzíve už druhý gól do skalickej brány. JURIS STALS sa zbavil skalických obrancov na pravom kruhu, následne si nakorčuľoval na pravé krídlo, na ľavom mal voľného Lapšanského, no dostal sa do medzikružia a svojim švihom prekonal bezmocného Romančíka. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    09:30
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa krátko po vypršaní svojej presilovej hry o dvoch mužov dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Kuraliho sa k puku na ľavej strane v ťažkom uhle dostal SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý tvrdo zakončoval a puk sa pomedzi Romančíkove betóny napokon zaplietol až do skalickej brány. Asistenciu si pripisuje Mário Kurali a Štefan Fabian.

    Branky a nahrávky: 10. Mlynarovič (Kurali, Fabian), 16. Stals (Sýkora), 21. Lapšanský (Sýkora, Stals), 24. Mlynarovič (Kroták), 40. Makovský (Drábek, S. Takáč), 47. Stals (Lapšanský, Kroták)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Gaborčík, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Dinda, Štrauch, Kramár – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, S. Takáč, Belluš – Gápa, Paukovček, M. Nagy
    HK Skalica: Romančík (24. Lipovský) – Barák, Vyrúbalík ("A"), Trška, Jankovič, Krejčiřík, Stano, Srnec, Mikeska – Obdržálek, Školiak, Preisinger – Lažo ("C"), Stieler, Kropáč – F. Novák, B. Mráz, Šátek

    Rozhodčí: Branislav Jura, Peter Lokšík – Martin Smrek, Andrej Bogdaň
    bahis siteleri