Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Záhřeb – Novosibirsk 2:0 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Úterý 28.10.2014, 17:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Marek Kvapil (CER) 1+0, čas na ledě: 19:09, 2 střely
    Jakub Štěpánek (CER) 44 zásahů, 3 obdržené branky, 93,6% úspěšnost zásahů (19:31:47)
     
    Je dobojováno! Vyrovnané utkání dospělo až do prodloužení, v němž svému celku vystřelil vítězství lídr Alexandr Radulov. CSKA dnes nepodalo nikterak oslnivý výkon, přesto ale zdolalo Severstal 3:2 po prodloužení. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 29:47
    Alexandr RADULOV - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    60:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! ALEXANDR RADULOV se dostal k odraženému kotouči, načež si sjel do mezikruží a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Stephane Da Costa.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedestá minut hry vítěze neurčilo, ve třetí periodě vyrovnal Nikolaj Prochorkin. Následovat tak bude pětiminutové prodloužení, případně samostatné nájezdy. Který z celků urve bonusový bod?

    Střely na branku: 29:46
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Lodivod CSKA si bere oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
     
    59:48
    V závěru základní hrací doby se bude vylučovat, za podražení putuje na trestnou lavici Andrej Šefer (CER). Velmi zajímavá situace pro hosty.
     
    58:38
    Domácí se pokusli vydat kupředu, ovšem byli zastaveni již ve středním pásmu. Klání se již spíše dohrává, oba celky očekávají prodlloužení.
     
    57:50
    Po Arťuchinově pasu se zcela sám před Štěpánkem zjevil Nikolaj Prochorkin. Hostující útočník ale svou druhou branku v utkání nepřidal, český brankář jej s elegancí sobě vlastní vychytal.
     
    56:48
    Radulov se v pravém rohu útočného pásma rval jako lev, ovšem poté o kotouč přišel. Další pokus o přechod do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru, v němž se octl Jan Muršak. Vhazovat se tak bude ve střední třetině.
     
    55:45
    Ani jeden z celků se nyní nikam nežene, oba tábory spíše vyčkávají. Dočkáme se prodloužení? Dle průběhu utkání se zdá, že tato situace s největší pravděpodobností nastane.
     
    54:37
    Stoljarov ihned po přechodu útočné modré čáry vypálil. Lalande byl však na svém místě a nepříliš těžkou střelu eliminoval. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
    Nikolaj PROCHORKIN - 2:2
     
    53:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Alexandr Radulov nahodil od modré čáry kotouč na branku. NIKOLAJ PROCHORKIN jej poté tečoval za bezmocného Štěpánka. Hostující ekipa tak využívá přesilovou hru. Klání je tak znovu otevřené na obě strany. Asistence: Alexandr Radulov, Nikita Zajcev.
     
    52:55
    Děnisov se snažil prodrat mezi dvěma beky Severstalu. Alexandr Urbom (CER) jej poté zastavil nedovoleně, provinil se sekáním. Následovat tak bude dvouminutová přesilová hra pro CSKA. Přinese vyrovnání?
     
    52:34
    Urbom vypálil velmi tvrdě od modré čáry, načež Lalande touš vytěsnil až do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po levici hostujícího muže v masce. To vyhovuje Čerepovci, který tak opět pošetří cenné vteřinky.
     
    51:28
    Severstal se vůbec nemůže probít do útočného pásma. Čas však hraje pro domácí celek, konec utkání se pomalu, ale jistě blíží. CSKA již příliš mnoho času na vyrovnání nemá.
     
    50:31
    Hosté si ještě více komplikují situaci. Za nedovolené bránění putuje na lavici hanby Ivan Tělegin (MOS). Udělají domácí velký krok k plnému bodovému zisku?
     
    49:30
    Na řadě je další komerční přestávka. Domácí stále drží těsný náskok, který vydobyli v prostřední periodě. CSKA se čas na vyrovnání neúprosně krátí. Nikterak neroste ani aktivita mužstva z hlavního města Ruska. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    48:45
    Tělegin zkusil nahodit puk od modré čáry, ovšem narazil pouze na připraveného Štěpánka, který srazil betony včas k sobě. S takovými pokusy si hosté na výtečně chytajícího českého brankáře zcela jistě nepřijdou.
     
