Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:2 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 0:1 (kon.) | Piešťany – Skalica 6:4 (kon.)
konec
HK Nitra
6:2 (3:1, 3:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.10.2014, 17:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Richard MRÁZ - 6:2
     
    39:33
    Nitra dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné! RICHARD MRÁZ nádherne oklamal súperovho obrancu, natlačil sa pred bránku a ďalším skvelým ťahom oklamal aj Šimka. Krásny gól! Asistencia: Henrich Ručkay.
    Juraj ŠTEFANKA - 5:2
     
    35:25
    Nitra dala gól!

    Domáci hokejisti boli celý čas v útočnej tretine a hľadali si priestor na dobrú strelu. Ten napokon našiel JURAJ ŠTEFANKA, ktorý z pravej strany prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Miroslav Pupák, Michal Novák.
    Roman TOMÁNEK - 4:2
     
    31:43
    Nitra dala gól!

    Domáci tím zvyšuje svoje vedenie! Michal Novák na útočnej modrej čiare poriadne napriahol a jeho delovku tečoval do siete ROMAN TOMÁNEK. Asistencia: Michal Novák.
    Slavomír TOMKO - 3:2
     
    25:02
    Zvolen dal gól!

    Je znížené na rozdiel jediného gólu! Zvolen mal výhodu pri signalizovanom vylúčení a tú využil SLAVOMÍR TOMKO. Hostia si to do útoku namierili hneď vo štvorici a inak ako gólom sa to skončiť ani nemohlo. Asistencia: Jakub Žilka.
    Radovan PULIŠ - 3:1
     
    11:20
    Zvolen dal gól!

    Hostia predsa len znižujú náskok súpera! RADOVAN PULIŠ dostal skutočne veľmi veľa priestoru, v útočnom pásme ho totiž nikto neatakoval. Puliš si puk potiahol do medzikružia a bez zaváhania nechytateľne zakončil. Asistencie: Kamil Brabenec, Emil Bagin.
    L. NOVÁK - 3:0
     
    06:13
    Nitra dala gól!

    Tak toto je neuveriteľné. LUKÁŠ NOVÁK ostal úplne osamotený pred bránkou, kam dostal prihrávku z pravej strany od Tománka a so zakončením už nemal problém. Šimko bol bezmocný, pretože vlastní spoluhráči ho nechtiac natlačili až do bránky a zasiahnuť v podstate nemohol. Asistencie: Roman Tománek, Jozef Stümpel.
    Richard LELKEŠ - 2:0
     
    03:45
    Nitra dala gól!

    Domáci využívajú signalizované vylúčenie a vyhrávajú už rozdielom dvoch presných zásahov! A práve faulovaný RICHARD LELKEŠ sa pred bránkou nevzdal, bojoval medzi húštinou tiel a puk napokon v neprehľadnej situácii prepasíroval za čiaru. Asistencia: Edmund Piačka.
    H. RUČKAY - 1:0
     
    01:36
    Nitra dala gól!

    Domáci sa dostávajú do vedenia! HENRICH RUČKAY tečoval Slovákovu strelu od modrej čiary, na čo ešte Šimko zareagoval. Následne ale brankár hostí puk vyrazil iba na hokejku úplne osamoteného Ručkaya, ktorý nemal so zakončením žiaden väčší problém. Asistencia: Marek Slovák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. H. Ručkay (Slovák), 4. Lelkeš (Piačka), 7. L. Novák (Tománek, Stümpel), 32. Tománek (M. Novák), 36. Štefanka (Pupák, M. Novák), 40. Mráz (H. Ručkay) – 12. Puliš (Brabenec, Bagin), 26. Tomko (Žilka)


    HK Nitra: Lakosil – Nádašdi, Jass, Bednár, M. Novák, Eremenko, Milo, Guoth, Pavlíček – Tománek, Stümpel, L. Novák – Mráz, Slovák, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, J. Ručkay – Bajtek. Lelkeš, Piačka
    HKM Zvolen: Šimko – Juraško, Bagin, Pokovič, Hraško, Pichnarčík, Tomko, Ťavoda – Puliš, Brabenec, Podkonický – Škvaridlo, Jurík, Michal Chovan – Žilka, Bortňák, Ďaloga – Síkela, Fekiač

    Rozhodčí: Stano, Bednár – Gavalier, Marušin
    bahis siteleri