Novosibirsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Ufa 6:2 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 0:2, 2:0- 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 16.03.2014, 11:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    85:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je to tady! David skolil Goliáše, obrovská euforie na straně domácího Sibiru, naproti tomu hořké zklamání na straně Kazaně. O všem rozhodl v čase 85:42 STEPAN SANNIKOV, když se nejlépe zorientoval ve skrumáží před bránou a překonal jinak vynikajícího Garipova. Oslavy ve vyprodané sibiřské aréně mohou začít. Bez asistence.
     
    77:20
    Emoce tečou na druhé straně. Po přerušení hry se do sebe pustili dva hráči, po jednom na obou stranách. Nyní oba putují na trestnou lavici. Pokračovat se bude v pěti mužích na obou stranách.
     
    75:19
    Šumakov měl na hokejce postup svého celku. Útočník třetí formace Sibiru dostal přihrávku před bránu, nedokázal ji však trefit a utkání tak pokračuje.
     
    65:05
    Po Medvěděvově střele Koskinen vyrazil kotouč jen před sebe. Ke kotouči se dostal Pesonen, tváři v tvář domácího brankáře nepřekonal.
     
    62:40
    Enlund pálil z pravého kruhu hodně nebezpečně, Monja dorážel, Garipov se dokázal přesunout k tyči a udržet svůj tým v letošním play off.
     
    59:59
    Velkou šanci měl také Monja, jeho bekhendový pokus byl hodně nebezpečný, Garipov zasáhl pravým betonem.
     
    59:56
    Varnakov měl na hokejce výhru. Po přihrávce Heshky pálil z levého kruhu, Koskinen si připsal veledůležitý zákrok.
     
    58:01
    Horké chvíle čekají domácí hokejisty těsně před koncem normální hrací doby. Jeden z nich, Plechanov, zasáhl Pesonena hokejkou do hlavy a nyní si odpyká dvouminutový trest.
     
    52:45
    Lehterä našel úplně volného Kutuzova, který pálil z hranice levého kruhu, Garipov si připisuje hodně důležitý zákrok.
     
    51:06
    Po dorážce Pesonena (KZN) se finský útočník dostal do konfliktu s Ivanem Lekomcevem (SIB). Rozhodčí oba kohouty posílá na trestnou lavici. Následovat budou dvě minuty ve čtyřech mužích na obou stranách.
     
    44:41
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí těsně po skončení přesilové hry skórují a je vyrovnáno! ALEXANDER KUTUZOV vypálil od modré do horního růžku hostující brány tak tvrdě, že málem protrhl síť Garipovovy brány. Asistence: Alexej Kopejkin, Jegor Martynov.
     
    42:40
    A pozor, domácí navíc budou mít přesilovou hru. Dvě minuty za sekání obdržel Alexander Burmistrov (KZN)
     
    42:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Erupce radosti v aréně Sibiru. Po 42 minutách hry odčaroval kouzlo Emila Garipova přesnou a rychlou ránou švihem DMITRIJ KUGRYŠEV. Je sníženo a čeká nás velké drama. Asistence: Alexej Kopejkin.
     
    34:28
    Kazaň vstřelila branku! To je neuvěřitelné, jak efektivní jsou hosté a jak je hokej nevyzpytatelný. Pesonen z levého kruhu našel před bránou stojícího ALEXANDRA SVITOVA, který si položil Koskinena a zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Janne Pesonen, Jevgenij Medvěděv.
     
    31:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Hodně studená sprcha pro domácí mužstvo, které je sice mnohem lepší, ale inkasuje jako první. Romanov natlačil Těreščenka na Koskinena, který nemohl zasahovat. Toho využil JEVGENIJ MEDVĚDĚV, který prostřelil obránce i paralyzovaného gólmana. Bez asistence.
     
    29:00
    Poměr střel 23:6 pro domácí mužstvo. Co dodat?
     
    25:32
    A další šance domácího mužstva, Lehterä se k dorážce těsně nedostal. Kdyby ano, střílel by do prázdné brány.
     
    23:37
    Další výtečný zákrok Garipova, tentokrát se vytáhl proti dorážce Lehteräho z mezikruží.
     
    23:11
    Druhá přesilová hra domácího celku. Tim Stapleton (KZN) se dopustil v útočném pásmu faulu, za což dostává dvě minuty za držení.
     
    19:21
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Nikolaj Bělov (KZN) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    15:06
    Enlund vyhrál osobní souboj za bránou, získal kotouč, který okamžitě nahrával před bránu. Střílel Lehterä, Garipov zasáhl.
     
    13:48
    A velká šance i na druhé straně. Přečíslení tři na dva vyřešil Monja střelou, s kterou měl Garipov velké problémy,kotouč vyrazil jen před sebe, kde stál Enlund. Proti finskému forvardovi vytáhl Garipov další velmi dobrý zákrok.
     
    12:56
    Velká šance Kazaně. Alexander Burmistrov se dostal až před Koskinena, jeho střela skončila mimo.
     
    07:28
    Budou to však hosté, kteří si zahrají první přesilovou hru zápasu. Vjačeslav Bělov (SIB) podrazil Alexandra Burmistrova a jako první muž dnešního zápasu dostal dvouminutový trest
     
    05:16
    Exkluzivní zákrok vytáhl hostující brankář Emil Garipov, ten po střele Kvartalnova vyrazil kotouč do prostoru, kde se nacházel Romanov. Ten pálil do odkryté klece, Garipov se však stačil přesunout a připsal si důležitý zákrok.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 43. Kugryšev (Kopejkin), 45. Kutuzov (Kopejkin, Martynov), 86. Sannikov – 32. Medvěděv, 35. Svitov (Pesonen, Medvěděv)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Bělov, Martynov, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov- Lehterä, Monja, Enlund- Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C)- Sannikov, Gubin, Šumakov- Karamnov, Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin)- Nikulin (C), Tokranov, Heshka, Medvěděv, Bělov, Kornějev, Jarullin- Pesonen, Obuchov, Svitov- Varnakov, Burmistrov, Stapleton- Těreščenko, Vincour, Petrov- Tkačjov, Bodrov, Lukojanov

    Rozhodčí: Bulanov, Kulakov- Misyur, Raming

    Diváci: 7400 (vyprodáno)
    bahis siteleri