    47:23
    Čerepovci se zatím hra v početní výhodě vůbec nedaří, domácí se nemohou usadit v útočném pásmu. To je však nemusí vůbec mrzet, neboť stále drží těsné vedení. Jednobrankový náskok je ale velmi ošemetný.
     
    46:50
    Tvrdou ranou od modré čáry byl zasažen Děnisov. Hostující klíčový zadák se nakonec za pomoci spoluhráčů zvedá a odjíždí na střídačku. S dalším pokračováním v utkání to však příliš dobře nevypadá.
     
    46:21
    Alexandr Radulov (MOS) ihned po přejetí modré čáry vyslal střelu svým obávaným zápěstím. Štěpánek ale zasáhl velmi dobře a ránu vytěsnil do klidných vod. Hostující útočník poté dostává menší trest za sekání, Severstal si zahraje v početní výhodě.
     
    45:20
    Po delší době se bojovalo převážně ve středním pásmu. Poté se pokusil modrou čáru přejít Panin. nebyl však úspěšný, zastavil jej ofsajd. Buly proběhne ve středním pásmu. CSKA se zatím dopředu nikterak netlačí.
     
    44:18
    Velká šance domácí celku. Trubačjov velmi obětavě zavezl puk do pásma, načež jej poslal naslepo na branku. Ve změti hráčů se touš odrazil ke Stoljarovovi, který však zhruba ze dvou metrů trefil pouze přpraveného Lalanda. Hostující brankář poté přerušil hru.
     
    43:13
    Hosté se vydali do ofenzivy, ovšem zastavil je hvizd pomezního arbitra, který spatři ofsajd. Da Costovi se tento výrok příliš nezamlouvá, ovšem to je to jediné, co zmůže. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    42:28
    Severstal stále velice aktivně napadá. Domácí zřejmě razí teorii, že nejlepší obranou je útok. Zatím se jim toto počínání velmi vyplácí. Uvidíme, zda tomu tak bude i v následujících okamžicích duelu.
     
    41:28
    Kagarlickij velmi elegantně vybruslil z pravého rohu, načež se pokusil vypálit. Lehký střelecký pokus byl ale zblokován hostujícím zadákem. Moskevští hokejisté poté vyhodili do střední třetiny.
     
    40:35
    Hosté zahájili třetí dějství poměrně aktivně, ovšem do žádné větší příležitosti se nedostali. Po jedno ze střetů je Jakub Štěpánek velmi otřesen. Po konzultaci s lékařem je ake plně schopen pokračovat ve hře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství bylo doslova reklamou na hokej. Hosté zlepšili svůj výkon a zásluhou Sergeje Andronova se ujali vedení. Severstal však dvěma slepenými góly zvrátil duel ve svůj prospěch, trefili se Marek Kvapil a Dmitrij Kagarlickij. Poté mělo CSKA místy až drtivou převahu, ovšem skórovat se mu nepodařilo. Jak se bude klání vyvíjte nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 19:32
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Jakub Štěpánek je zatím domácím hrdinou! Zajcev vypálil velmi tvrdě od modré čáry. Tento pokus domácí brankář lapil. Stejně tak následnou dorážku Radulova. Ostrá rána jej však zasáhla do masky, proto přichází klubový lékař. Štěpánek ale bude v pořádku a schopen pokračovat ve hře.
     
    38:16
    V těsné blízkpsti před Štěpánkem se octl Maxim Mamin. Střela z otočky se mu však nepovedla, neboť puk zamířil do připravené rukavice domácího mága. Bude se navíc vylučovat, za držení putuje na lavici hanby Sergej Monachov (CER). Dobrá šance pro CSKA.
     
    37:15
    Opět Jevgenij Arťuchin. Tentokráte tečoval nepříliš ostrý pokus od modré čáry. Štěpánek si navzdory změně směru dráhy letu kotouče celou situaci pohlídal a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    36:46
    Arťuchin nyní adresoval přiíhrávku do předbrankového prostoru. Pas však, jak se říká, neměl oči. Proto jej nikdo ze spoluhráčů nezískal. Čerepovec se tak aspoň na malou chvíli osvobodil vyhozením do středního pásma.
     
