Třinec – Plzeň 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.)
Olomouc – Liberec 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 1:8 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:3 (3:1, 1:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 26.09.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Rostislav Marosz (OLO) míří v posledních vteřinách na trestnou lavici!!! Olomoucký útočník totiž dostává dvě minuty za sekání.
     
    58:51
    Schwarz míří na střídačku a Liberec bude hrát v šesti!
    BULÍŘ - 4:3
     
    52:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně smolný gól! Kolmann nahodil puk před bránu, odkud jej Vošvrda chtěl vyrazit svou holí pryč, ale domácí brankář trefil přesně najíždějícího MICHALA BULÍŘE, od kterého se kotouč odrazil do olomoucké sítě. V plecharéně se zadělává na velké drama Asistence: Petr Kolmann, Martin Bakoš.
    BARTEK - 4:2
     
    31:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři vstřelují svou druhou branku! Mezi kruhy se dostal do zakončení švihem MARTIN BARTEK, který trefil přesně prostor mezi betonem a vyrážečkou. Asistence: Petr Vampola, Martin Škoula.
    MAJESKÝ - 4:1
     
    25:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Tak dlouho si olomoučtí hokejisté hráli s pukem až nakonec jejich kombinace přináší čtvrtou branku. Rác podržel puk na pravé straně, aby následně přesně přihrál najíždějícímu IVANU MAJESKÉMU, který vstřeluje svůj první gól v dresu Olomouce. Asistence: Roman Rác, Rostislav Marosz.
     
    24:38
    Tak to byla obrovská šance Diviše, jenž dostal perfektní přihrávku od Patery, ale olomoucký útočník byl v posledním okamžiku zahákován Petrem Vampolou (LIB), který jde na dvě minuty na trestnou lavici. Za tento zákrok se však dalo nařídit i trestné střílení.
     
    21:06
    Domácí ujížděli ve vlastním oslabení dva na jednoho a Cibák nakonec celou akci vyřešil svou ráznou střelou, a Schwarz si tak připisuje svůj první ostrý zákrok.
     
    20:44
    Další vyloučení na straně domácích, protože je na dvě minuty za krosček vyloučen Richard Diviš (OLO).
    VALSKÝ - 3:1
     
    19:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté vstřelují kontaktní branku v samotném závěru první třetiny, Filippi si totiž vybruslil z rohu kluziště a následně přihrál před olomouckou bránu JAKUBU VALSKÉMU, jenž dokázal prostřelit Vošvrdu. Asistence: Tomáš Filippi, Martin Škoula.
     
    17:10
    Hosté budou hrát další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podražení poslán na trestnou lavici Rostislav Marosz (OLO).
     
    16:50
    Osobní desetiminutový trest za nesportovní chování dostává Jan Lašák (LIB).
    ŠKŮREK - 3:0
     
    16:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora odskakuje už na rozdíl tří branek!!! Ihned po vypršení trestu se do útoku dvou na jednoho dostali paradoxně dva obránci, protože puk po levé straně táhl Rašner, jehož střelu sice Lašák chytil, ale kotouč zřejmě ležel někde před hostujícím brankářem, protože do něj šťouchl DAVID ŠKŮREK, a vstřelil tak třetí branku domácích. Asistence: Alex Rašner.
     
    15:52
    Filippi našel nádhernou křižnou přihrávkou Bakoše, jenž okamžitě vystřelil, ale Vošvrda se parádně přesunul a puk zachytil na své hrudi.
     
    14:41
    David Škůrek (OLO) však za svůj hit dostává dvě minuty za vražení, a tak bude hrát Liberec svou druhou přesilvou hru.
    CIBÁK - 2:0
     
    09:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Kohouti se konečně usadili ve svém útočném pásmu, kde nakonec z levé strany vystřelil Marosz, jenž sice trefil tyčku, ale k odraženému puku, který ležel před hostujícím brankářem, se dostal MARTIN CIBÁK, a ten jej už dorazil za Lašákova záda. Asistence: Rostislav Marosz, Ivan Majeský.
     
    04:43
    Liberec bude hrát první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen Roman Rác (OLO).
    MAROSZ - 1:0
     
    00:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní úvod pro Hanáky!!! Cibák zachytil puk před útočnou modrou a následně jej přihrál na střed útočného pásma ROSTISLAVU MAROSZOVI, jenž si ještě narazil puk s Rácem, který mu jej vrátil před zcela prázdnou bránu, a olomoucký útočník už měl velice snadnou práci. Asistence: Roman Rác, Martin Cibák.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Marosz (Rác, Cibák), 10. Cibák (Marosz, Majeský), 17. Škůrek (Rašner), 26. Majeský (Rác, Marosz) – 20. Valský (Filippi, Škoula), 32. Bartek (Vampola, Škoula), 53. Bulíř (Kolmann, Bakoš)


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Houdek, Jaroměřský, Ondrušek, Vyrůbalík, Majeský, Rašner, Škůrek – Hrňa, Patera (C), Diviš – Rác, Marosz, Cibák – Pekr, Matai, Laš – Jergl, Buc, R. Dlouhý.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (21. Schwarz) – Šimek, Škoula, Kolmann, Gřegořek, Voráček, Vitásek, Kajínek – Krenželok, Vampola (C), Bartek – Bulíř, Filippi, Bakoš – Jelínek, Bulík, Valský – A. Dlouhý, Jass.

    Rozhodčí: Wagner, Úlehla – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4 727
    bahis siteleri