Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Jokerit – Barys 4:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Barys Nur-Sultan
Pátek 17.10.2014, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Jokerit právě vstřelil branku!
    EETU PÖYSTI posílá téměř přes celé kluziště puk do opuštěné klece Barysu a definitivně rozhoduje o vítězství domácích. Asistence: Topi Jaakola.
    Dustin BOYD - 3:2
     
    52:11
    Astana právě vstřelila branku!
    Ovšem přišla chyba domácích v rohu kluziště a byl to DUSTIN BOYD, který se natlačil až před branku a nadvakrát překonal brankáře Karlssona. Máme tu zápletku! Bez asistence.
    Steve MOSES - 3:1
     
    45:04
    Jokerit právě vstřelil branku!
    STEVE MOSES faul na svou osobu sám potrestal, přidal svůj druhý gól v utkání a finský celek vede už 3:1! Moses vystřelil zápěstím z pravého kruhu a trefil se ke vzdálenější tyčce. Laco svou vyrážečkou nedokázal tento prostor vykrýt. Asistence: Linus Omark a Topi Jaakola.
    Steve MOSES - 2:1
     
    33:16
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Linus Omark poslal střílenou přihrávku na vzdálenější tyčku, kde STEVE MOSES stačil nastavit hůl do potřebné polohy a usměrnil puk za Lacova záda – 2:1. Asistence: Linus Omark.
    Petr KOUKAL - 1:1
     
    10:09
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí si v přesilovce vytvořili obrovský tlak a nakonec z něho vytěžili vyrovnání! Moses dostal od Omarka přihrávku zpoza branky a hned kotouč namířil před brankoviště, kde byl PETR KOUKAL a ten nedal Lacovi šanci zakročit. Asistence: Steve Moses a Linus Omark.
    Kevin DALLMAN - 0:1
     
    07:12
    Astana právě vstřelila branku!
    Skóre utkání otevírá KEVIN DALLMAN, který vypálil od modré a Karlsson letící puk, který propadl přes několik hráčů, zřejmě vůbec neviděl. Asistence: Mike Lundin a Dustin Boyd.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Koukal (Moses, Omark), 34. Moses (Omark), 46. Moses (Omark, Jaakola), 60. Pöysti (Jaakola) – 8. Dallman (Lundin, Boyd), 53. Boyd


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Väänänen, Lajunen, Ohtamaa, Karalahti, Jaakola, Todd – Huhtala, Kapanen, Aaltonen – Mäki, Harju, Rita – Omark, Koukal, Moses – Ben-Amor, Hahl, Pöysti.
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman, Lundin, Semjonov, Bartulis, Savčenko, Blochin, Zinčenko, Ryspajev – Dawes, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Upper, Starčenko – Gavrilin, Rachmanov, Puškarjov – Popovič, Romanov, Rymarev.

    Rozhodčí: Buturlin, Rogačjov – Palei, Otmachov

    Diváci: 10505
    bahis siteleri