    35:43
    Neskutečný Jakub Štěpánek, na kterého se řítil zcela sám Grigorenko. Český brankář se ale nenechal nachytat na švestkách a blafák eliminoval. Moskva má ale místy až drtivý tlak. Dočká se vyrovnání?
     
    34:48
    Po ofsjadu hostující družiny přichází na řadu reklamní pauza, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu. Nudný souboj se ve druhé periodě přetransformoval ve strhující podívanou, která místy bere dech. Zápasu nyní nechybí góly, pohledné akce ale ani šarvátky. Zkrátka vše, co si hokejový fanda může přát.
     
    33:50
    CSKA má nadále stále více ze hry. Z pozice pravého kruhu pálil ostře Jan Muršak. Jakub Štěpánek se ale stihl přesnout a švih slovinského útočníka lapit. Domácí strážce svatyně drží akcie svého celku nad vodou.
     
    32:36
    Další slibná příležitost CSKA. Po zmatku v domácí defenzivě zůstal před Štěpánkem ležet zcela volný kotouč, ke kterému se dostal Sergej Andronov. Moskevský forvard ale z těsné blízkosti svůj druhý gól v utkání nepřidal.
     
    31:28
    Severstal se pokusil o rychlý protiútok, který ale končí hviz pomezního arbitra. Ten správně viděl postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    30:24
    Velmi tvrdou ranou z pozice levého kruhu se prezentoval Alexandr Radulov. Jakub Štěpánek se ale stihl přesunout a ostrý pokus vynikajícím rozklekem zlikvidovat. Hosté byli blízko vyrovnání.
     
    29:09
    Po standardní situaci před domácí brankou dochází k šarvátce, kterou vyvoval Šeferův krosček na Kvartalnova. Za hrubost jsou čtyřminutovým trestem potrestáni Roman Ljubimov (CSKA) a Nikolaj Kazakovcev (CER). Pětiminutový trest pak dostávají Vadim Berdnikov (CER) a Nikita Kvartalnov (CSKA). Domácí borec obdržel navíc dvě minutyy za hákování, proto si CSKA zahraje v početní výhodě.
    Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:1
     
    28:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je velký obrat v podání Čerepovce. DMITRIJ KAGARLICKIJ vybojoval puk, s nímž se vydal do útočného pásma. Ihned po přechodu modré vyslal směrem k Lalanvovi jedovatý švih, který hostujícímu muži v masce propadl skulinkou mezi levým betonem a lapačkou. Asistence: Pavel Černov.
    Marek KVAPIL - 1:1
     
    27:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, přesilová hra přišla domácím k užitku. MAREK KVAPIL se dostal ke kotouči, který poté z levé strany vymetl přesně levý horní růžek hostující svatyně. Českému forvardovi ale značně pomohlo Dědunovova práce na hranici brankoviště. Asistence: Gennady Stoljarov, Andrej Šefer.
     
    26:18
    Severstal si stále nemůže proklestit cestu do útočného pásma, defenziva hokejistů v bílém, tedy moskevského CSKA, je zatím neoblomná.
     
    25:38
    Sergej Andronov je po své brance velmi hladový. Nyní zahrozil ve vlastním oslabení, načež se dostal do křížku se Stasenkem. Ani jeden z hlavních arbitrů ale vylučovat nehodlá. Vhazovat se bude po Štěpánkově levici, což vyhovuje CSKA.
     
    25:12
    Domácí budou mít k disppzici třetí početní výhodu. Za sekání dostává menší trest Grigorij Panin (MOS). Podaří se Severstalu srovnat krok se soupeřem?
    Sergej ANDRONOV - 0:1
     
    24:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté jsou s velkým štěstím do vedení. Damir Žafjarov objel branku a pokusil se zasunout puk za brankovou čáru. Trefil však pouze najíždějícího SERGEJE ANDRONOVA, od kterého se kus gumové pryže odrazil za brankovou čáru. Hostující forvard poté kotouč pro jistotu ještě vrátil do branky. Asistence: Damir Žafjarov.
     
