SR 18 – Topoľčany 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 3:4 (kon.) | Prievidza – Trnava 2:6 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 10:3 (kon.) | Michalovce – Bardejov 5:6 (po pr.) | Senica – Spišská N. Ves 6:1 (kon.)
konec
HC Prešov 07
10:3 (6:0, 2:0, 2:3)
HK 95 Považská Bystrica
sk Pátek 24.01.2014, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:20
    Ďalšia veľká príležitosť Prešova, po úniku dvoch hráčov Považanov domáci získali puk, z úniku nebolo nič, od modrej vypálil teda Ružička, jeho strelu Kompas vyrazil napravo, kde chcel nájsť spoluhráča na opačnej strane Krempaský, no tam nakoniec nikto nedorazil puk do odkrytej brány.
     
    58:14
    Považská Bystrica sa teraz dopúšťa faulu, keď Ján Zlocha fauloval nepekne kolenom a hostia dohrajú zápas v oslabení bez neho. Ak teda nedá Prešov gól.
     
    57:40
    Prešov dal gól!
    Domáce publikom si pýtalo desiatku a dostáva ju. Tentokrát dostal puk Renčok do útoku, prebral si ho Knap, ten sa dostal až za brankára, odkiaľ medzi kruhmi našiel voľného ERIKA RENČOKA a ten rýchlou strelou strieľa gól.

    Asistencie: Knap, Tartaľ
     
    56:50
    Krásna akcia domácich, od mantinelu nabiehal z obrannej línie Martin Tkáč, dostal puk, spravil blafák a zakončoval k tyčke, čo ale brankár vystihol a na poslednú chvíľu puk vytesňuje mimo!
     
    55:18
    Považská Bystrica dala gól!
    Veľmi rýchlo ale hostia odpovedali. V poslednej tretine nespoznávam defenzívu Prešova, ktorá inokedy funguje výborne. Tentokrát nechali pred bránkou úplne voľného MARIÁNA KOLEDU, ktorý dostal prihrávku a zakončil do horného rohu.

    Asistencie: Ligas, Fedorko
     
    54:57
    Prešov dal gól!
    Prešov nakoniec robí svojim fanúšikom radosť deviatym gólom. Puku sa medzi kruhmi chopil ERIK RENČOK a strelou do horného ľavého rohu zvyšuje na 9:2.

    Bez asistencie
     
    53:30
    Po zakázanom uvoľnení prišlo buly, po ňom od modrej vystrelil Tartaľ a odrazený puk dorážal aj Fusek, obaja ale stroskotali na betóne Kompasa.
     
    50:56
    Považská Bystrica dala gól!
    Domáci síce boli v útoku, no keď sa hostia dostali k puku, zaútočili a po prihrávke na PATRIKA LIGASA sa presadzuje útočník hostí z medzikruhov strelou do rohu.

    Asistencie: Šuda, Koleda
     
    50:15
    Prešov ostal v útoku, od mantinelu dostal puk na hokejku pred bránu Fusek, bol ale zle otočený a tak strieľal po otočke bekhendom, no netrafil bránku, ktorá bola poloodkrytá.
     
    48:20
    Veľmi pekne sa teraz sám dostal do útoku domáci Michal Kivader a spred ľavého kruhu vystrelil švihom. Puk trafia hornú tyč a odráža sa na ochrannú sieť.
     
    45:30
    Krásnu akciu teraz ale predviedol Považan Palák, ten sa vrútil do útoku, s pukom na hokejke urobil sťahovačku na obrancu, no mieril až privysoko.
     
    45:07
    Prešov sa bude po zbytočnom faule ale brániť v oslabení. Kohutiar si posedí za nedovolené bránenie.
     
    41:16
    Považská Bystrica dala gól!
    Považania teraz ale strelili kontaktný gól, alebo teda skôr gól korigujúci skóre. Jednoduchou tvrdou strelou sa presadil JÁN ZLOCHA.

    Asistencie: Lehocký, Palák
     
    40:40
    Ďalšia šanca hostí, tentokrát sa dostal puk pred bránu po prihrávke na Fedorka, ktorý vypálil, no Marton sa teraz prekotil skoro ako medveď a bravúrne zabránil gólu.
     
