Novosibirsk – Kazaň 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Ufa 6:2 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 0:2, 2:0- 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 16.03.2014, 11:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    85:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je to tady! David skolil Goliáše, obrovská euforie na straně domácího Sibiru, naproti tomu hořké zklamání na straně Kazaně. O všem rozhodl v čase 85:42 STEPAN SANNIKOV, když se nejlépe zorientoval ve skrumáží před bránou a překonal jinak vynikajícího Garipova. Oslavy ve vyprodané sibiřské aréně mohou začít. Bez asistence.
     
    44:41
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí těsně po skončení přesilové hry skórují a je vyrovnáno! ALEXANDER KUTUZOV vypálil od modré do horního růžku hostující brány tak tvrdě, že málem protrhl síť Garipovovy brány. Asistence: Alexej Kopejkin, Jegor Martynov.
     
    42:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Erupce radosti v aréně Sibiru. Po 42 minutách hry odčaroval kouzlo Emila Garipova přesnou a rychlou ránou švihem DMITRIJ KUGRYŠEV. Je sníženo a čeká nás velké drama. Asistence: Alexej Kopejkin.
     
    34:28
    Kazaň vstřelila branku! To je neuvěřitelné, jak efektivní jsou hosté a jak je hokej nevyzpytatelný. Pesonen z levého kruhu našel před bránou stojícího ALEXANDRA SVITOVA, který si položil Koskinena a zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Janne Pesonen, Jevgenij Medvěděv.
     
    31:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Hodně studená sprcha pro domácí mužstvo, které je sice mnohem lepší, ale inkasuje jako první. Romanov natlačil Těreščenka na Koskinena, který nemohl zasahovat. Toho využil JEVGENIJ MEDVĚDĚV, který prostřelil obránce i paralyzovaného gólmana. Bez asistence.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 43. Kugryšev (Kopejkin), 45. Kutuzov (Kopejkin, Martynov), 86. Sannikov – 32. Medvěděv, 35. Svitov (Pesonen, Medvěděv)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Bělov, Martynov, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov- Lehterä, Monja, Enlund- Kugryšev, Koskiranta, Kopejkin (C)- Sannikov, Gubin, Šumakov- Karamnov, Romanov, Kvartalnov, Ignatuškin
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin)- Nikulin (C), Tokranov, Heshka, Medvěděv, Bělov, Kornějev, Jarullin- Pesonen, Obuchov, Svitov- Varnakov, Burmistrov, Stapleton- Těreščenko, Vincour, Petrov- Tkačjov, Bodrov, Lukojanov

    Rozhodčí: Bulanov, Kulakov- Misyur, Raming

    Diváci: 7400 (vyprodáno)
    bahis siteleri