    23:20
    Kagarlickij přešel modrou čáru příliš rychle, proto je pískáno postavení mimo hru. Buly proběhne ve střední třetině. V ochozech nepanuje nikterak bouřlivá atmosféra.
     
    22:49
    Hraje se převážně ve středním pásmu, kde ani jedné z družin nebezpečí nehrozí. Herní projev se zdá být stále více než bídný. Snad se dočkáme zlepšení.
     
    21:42
    Další ostrý pokus, tentokráte z hole Alexeje Bondareva. Puk ale těsně minul branku. Hnedle poté se domácí hokejisté osvobodili vyhozením přes všechny čáry. Zakázané uvolnění se však pískat nebude.
     
    21:08
    Po nahození od modré nastal před Štěpánkem závar, v němž se nejsrdnatěji projevoval Arťuchin. Obr v řadách moskevské družiny ale otevřít skóre nedokázal, český brankář kotouč lapil.
     
    20:41
    CSKA vlemi aktivně napadá, což činí Severstalu potíže. Ke střeleckému pokusu se však hosté nedostali. Dočkáme se ve druhé periodě branky?
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla velmni nudnou podívanou. CSKA zaostávalo daleko za svým standartem, ovšem ani Severstal si žádnou větší příležitost nevytvořil. A to i přesto, že měl k dispozici hned dvě přesilové hry. Jak se bude souboj vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:9
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:18
    Vadim Berdnikov se pokusil zakončit z poměrně velkého úhlu, ovšem Lalande se nenchal zaskočit a střelu ukryl do své rukavice. Skóre je tak stále neměnné.
     
    18:08
    Arťuchin objel branku a pokusil se zakončit bekhendem. Štěpánek však jeho pokus lapil a následně přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    17:13
    Radulov přejel do útočné třetiny, kde přenechal kotouč Muršakovi. Ten ale zamířil do pravého rohu. Následný protiútok končí u Lalanda, který přerušil hru.
     
    16:26
    Po nepřesné rozehrávce Čerepovce následuje zakázané uvolnění a buly po Štěpánkově levici. První perioda se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    15:48
    Kagarlickij již v plném počtu hráčů pelášil do útočného pásma, kde vypálil od levého mantinelu. Lalande ale tento lehký pokus vytěsnil, neměl s ním žádné potíže.
     
    14:55
    A znovu letí kotouč až ke Štěpánkovi. Severstalu se hra v početní výhodě vůbec nedaří. Nadále čekáme na úvodní branku ospalého hokejového duelu.
     
    13:42
    CSKA ihned vyhazuje přes všechny čáry, čímž šetří cenné vteřinky. Další snahu o ofenzivu poté likviduje Lalande, který si poradil s lehkou střelou od modré čáry. Buly proběhne po levici hostujícího muže v masce.
     
    13:24
    Opět se bude trestat, podruhé v dnešním utkání odjíždí na trestnou lavici Alexandr Radulov (MOS). Známý bouřlivák se tentokráte provinil krosčekem. Následuje další komerční přestávka.
     
    12:10
    Moskevští kombinují v útočném pásmu, toto oslabení zřejmě zvládnou bez úhony, Čerepovec vůbec nezahrozil.
     
    11:17
    Trubačjov zahrozil z pozice levého kruhu. Lalande byl ale pozorný a pokus domácího borce vytěsnil. Následná dorážka skončila v ochranné síti, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    10:19
    Bude se vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Alexandr Radulov (MOS) dostává dvě minuty za podražení. Jak Severstal s touto možností naloží?
     
    09:18
    Pavel Bučnevič přejel modrou čáru, kde byl ale ihned odzbrojen. CSKA ale následně předvedlo neúspěšnou rozehrávku, puk tak získali znovu domácí. Stále čekáme na první větší příležitost.
     
    08:11
    Muršak pálil z poměrně velkého úhlu, ovšem Štěpánek si s touto ránou poradil na výbornou. S nepříliš ostrou dorážkou poté neuspěl ani Prochorkin.
     
    07:19
    Z pozice pravého kruhu předvedl svůj švih Berdnikov. Lalande byl ale připraven, a to i proti dorážce. Po další chybné rozehrávce Čerepovce následuje reklamní pauza.
     
