Poprad – Skalica 6:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
Zvolen – Žilina 7:2 (kon.) | Košice – Piešťany 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Miroslav Lažo.
     
    55:38
    Popradčania sa dostali do skvelej gólovej šance v prečíslení! Stals potiahol puk pred skalickú bránu po pravom krídle, následne dobre prihrával na Lapšanského, ktorý pálil z ľavej strany, no gólman Lipovský zachytil puk pod svojimi betónmi!
     
    48:41
    Peter Gápa sa dostal do skvelej gólovej šance na hranici ľavého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len na hrudi dobre vykorčuľovaného gólmana Lipovského!
     
    46:56
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci dokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov a po skvelej prihrávkovej kombinácii skórujú opäť. Po parádnej prihrávke od Lapšanského z ľavej strany sa k zakončeniu v medzikruží dostal JURIS STALS, ktorý svojou peknou strelou umiestnil puk pod hornú žŕdku skalickej brány. Asistencie si pripisujú hráči Adam Lapšanský a Arne Kroták.
     
    46:18
    Domáci budú hrať v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si tentokrát odchádza sadnúť obranca Peter Trška, ktorý sa previnil seknutím.
     
    45:16
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Skaličan Krejčiřík.
     
    43:49
    Po parádnej prihrávke od Stana z ľavej strany sa k puku na hranici pravého kruhu dostal osamotený Filip Novák, ktorý tvrdo pálil, no gólman Masalskis sa po strele skvele hodil a svojou vyrážačkou ju zblokoval do bezpečia!
     
    39:45
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali v závere druhej tretiny skórovať aj popiatykrát v dnešnom zápase! Po skvelej prihrávke od Drábeka sa k puku za pravým kruhom dostal JAKUB MAKOVSKÝ, ktorý svojou delovkou napokon prekonal veľmi dobre cloneného gólmana Lipovského. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Drábek a Samuel Takáč.
     
    39:24
    Drábek sa po skvelej prihrávke od Belluša dostal k zakončeniu na pravej strane a jeho delovka napokon minula priestor poloprázdnej skalickej brány.
     
    38:55
    Po skvelej prihrávke od Školiaka spoza popradskej brány sa k zakončeniu pred gólmanom Masalskisom dostal Obdržálek, no popradský gólman jeho delovku zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    35:16
    Mlynarovič mal na dosah hetrik v dnešnom zápase, no z tesnej blízkosti napokon nedokázal prekonať pozorného gólmana Lipovského, ktorý dobre zakročil svojimi betónmi. Následne v lapačke zachytil puk po dobrej strele z ľavej strany od Krotáka.
     
    34:29
    Matúš Paločko potiahol puk po pravej strane, keď sa prekľučkoval cez dvoch skalických hráčov, následne dobrou prihrávkou našiel Krotáka, no ten bol dobre bránený a jeho jemnú strelu gólman Lipovský úspešne zachytil.
     
    28:51
    Kropáč sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď bol nebránený, no gólman Masalskis zasahovať nemusel, keďže Kropáčova delovka smerovala len mimo popradskej brány.
     
    26:50
    Gólman Lipovský si na svoje konto pripísal naozaj fantastický zákrok, keď najskôr zastavil puk po delovke od Mlynaroviča z centrálnej časti a následne vo svojej lapačke ukryl aj puk po jeho švihu z pravej strany.
     
    23:36
    Do skalickej brány nastúpil namiesto gólmana Patrika Romančíka gólman Miroslav Lipovský!
     
    23:36
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci predviedli svoj dnes naozaj skvelý herný dôraz aj v oslabení, keď puk po ľavom krídle potiahol pred skalickú bránu Kroták, ten dobrou prihrávkou na pravú stranu našiel SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý natrikrát, ale predsa prekonal gólmana Romančíka. Asistenciu si pripisuje Arne Kroták.
     
    22:41
    Adam Lapšanský potvrdzuje, že je v naozaj skvelej forme, rýchlo sa presunul po pravom krídle v oslabení a následne tvrdo zakončoval. Gólman Romančík však jeho delovku zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    22:14
    Skaličania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie na Školiaka v rohu klziska naľavo od popradskej brány odchádza sadnúť Dinda.
     
    21:52
    Belluš sa s pukom rýchlo presúval po ľavom krídle, následne skvele zakončoval, no gólman Romančík si môže vydýchnuť. Jeho delovku zblokovala horná žŕdka skalickej brány na zadný mantinel.
     
