Novosibirsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Ufa 6:2 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 0:2, 2:0- 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 16.03.2014, 11:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    77:20
    Emoce tečou na druhé straně. Po přerušení hry se do sebe pustili dva hráči, po jednom na obou stranách. Nyní oba putují na trestnou lavici. Pokračovat se bude v pěti mužích na obou stranách.
     
    58:01
    Horké chvíle čekají domácí hokejisty těsně před koncem normální hrací doby. Jeden z nich, Plechanov, zasáhl Pesonena hokejkou do hlavy a nyní si odpyká dvouminutový trest.
     
    51:06
    Po dorážce Pesonena (KZN) se finský útočník dostal do konfliktu s Ivanem Lekomcevem (SIB). Rozhodčí oba kohouty posílá na trestnou lavici. Následovat budou dvě minuty ve čtyřech mužích na obou stranách.
     
    42:40
    A pozor, domácí navíc budou mít přesilovou hru. Dvě minuty za sekání obdržel Alexander Burmistrov (KZN)
     
    23:11
    Druhá přesilová hra domácího celku. Tim Stapleton (KZN) se dopustil v útočném pásmu faulu, za což dostává dvě minuty za držení.
     
    19:21
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Nikolaj Bělov (KZN) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    07:28
    Budou to však hosté, kteří si zahrají první přesilovou hru zápasu. Vjačeslav Bělov (SIB) podrazil Alexandra Burmistrova a jako první muž dnešního zápasu dostal dvouminutový trest

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 43. Kugryšev (Kopejkin), 45. Kutuzov (Kopejkin, Martynov), 86. Sannikov – 32. Medvěděv, 35. Svitov (Pesonen, Medvěděv)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Bělov, Martynov, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov- Lehterä, Monja, Enlund- Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C)- Sannikov, Gubin, Šumakov- Karamnov, Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin)- Nikulin (C), Tokranov, Heshka, Medvěděv, Bělov, Kornějev, Jarullin- Pesonen, Obuchov, Svitov- Varnakov, Burmistrov, Stapleton- Těreščenko, Vincour, Petrov- Tkačjov, Bodrov, Lukojanov

    Rozhodčí: Bulanov, Kulakov- Misyur, Raming

    Diváci: 7400 (vyprodáno)
    bahis siteleri