Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Záhřeb – Novosibirsk 2:0 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Úterý 28.10.2014, 17:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr RADULOV - 2:3
     
    60:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! ALEXANDR RADULOV se dostal k odraženému kotouči, načež si sjel do mezikruží a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Stephane Da Costa.
    Nikolaj PROCHORKIN - 2:2
     
    53:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Alexandr Radulov nahodil od modré čáry kotouč na branku. NIKOLAJ PROCHORKIN jej poté tečoval za bezmocného Štěpánka. Hostující ekipa tak využívá přesilovou hru. Klání je tak znovu otevřené na obě strany. Asistence: Alexandr Radulov, Nikita Zajcev.
    Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:1
     
    28:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je velký obrat v podání Čerepovce. DMITRIJ KAGARLICKIJ vybojoval puk, s nímž se vydal do útočného pásma. Ihned po přechodu modré vyslal směrem k Lalanvovi jedovatý švih, který hostujícímu muži v masce propadl skulinkou mezi levým betonem a lapačkou. Asistence: Pavel Černov.
    Marek KVAPIL - 1:1
     
    27:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, přesilová hra přišla domácím k užitku. MAREK KVAPIL se dostal ke kotouči, který poté z levé strany vymetl přesně levý horní růžek hostující svatyně. Českému forvardovi ale značně pomohlo Dědunovova práce na hranici brankoviště. Asistence: Gennady Stoljarov, Andrej Šefer.
    Sergej ANDRONOV - 0:1
     
    24:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté jsou s velkým štěstím do vedení. Damir Žafjarov objel branku a pokusil se zasunout puk za brankovou čáru. Trefil však pouze najíždějícího SERGEJE ANDRONOVA, od kterého se kus gumové pryže odrazil za brankovou čáru. Hostující forvard poté kotouč pro jistotu ještě vrátil do branky. Asistence: Damir Žafjarov.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Kvapil (Stoljarov, Šefer), 29. Kagarlickij (Černov) – 25. Andronov (Źafjarov), 54. Prochorkin (Radulov, Zajcev), 61. Radulov (Prochorkin, Costa)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Šefer, Lukin, Šinin, Urbom, Arzamacev, Stasenko, Antropov – Trubačjov, Stoljarov, Bučnevič – Dědunov, Kvapil, Berdnikov – Kagarlickij, Ullström, Černov – Kupcov, Kazakovcev, Monachov
    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Zajcev, Kiselevič, Panin, Bondarev, Mišarin, Jegoršev – Radulov, Grigorenko, Da Costa – Arťuchin, Muršak, Prochorkin – Žafjarov, Tělegin, Andronov – Ljubimov, Silajev, Mamin – Kvartalnov

    Rozhodčí: Odins, Jeřábek – Koršak, Černyšev

    Diváci: 4120
    bahis siteleri