SR 18 – Topoľčany 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 3:4 (kon.) | Prievidza – Trnava 2:6 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 10:3 (kon.) | Michalovce – Bardejov 5:6 (po pr.) | Senica – Spišská N. Ves 6:1 (kon.)
konec
HC Prešov 07
10:3 (6:0, 2:0, 2:3)
HK 95 Považská Bystrica
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    57:40
    Prešov dal gól!
    Domáce publikom si pýtalo desiatku a dostáva ju. Tentokrát dostal puk Renčok do útoku, prebral si ho Knap, ten sa dostal až za brankára, odkiaľ medzi kruhmi našiel voľného ERIKA RENČOKA a ten rýchlou strelou strieľa gól.

    Asistencie: Knap, Tartaľ
     
    55:18
    Považská Bystrica dala gól!
    Veľmi rýchlo ale hostia odpovedali. V poslednej tretine nespoznávam defenzívu Prešova, ktorá inokedy funguje výborne. Tentokrát nechali pred bránkou úplne voľného MARIÁNA KOLEDU, ktorý dostal prihrávku a zakončil do horného rohu.

    Asistencie: Ligas, Fedorko
     
    54:57
    Prešov dal gól!
    Prešov nakoniec robí svojim fanúšikom radosť deviatym gólom. Puku sa medzi kruhmi chopil ERIK RENČOK a strelou do horného ľavého rohu zvyšuje na 9:2.

    Bez asistencie
     
    50:56
    Považská Bystrica dala gól!
    Domáci síce boli v útoku, no keď sa hostia dostali k puku, zaútočili a po prihrávke na PATRIKA LIGASA sa presadzuje útočník hostí z medzikruhov strelou do rohu.

    Asistencie: Šuda, Koleda
     
    41:16
    Považská Bystrica dala gól!
    Považania teraz ale strelili kontaktný gól, alebo teda skôr gól korigujúci skóre. Jednoduchou tvrdou strelou sa presadil JÁN ZLOCHA.

    Asistencie: Lehocký, Palák
     
    25:10
    Prešov dal gól!
    Teraz to už ale vyšlo Filipovi Podsedlému. Prešov sa znova dostal do nebezpečnej šance, z medzikruhov vystrelil Krempaský a z rohu posiela puk do siete FILIP PODSEDLÝ.

    Asistencie: Krempaský, Prokop
     
    23:28
    Prešov dal gól!
    Na modrú dostal puk Guntáš na korčuľu, spracoval si, dostal sa pred medzikruhy, vypálil tvrdú strelu, ktorá Kompasovi vypadla a VILIAM KNAP ju doráža do siete!

    Asistencie: Guntáš
     
    16:35
    Prešov dal gól!
    Považská Bystrica je na kolenách. Ďalší presný zásah Prešova. Tentokrát dostal puk do útoku Tomčák, našiel za sebou MICHALA KIVADERA, ktorý tvrdou strelou trafil do rohu bránky a zvyšuje na 6:0.

    Asistencie: Tomčák
     
    14:55
    Prešov dal gól!
    Ján Dubeň nezachytil prihrávku na modrej, za ním korčuľoval Igor Halás, získal puk za bránkou, poslal ho pred ňu na voľného ROMAN KOHUTIAR, ktorý si položil brankára, obišiel ho a zakončil do prázdnej brány.
     
    12:32
    Prešov dal gól!
    JAKUB FUSEK sa vrátil z trestnej lavice, domáci mu poslali puk, bol úplne sám v útočnom pásma, na Kompasa vytiahol blafák a krásne ho bekhendom zakončil do bránky!

    Asistencie: Prokop, Podsedlý
     
    04:38
    Prešov dal gól!
    A máme tu tretí gól Prešova. Po signalizovanom vylúčení sa dostali Prešovčania do útoku, puk dostal dozadu na hokejku od Krempaského RADOSLAV SLÁVIK a ukážkovo zakončuje medzi betóny Kompasa.

    Asistencie: Krempaský, Ejem
     
    02:03
    Prešov dal gól!
    A je tu ďalší bleskový gól. Teraz vybojoval Prešov puk pri mantineli, od neho prišla prihrávka pred bránku na znova nepokrytého JOZEFA TOMČÁKA, ktorý zvyšuje na 2:0.

    Asistencie: Horvát, Kivader
     
    01:45
    Prešov dal gól!
    Rýchly nástup domácich hokejistov. Tí nahodili puk do útoku, za bránou si ho vybojoval BORIS KREMPASKÝ, nekorčuľoval si pred bránku, kde sám aj do rohu brány zakončil!

    Asistencia: Podsedlý

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Krempaský (Podsedlý), 3. Tomčák (Horvát, Kivader), 5. Slávik (Krempaský, Ejem), 13. Fusek (Prokop, Podsedlý), 15. Kohutiar (Halás), 17. Kivader (Tomčák), 24. Knap (Guntáš), 26. Podsedlý (Krempaský, Prokop), 55. Renčok, 58. Renčok (Knap, Tartaľ) – 42. Zlocha (Lehocký, Palák), 51. Ligas (Šuda, Koleda), 56. Koleda (Ligas, Fedorko)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo, Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol, Halás – Krempaský, Prokop, Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Fusek, Knap, Renčok
    HK 95 Považská Bystrica: Kompas (Adamík) – Šuda, Hriňa, J. Dubeň, Lehotský, L. Dubeň, Reitmayer – Fedorko, Ligas, Koleda – Ižvolt, Zlocha, Palák – Vokulič, Kudlej, Liška

    Rozhodčí: Vojtek – Číž, Vyšný
    bahis siteleri