Chabarovsk – Magnitogorsk 1:6 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Novokuzněck – Ufa 3:1 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 0:7 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 3:1 (kon.)
Doněck – Atlant 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 29.01.2014, 13:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:14
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nádherná akce čtvrté formace. SERGEJ ŠUMAKOV si vyměnil kotouč s Alexandrem Kutuzovem a do odkryté klece už neměl těžkou práci. Asistence: Alexandr Kutuzov, Oleg Gubin.
     
    25:10
    Sibir právě vstřelil branku!
    Co Šumakov svým tlakem započal, IGOR OŽIGANOV dokonal. Bek Novosibirsku vyslal od modré velmi chytrou pozemní střelou, která zapadla mezi betony Daltona a Sibir jde do trháku. Asistence: Sergej Šumakov.
     
    03:14
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibiřský celek vede už o dvě branky. DMITRIJ MONJA vtrhl do útoku a střelou z backhandu překonal Sudnicina, kterému kotouč propadl mezi betony a který teď nemá čisté svědomí. Asistence: Konstantin Alexejev.
     
    01:16
    Sibir právě vstřelil branku!
    Další střela od modré už končí úvodním gólem utkání. Josef Hrabal našel Kutuzova, ten vypálil z první a jeho střelu tečoval do brány JARNO KOSKIRANTA. Asistence: Alexander Kutuzov, Josef Hrabal.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 2. Koskiranta (Kutuzov, Hrabal), 4. Monja (Alexejev), 26. Ožiganov (Šumakov), 54. Šumakov (Kutuzov, Gubin)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Hrabal, Lekomcev, Kutuzov, Alexejev, Plechanov, Ožiganov, Martynov- Lehterä, Monja, Enlund- Kopejkin (C), Kugryšev, Koskiranta- Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin- Gubin, Sannikov, Okulov, Šumakov
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (4.-40.Dalton)- Berezin, Mamašev, Šulakov, Kurbatov, Lisov, Romanov, Mnacjan- Zdunov, Koukal, Sexton- Taratuchin (C), Trunjov, Bělousov- Kulikov, S. Alševskij, J. Alševskij- Polygalov, Rybin, Chochrjakov, Mnichovič

    Rozhodčí: Eduard Odins, Evgeny Romasko – Alexei Koposov, Alexander Otmakhov

    Diváci: 6679
    bahis siteleri