    39:25
    Ďalšia veľká šanca Prešova, pred bránkou sa dostal k puku Knap, ihneď vystrelil no tesne míňa bránu!
     
    39:00
    S päticou hrá už aj Prešov, z trestnej vyšiel Kohutiar, dostal puk do útoku, šiel sám na brankára, skúsil oklamať brankára, naznačil strelu ale jednou rukou zasúval do tej druhej, brankár si ale dal pozor a kryje telom.
     
    37:30
    Dobrá akcia hostí, ktorí sa v oslabení dostali do útoku, sám na bránu šiel Palák, jednoducho iba vystrelil a míňa bránu Roba Martona.
     
    36:28
    A Prešov bude hrať presilovku 5 na 3. Posedí si aj Lehotský.
     
    36:23
    Slavomír Hrina si posedí dve minúty po tom, ako v akcii Prešova zahákoval. Následne stratil nervy a na trestnej lavici si hokejkou buchol po plexiskle.
     
    36:10
    Hrúbka v obrane hostí. Krempaský šiel sám na bránu, zvolil si blafák, položil si brankára, ktorý ale mal betón na mieste a Krempaský trafia iba ten betón.
     
    34:33
    Ďalší faul, ktorý som ale ja osobne nevidel, Podsedlý ide na trestnú lavicu a po odpískaní mu praskli nervy a chcel sa pustiť do súperovho hráča spolu so spoluhráčom, čo rozhodca ale nedovoľuje. Za hrubosť ide na trestnú Koleda, ktorý bol inicátorom bitky a Podsedlý za hákovanie.
     
    32:15
    Zaujímavá situácia, Halás dostal puk pred bránu na Kohutiara, ktorý strieľa gól! Slavomír Hriňa ale ide na trestnú za hákovanie, podľa rozhodcu prišiel verdikt skôr ako gól a ten teda neplatí.
     
    31:08
    V tom, ako sa domáci dostávali do útoku sa faulu dopustil aj hosťujú Ligas a bude sa hrať 4 na 4.
     
    30:47
    Ivančo sa teraz ale dopustil faulu a za podrazenie bude na trestnej lavici.
     
    27:57
    Na trestnú ide Slavomír Hriňa – hákovanie.
     
    25:10
    Prešov dal gól!
    Teraz to už ale vyšlo Filipovi Podsedlému. Prešov sa znova dostal do nebezpečnej šance, z medzikruhov vystrelil Krempaský a z rohu posiela puk do siete FILIP PODSEDLÝ.

    Asistencie: Krempaský, Prokop
     
    24:45
    Parádičku si teraz dovolil po chybe obrany hostí Filip Podsedlý, puk si poslal sám sebe medzi nohy a zakončil, jeho pokus končí ale iba na betóne brankára.
     
    23:28
    Prešov dal gól!
    Na modrú dostal puk Guntáš na korčuľu, spracoval si, dostal sa pred medzikruhy, vypálil tvrdú strelu, ktorá Kompasovi vypadla a VILIAM KNAP ju doráža do siete!

    Asistencie: Guntáš
     
    22:31
    Po buly v útočnom pásme Prešova sa podrazením prezentoval Vokulič. Odsedí si dve minúty.
     
    22:10
    Dobre sa do útoku dostal Kivader, ktorý to skúsil z kruhu, brankára vyrážal, zlikvidoval aj dorážku, následne puk Prešov dostal na modrú na Ivanča, ktorého delovku vytesňuje brankára vedľa.
     
    17:23
    Považská Bystrica sa bude dokonca brániť, Kudlej si odsedí dve minúty za držanie hokejky.
     
    16:35
    Prešov dal gól!
    Považská Bystrica je na kolenách. Ďalší presný zásah Prešova. Tentokrát dostal puk do útoku Tomčák, našiel za sebou MICHALA KIVADERA, ktorý tvrdou strelou trafil do rohu bránky a zvyšuje na 6:0.

    Asistencie: Tomčák
     
    16:05
    Dobrá šanca ale aj hosťujúceho celku, Adrián Palák sa dostal s pukom pred bránku, snažil sa obísť bankára, čo sa mu ale nedarí.
     
    14:55
    Prešov dal gól!
    Ján Dubeň nezachytil prihrávku na modrej, za ním korčuľoval Igor Halás, získal puk za bránkou, poslal ho pred ňu na voľného ROMAN KOHUTIAR, ktorý si položil brankára, obišiel ho a zakončil do prázdnej brány.
     
