Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Záhřeb – Novosibirsk 2:0 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Úterý 28.10.2014, 17:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    V závěru základní hrací doby se bude vylučovat, za podražení putuje na trestnou lavici Andrej Šefer (CER). Velmi zajímavá situace pro hosty.
     
    52:55
    Děnisov se snažil prodrat mezi dvěma beky Severstalu. Alexandr Urbom (CER) jej poté zastavil nedovoleně, provinil se sekáním. Následovat tak bude dvouminutová přesilová hra pro CSKA. Přinese vyrovnání?
     
    46:21
    Alexandr Radulov (MOS) ihned po přejetí modré čáry vyslal střelu svým obávaným zápěstím. Štěpánek ale zasáhl velmi dobře a ránu vytěsnil do klidných vod. Hostující útočník poté dostává menší trest za sekání, Severstal si zahraje v početní výhodě.
     
    38:16
    V těsné blízkpsti před Štěpánkem se octl Maxim Mamin. Střela z otočky se mu však nepovedla, neboť puk zamířil do připravené rukavice domácího mága. Bude se navíc vylučovat, za držení putuje na lavici hanby Sergej Monachov (CER). Dobrá šance pro CSKA.
     
    29:09
    Po standardní situaci před domácí brankou dochází k šarvátce, kterou vyvoval Šeferův krosček na Kvartalnova. Za hrubost jsou čtyřminutovým trestem potrestáni Roman Ljubimov (CSKA) a Nikolaj Kazakovcev (CER). Pětiminutový trest pak dostávají Vadim Berdnikov (CER) a Nikita Kvartalnov (CSKA). Domácí borec obdržel navíc dvě minutyy za hákování, proto si CSKA zahraje v početní výhodě.
     
    25:12
    Domácí budou mít k disppzici třetí početní výhodu. Za sekání dostává menší trest Grigorij Panin (MOS). Podaří se Severstalu srovnat krok se soupeřem?
     
    13:24
    Opět se bude trestat, podruhé v dnešním utkání odjíždí na trestnou lavici Alexandr Radulov (MOS). Známý bouřlivák se tentokráte provinil krosčekem. Následuje další komerční přestávka.
     
    10:19
    Bude se vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Alexandr Radulov (MOS) dostává dvě minuty za podražení. Jak Severstal s touto možností naloží?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Kvapil (Stoljarov, Šefer), 29. Kagarlickij (Černov) – 25. Andronov (Źafjarov), 54. Prochorkin (Radulov, Zajcev), 61. Radulov (Prochorkin, Costa)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Šefer, Lukin, Šinin, Urbom, Arzamacev, Stasenko, Antropov – Trubačjov, Stoljarov, Bučnevič – Dědunov, Kvapil, Berdnikov – Kagarlickij, Ullström, Černov – Kupcov, Kazakovcev, Monachov
    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Zajcev, Kiselevič, Panin, Bondarev, Mišarin, Jegoršev – Radulov, Grigorenko, Da Costa – Arťuchin, Muršak, Prochorkin – Žafjarov, Tělegin, Andronov – Ljubimov, Silajev, Mamin – Kvartalnov

    Rozhodčí: Odins, Jeřábek – Koršak, Černyšev

    Diváci: 4120
    bahis siteleri