    20:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci pridávajú už svoj tretí gól do skalickej brány hneď v úvode druhej tretine. Hostia vo svojej defenzívnej činnosti opäť poriadne zaspali, po dobrej prihrávke od Sýkoru nechali na ľavej strane nebráneného ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý svojim pekným švihom z otočky umiestnil puk k pravej žŕdke skalickej brány. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Juris Stals.
     
    19:08
    Sýkora sa po vyhratí vhadzovania na ľavom kruhu prekľučkoval cez skalickú defenzívu a následne tvrdo pálil z ľavého kruhu, no jeho delovka skončila len tesne nad skalickou bránou.
     
    18:16
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Na popradskej trestnej lavici vidíme Belluša a na skalickej Krejčířika. Obaja obdržali dvojminútové tresty za hrubosť.
     
    16:45
    Po skvelej prihrávke od Paukovčeka z pravej strany sa k zakončeniu na hranici ľavého kruhu dostal Dinda, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná Romančíkovou výstrojou do bezpečia mimo skalickej brány!
     
    15:20
    Poprad dal gól!
    Popradčania pridávajú po obrovskej chybe v skalickej defenzíve už druhý gól do skalickej brány. JURIS STALS sa zbavil skalických obrancov na pravom kruhu, následne si nakorčuľoval na pravé krídlo, na ľavom mal voľného Lapšanského, no dostal sa do medzikružia a svojim švihom prekonal bezmocného Romančíka. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    14:58
    Preisinger nahadzoval puk z pravej strany na popradskú bránu, gólman Masalskis však puk úspešne zblokoval do bezpečia svojimi betónmi. Následne sa k dorážke dostal Obdržálek, no puk umiestnil len do Masalskisovej lapačky.
     
    13:57
    Hosťujúci Filip Novák sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no jeho tvrdá strela z tesnej blízkosti napokon skončila len tesne nad bránou gólmana Masalskisa.
     
    09:30
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa krátko po vypršaní svojej presilovej hry o dvoch mužov dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Kuraliho sa k puku na ľavej strane v ťažkom uhle dostal SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý tvrdo zakončoval a puk sa pomedzi Romančíkove betóny napokon zaplietol až do skalickej brány. Asistenciu si pripisuje Mário Kurali a Štefan Fabian.
     
    09:07
    Gólman Romančík si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Tentokrát po skvelej prihrávke z pravej strany od Stalsa dostal do zakončenia Kurali, no ten trafil len dobre premiestneného Romančíka.
     
    08:46
    Po fantastickej prihrávke od Sýkoru pred skalickú bránu z ľavej strany sa k zakončeniu pred gólmanom Romančíkom dostal Stals, no jeho delovka napokon smerovala len tesne vedľa skalickej brány.
     
    07:29
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Trška a na dve minúty za krosček Jankovič.
     
    06:09
    Hosťujúci Bruno Mráz sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď osamotený korčuľoval pred bránu gólmana Masalskisa a následne aj zakončoval. Jeho tvrdý projektil však minul priestor popradskej brány!
     
    03:24
    Po skvelej prihrávke od Laža z pravej strany sa k puku na hranici ľavého kruhu dostal Filip Novák, ktorý tvrdo pálil, no svojou delovkou napokon trafil len pozorného Masalskisa, ktorý sa stihol presunúť k pravej žŕdke svojej brány.

    Branky a nahrávky: 10. Mlynarovič (Kurali, Fabian), 16. Stals (Sýkora), 21. Lapšanský (Sýkora, Stals), 24. Mlynarovič (Kroták), 40. Makovský (Drábek, S. Takáč), 47. Stals (Lapšanský, Kroták)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Gaborčík, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Dinda, Štrauch, Kramár – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, S. Takáč, Belluš – Gápa, Paukovček, M. Nagy
    HK Skalica: Romančík (24. Lipovský) – Barák, Vyrúbalík ("A"), Trška, Jankovič, Krejčiřík, Stano, Srnec, Mikeska – Obdržálek, Školiak, Preisinger – Lažo ("C"), Stieler, Kropáč – F. Novák, B. Mráz, Šátek

    Rozhodčí: Branislav Jura, Peter Lokšík – Martin Smrek, Andrej Bogdaň
    bahis siteleri