Carolina – San Jose 0:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Detroit – Montreal 1:4 (kon.)
Chicago – Dallas 6:2 (kon.) | Anaheim – Florida 2:6 (kon.) | Edmonton – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:6 (1:1, 0:4, 1:1)
Florida Panthers
Pondělí 17.11.2014, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrew COGLIANO - 2:6
     
    58:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANDREW COGLIANO alespoň trochu potěšil zklamané domácí fanoušky. Jeho nenápadnou střelu od pravého mantinelu jinak dobře chytající Montoya propustil mezi betony. Asistence: Josh Manson a Emerson Etem.
    Nick BJUGSTAD - 1:6
     
    44:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná být domácí debakl! NICK BJUGSTAD se z levého kruhu trefuje k bližší tyči Andersenovy klece a zaznamenal již čtvrtý kanadský bod v utkání. Asistence: Brad Boyes a Dylan Olsen.
    Brad BOYES - 1:5
     
    37:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Třetina snů v podání Panterů pokračuje! BRAD BOYES vystřelil z levého kruhu a kotouč tečoval bruslí za záda vlastního brankáře obránce Josh Manson – 1:5. Asistence: Jussi Jokinen a Brian Campbell.
    Jonathan HUBERDEAU - 1:4
     
    30:02
    Florida právě vstřelila branku!
    S domácími to vypadá ještě hůře! Aaron Ekblad dostal puk na modrou a jeho střela zapadla za záda LaBarbery, kterému zastínil výhled clonící JONATHAN HUBERDEAU, jenž puk zřejmě ještě tečoval, jelikož byl nakonec označen za autora gólu. Florida vede už o tři branky. Asistence: Aaron Ekblad a Nick Bjugstad.
    Nick BJUGSTAD - 1:3
     
    24:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí tlačili, ale z ničeho nic jim ujel NICK BJUGSTAD, který se z levé strany natlačil až před branku a mezi betony Andersena procedil puk za brankovou čáru. Asistence: Jussi Jokinen a Brian Campbell.
    Brad BOYES - 1:2
     
    21:23
    Florida právě vstřelila branku!
    To byla nádherná akce Panterů! Bjugstad si od levého mantinelu sjel s kotoučem až na střed hřiště, kde ho přenechal Huberdeauovi, který nahrál před odkrytou branku BRADU BOYESOVi a ten už neměl problém s uklizením kotouče do sítě. Asistence: Jonathan Huberdeau a Nick Bjugstad.
    Hampus LINDHOLM - 1:1
     
    12:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Etem nahrál na modrou HAMPUSOVI LINDHOLMOVI, který vystřelil zápěstím a puk zapadl za Montoyu – 1:1. Asistence: Emerson Etem.
    Vincent TROCHECK - 0:1
     
    04:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté v Anaheimu vedou! Přečíslení 2 na 1 vyřešil Tomáš Kopecký přihrávkou na VINCENTA TROCHECKA, který zamířil k bližší tyčce Andersenovy branky. Domácí brankář po puku marně máchal lapačkou. Asistence: Tomáš Kopecký a Scottie Upshall.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Lindholm (Etem), 59. Cogliano (Manson, Etem) – 5. Trocheck (Kopecký, Upshall), 22. Boyes (Huberdeau, Bjugstad), 25. Bjugstad (Jokinen, Campbell), 31. Huberdeau (Ekblad, Bjugstad), 38. Boyes (Jokinen, Campbell), 45. Bjugstad (Boyes, Olsen)


    Anaheim Ducks: Andersen (od 25. do 40. min. LaBarbera) – Stoner, Fowler, Manson, Lindholm, Vatanen, Allen – Perry (A), Getzlaf (C), Maroon – Silfverberg, Kesler (A), Beleskey – Cogliano, Karlsson, Rakell – Palmieri, Thompson, Etem. Trenér: Bruce Boudreau
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Ekblad, Mitchell (C), Robak, Campbell (A), Gudbranson, Olsen – Upshall, Barkov, Kopecký – Boyes, Bjugstad, Huberdeau – Hayes, Trocheck, Jokinen – Thornton, MacKenzie (A), Fleischmann. Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McCauley – Cameron, Lazarowich

    Diváci: 16128
    bahis siteleri