Třinec – Sparta 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 3:2 (kon.)
Litvínov – Pardubice 2:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Slavia – Zlín 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 17.10.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    CIBÁK - 3:2
     
    64:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí střílí branku a bonusový bod tak zůstává na Hané! Rácovo nahození tečoval těsně před Závorkou do horního rohu MARTIN CIBÁK, který tak rozhoduje o tom, že Mora vítězí v prodloužení nad Energií 3:2. Asistence: Roman Rác.
     
    63:52
    Olomoučtí si vyžádali čas pro oddech.
     
    63:37
    Obrovská příležitost se naskytla v prodloužení Skuhravému. Ten byl v akci dva na jednoho, vzal situaci sám na sebe, Trvaj byl však připraven a jeho tvrdou ránu chytil!
     
    57:47
    Mora měla dvě dobré šance jít znovu do vedení. Nejprve si na Závorkovi vylámal zuby, následně nesedla střela Jerglovi.
    ŠMACH - 2:2
     
    56:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se svou odpovědí dlouho nečekala! Václav Skuhravý vypálil, jeho rána se odrazila od obránce Mory k ONDŘEJI ŠMACHOVI, který trefil odkrytou část branky Olomouce. Asistence: Václav Skuhravý, Radomír Heizer.
    HRňA - 2:1
     
    55:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovou hru a necelých pět minut před koncem třetí třetiny se dostávají do vedení! Ondruškovu ránu se bekhendovým zakončením podařilo do branky dostat ERIKU HRŇOVI, který se střelecky prosadil ve čtvrtém utkání za sebou! Asistence: Rostislav Marosz, Ivan Majeský.
     
    54:09
    Nechybělo mnoho a Radek Dlouhý mohl rozříznout vyrovnané skóre. Jenže při své akci byl přitažen hokejkou Radomíra Heizera (KVA). Mora tak má výhodu přesilové hry!
     
    45:49
    Majeského nahození šlo přímo na Závorku, ten však nedokázal kotouč udržet ve své výstroji, proto se dostal k dorážce Dlouhý. Brankou tato akce však neskončila.
     
    38:21
    V gólovce se ocitl Marek Laš! Ten na brankovišti nedokázal po nahrávce zpoza branky dopravit puk za Závorkova záda.
     
    35:29
    Po odrazu se k puku dostal Rác, jenž ještě posunul před branku na Marosze. Ten ale nemohl zakončit podle svých představ, protože byl zahákován Stanislavem Balánem (KVA).
     
    30:47
    Aleš Jergl se šikovně proháčkoval až do útočného pásma, zakončení mu však bylo znemožněno. Roman Pšurný (KVA) jej totiž hákoval.
     
    28:44
    Dvě obrovské šance Olomouce! Nejprve se skvěle uvolnil Herman, který objel branku a už pomalu zasouval kotouč za tyčku, Závorku však zachránil jeden z obránců Energie. Následně z otočky vypálil Hrňa, jeho pokus ale skončil na spojnici branky!
     
    22:09
    Ba naopak. Právě slovenský útočník Dávid Buc (OLO) zahákoval jednoho ze soupeřů, Energie si tak zahraje přesilovku.
    SKUHRAVÝ - 1:1
     
    18:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další šance Karlových Varů už brankou končí. Tlak, který si hosté vytvořili, dokázali korunovat brankou VÁCLAVA SKUHRAVÉHO. Ten se v brankovišti zorientoval ze všech nejlépe a uklidil kotouč do domácí sítě. Asistence: David Hruška, Jekabs Redlihs.
     
    17:15
    Šmach napálil břevno Trvajovi branky. Následně se kotouč zřejmě znovu odrazil od brankové konstrukce. Velké štěstí měl teď domácí brankář Trvaj.
     
    15:03
    Aleš Jergl mohl prolomit svou střeleckou smůlu, jenže na svůj první extraligový gól si ještě počká. Jeho rána byla vyražena vyrážečkou Tomáše Závorky.
     
    12:20
    Potlesk si teď zasloužil Jiří Trvaj, který lapil dobrou ránu Vladimíra Sičáka, jež měla gólové parametry.
     
    11:48
    Olomoučtí mohli vyhodit, jenže sami si situaci zkomplikovali a navíc budou vyloučeni. Ivan Majeský (OLO) dostává dvě minuty za podražení. Hosté mají 47 vteřin výhody přesilové hry pět na tři.
     
    10:35
    První přesilovou hru si zahrají i Karlovy Vary. Za podražení už sedí za katrem domácí forvard Rostislav Marosz (OLO).
     
    04:21
    Je tu první vyloučení utkání. Za podražení jde na trestnou lavici hostující obránce Tomáš Harant (KVA).
    RÁC - 1:0
     
    02:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti jdou zaslouženě do vedení! Už dlouhou dobu kroužili domácí v útočném pásmu, na tlak čtvrté formace dokázala navázat ta první, a to gólově. Tomáš Houdek poslal střílenou přihrávku, do níž jen vložil svou hůl uzdravený ROMAN RÁC, který se tak raduje ze svého 13. kanadského bodu v sezóně. Mora vede 1:0! Asistence: Tomáš Houdek, Rostislav Marosz.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 3. Rác (Houdek, Marosz), 56. Hrňa (Marosz, Majeský), 65. Cibák (Rác) – 19. Skuhravý (D. Hruška, Redlihs), 57. Šmach (Skuhravý, Heizer)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Majeský, Vyrůbalík, Houdek, Skrbek, Jaroměřský, Ondrušek, Rašner – Rác, Marosz, Cibák – Jergl, Patera (C), Buc – Hrňa, Herman, Laš – Kucharczyk, Matai, Dlouhý.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Šmach, Deyl, Gorčík, Dvořák – Duda (C), Kverka, Vachovec – D. Hruška, Skuhravý, Heizer – V. Tomeček, Balán, Štals – Koblasa, R. Hruška, Pšurný.

    Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4421
    bahis siteleri