Trenčín – Trnava 5:1 (kon.) | Olomouc – Skalica 5:2 (kon.) | Žilina – Jastrzębie 3:4 (kon.)
Přerov – Vsetín 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Straubing 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 3:1 (kon.)
Piešťany – Orange 20 6:2 (kon.) | Senica – SHK Hodonín 1:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
HK Skalica
Pátek 05.09.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora střílí branku v oslabení! PETER ZUZIN se podruhé v utkání dostal do samostatného úniku, Lipovského si položil a forhendovou střelou také překonal. Zuzin se stejně jako Marosz zapisuje do listiny střelců podruhé v utkání. Asistence: Ivan Majeský.
     
    31:56
    Skalica právě vstřelila branku!
    Vyrovnanou hru gólově okořenila Skalica. Puku se v olomouckém brankovišti zmocnili hostující hráči, Štümpf se svým pokusem ještě úspěšný nebyl, PETR STLOUKAL už ale kotouč za vysokého brankáře Hanáků dostal. Asistence: Daniel Štümpf.
     
    26:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvojice Marosz-Rác by mohla dělat soupeřům v extralize velké problémy. Rác ideálně našel před brankou volného ROSTISLAVA MAROSZE, kterému de facto stačilo jen nastavit hůl. Marosz se v utkání trefil podruhé, Rác si připsal druhou asistenci v duelu. Asistence: Roman Rác, Ivan Majeský.
     
    17:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jakuba Bartoně chyba při inkasovaném gólu nakopla, tahle gólová akce totiž začala u něj! Dlouholetý zadák Mory si vzal kotouč na svou hůl, prohnal se kolem mantinelu a nahodil do brankoviště. Zuzinovi se střela dvakrát nevydařila, RICHARD DIVIŠ, ale poslal puk do horních pater branky, kam Lipovský nedosáhl. Asistence: Peter Zuzin, Jakub Bartoň.
     
    11:15
    Skalica právě vstřelila branku!
    Z další šance hostů už ale Vošvrda kapituloval. Bartoňovi se nepodařilo na obranné modré čáře rozehrát kotouč, ten mu naopak sebral LUKÁŠ VRÁNA, který následně přesnou střelou do růžku snižuje stav utkání. Bez asistence.
     
    04:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tentokrát však vzal slovenský útočník vše na sebe, a poslal tak Moru do dvojbrankového vedení. PETER ZUZIN dostal ideální pas, uháněl sám na brankáře Skalice a nekompromisně zavěsil do pravého rohu. Následně v rychlosti narazil do mantinelu, zdá se však, že tento nadějný Slovák bude v pořádku. Asistence: Martin Cibák, Jiří Ondrušek.
     
    03:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    ROSTISLAV MAROSZ se dočkal! Roman Rác mu v přesilovce ideálně nabil kotouč mezi kruhy, kde už byl třinecký odchovanec nachystaný se svou pumelicí, která poslala kotouč do sítě Skalice. Mora tak využívá přesilovku a vede 1:0. Asistence: Roman Rác.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 4. Marosz (Rác), 5. Zuzin (Cibák, Ondrušek), 18. Diviš (Zuzin, Bartoň), 27. Marosz (Rác, Majeský), 52. Zuzin (Majeský) – 12. Vrána, 32. Stloukal (Štümpf)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Majeský, Ondrušek, Houdek, Skrbek, Jaroměřský, Staněk, Bartoň – Matai, Cibák, Švaňhal – Hrňa, Patera (C), Laš – Rác, Marosz, Dlouhý – Zuzin, Diviš, Buc.
    HK Skalica: Lipovský (P. Romančík) – Méry, Bene, Gründling, Stloukal, M. Romančík, Školiak, Bezúch, Štümpf, Vaškovič, Horváth, Rejžek, Mráz, Popela, Nechala, Vrána, Jankovič, Jurík, Jabrocký, Mikéska, Krejčiřík.

    Rozhodčí: ---
    bahis siteleri