    12:32
    Prešov dal gól!
    JAKUB FUSEK sa vrátil z trestnej lavice, domáci mu poslali puk, bol úplne sám v útočnom pásma, na Kompasa vytiahol blafák a krásne ho bekhendom zakončil do bránky!

    Asistencie: Prokop, Podsedlý
     
    11:20
    Po buly sa ale vrútili do útoku hostia, únik 2 na 1 skončil strelou Ižvolta pred brankárom, ktorá trafila tyčku! Následne je bránka posunutá.
     
    10:16
    A vypýtali si dokonca faul. Na trestnú lavicu odišiel Jakub Fusek za hákovanie.
     
    09:30
    Prešov sa dokázal ale dostať do útoku pomerne rýchlo, znova rozkombinoval hru, od modrej vystrelil Guntáš, jeho strela vypadla brankárovi a do bočnej siete ju zakončil Kohutiar, chýbalo teraz málo.
     
    07:46
    Slavomír Hriňa ide na 2 minúty na trestnú za úmyselné posunutie bránky.
     
    07:45
    Krásne to teraz zahral Prešov, v útoku hostia zas nič nevymysleli a rýchla kontra, na ktorej konci bola prihrávka na Krempaského pred bránkou, ten si položil brankára, obišiel a aj trafil, no bola tam posunutá bránka.
     
    06:45
    Na druhej strane po zisku puku sa do útoku vrútil Renčok, našiel ešte krížne Fuseka, ktorý váhal, nakoniec ale bekhendom nastreľuje brankára. Následne vznikla menšia šarvátka, rozhodca to ale zažehnal.
     
    04:38
    Prešov dal gól!
    A máme tu tretí gól Prešova. Po signalizovanom vylúčení sa dostali Prešovčania do útoku, puk dostal dozadu na hokejku od Krempaského RADOSLAV SLÁVIK a ukážkovo zakončuje medzi betóny Kompasa.

    Asistencie: Krempaský, Ejem
     
    03:25
    Veľká šanca teraz ale na strane hostí, keď za bránkou Prešova vybojovali puk, ktorý následne poslali pred bránku, Ižvolt ho posielal medzi betóny, Marton ale strelu kryje!
     
    02:03
    Prešov dal gól!
    A je tu ďalší bleskový gól. Teraz vybojoval Prešov puk pri mantineli, od neho prišla prihrávka pred bránku na znova nepokrytého JOZEFA TOMČÁKA, ktorý zvyšuje na 2:0.

    Asistencie: Horvát, Kivader
     
    01:45
    Prešov dal gól!
    Rýchly nástup domácich hokejistov. Tí nahodili puk do útoku, za bránou si ho vybojoval BORIS KREMPASKÝ, nekorčuľoval si pred bránku, kde sám aj do rohu brány zakončil!

    Asistencia: Podsedlý
     
    00:45
    Z obrany sa do útoku dostal domáci Kohutiar, bol v kruhu, medzi dvoma kruhmi na buly ale našiel ešte voľného Sabola, ktorý okamžite vystrelil a trestuhodne netrafil z veľkej šance bránu.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Krempaský (Podsedlý), 3. Tomčák (Horvát, Kivader), 5. Slávik (Krempaský, Ejem), 13. Fusek (Prokop, Podsedlý), 15. Kohutiar (Halás), 17. Kivader (Tomčák), 24. Knap (Guntáš), 26. Podsedlý (Krempaský, Prokop), 55. Renčok, 58. Renčok (Knap, Tartaľ) – 42. Zlocha (Lehocký, Palák), 51. Ligas (Šuda, Koleda), 56. Koleda (Ligas, Fedorko)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo, Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol, Halás – Krempaský, Prokop, Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Fusek, Knap, Renčok
    HK 95 Považská Bystrica: Kompas (Adamík) – Šuda, Hriňa, J. Dubeň, Lehotský, L. Dubeň, Reitmayer – Fedorko, Ligas, Koleda – Ižvolt, Zlocha, Palák – Vokulič, Kudlej, Liška

    Rozhodčí: Vojtek – Číž, Vyšný
    bahis siteleri