    06:24
    Radulov se vydal do útočné třetiny, kde hledal zadovkou spoluhráče. Adresát však zůstal nezastižen, u puku jsou opět domácí hokejisté.
     
    05:35
    Následný kontr CSKA ale také neměl dlouhého trvání, Mamin pálil z pozice pravého kruhu vysoko nad. U puku byl poté jako první domácí zadák, který jej vyvezl do klidných vod.
     
    04:41
    Žafjarov dlouho betonoval puk u levého mantinelu, ovšem poté jej domácí borci eliminovali a vyhodili z vlastníjo pásma. Zahrozit se jim však nepodařilo.
     
    03:53
    Severstal kombinuje ve vlastním pásmu, kde čeká na dostřídání. Klání jr zatím velice ospalé, ani jedna z družin se nemá k výraznějšímu útočení. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    03:10
    Nikita Zajcev se vydal na útočný výlet, načež ihnedp o přejetí modré čáry vypálil. Ostrá rána ale branku minula. Následnou protiofenzivu zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:13
    Prakticky poprvé se kupředu podívali také hokejisté v černém. Příliš vleké vzrušení zde ale nezpůsobili. Utkání začíná velmi pozvolna, oba celky se spíše oťukávají.
     
    01:28
    Alexej Bondarev nahodil od modré čáry, ovšem domácí muž v masce byl připraven a ránu vytěsnil. Čerepovec poté vyhodil do střední třetiny.
     
    00:18
    Hosté hned v úvodních okamžicích velmi aktivně napadají. Svou aktivitou nakonec přiměli Severstal k vyhození přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude před Štěpánkem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva pomalu, ale jistě přicházejí na hrací plochu. Duel bude za malou chvíli zahájen.
     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Šefer, Lukin, Šinin, Urbom, Arzamacev, Stasenko, Antropov – Trubačjov, Stoljarov, Bučnevič – Dědunov, Kvapil, Berdnikov – Kagarlickij, Ullström, Černov – Kupcov, Kazakovcev, Monachov

    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Zajcev, Kiselevič, Panin, Bondarev, Mišarin, Jegoršev – Radulov, Grigorenko, Da Costa – Arťuchin, Muršak, Prochorkin – Žafjarov, Tělegin, Andronov – Ljubimov, Silajev, Mamin – Kvartalnov

    Rozhodčí: Odins, Jeřábek – Koršak, Černyšev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    Marek Kvapil (CER)
    Jakub Štěpánek (CER)
     
    Pohled do statistik

    Severstal se momentálně nachází na desáté příčce Západní konferenci, přičemž má na svém kontě 28 bodů. V posledním ligovém duelu přivítal Čerepovec Kazaň, které ale podlehl těsně 1:2.

    CSKA doposud posbíralo 52 bodů, což jej řadí na druhou pozici Západní konferenci, a to hned za suverénní Petrohrad. Moskevští hokejisté si v předchozím kole nepočínali úspěně, když netačili na Magnitogorsk, a to v poměru 1:2.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které spadá souboj celků Severstal Čerepovec a CSKA Moskva. Úvodní buly bude ve Sports-concerts Hall Almaz, tedy domovském stánku Severstalu, vhozeno v 17:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Kvapil (Stoljarov, Šefer), 29. Kagarlickij (Černov) – 25. Andronov (Źafjarov), 54. Prochorkin (Radulov, Zajcev), 61. Radulov (Prochorkin, Costa)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Šefer, Lukin, Šinin, Urbom, Arzamacev, Stasenko, Antropov – Trubačjov, Stoljarov, Bučnevič – Dědunov, Kvapil, Berdnikov – Kagarlickij, Ullström, Černov – Kupcov, Kazakovcev, Monachov
    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Zajcev, Kiselevič, Panin, Bondarev, Mišarin, Jegoršev – Radulov, Grigorenko, Da Costa – Arťuchin, Muršak, Prochorkin – Žafjarov, Tělegin, Andronov – Ljubimov, Silajev, Mamin – Kvartalnov

    Rozhodčí: Odins, Jeřábek – Koršak, Černyšev

    Diváci: 4120
    bahis siteleri