Vsetín – Zlín 2:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 0:3 (kon.) | Třinec – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Letňany – Kladno 5:3 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 1:0 (po pr.) | Havířov – Vítkovice 0:1 (1:2 po s.n.)
PZ Kladno – Slavia 3:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 5:4 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 3:2 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:3 (1:2 po s.n.) | Kometa Brno – Olomouc 1:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (1:0, 1:0, 0:5)
Berani Zlín
Pondělí 17.11.2014, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kapitán zlínského mužstva NICOLAS WERBIK z velkého úhlu našel skulinku nad Bechného ramenem a zvyšuje na rozdíl tří branek. Asistence: Filip Stiksa.
     
    52:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je kruté! Další branka Zlína na sebe nenechala dlouho čekat. JAN MIKULEC napřáhl na modré čáře a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Zdeněk Fridrich, Petr Strmiska.
     
    50:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedůslednost vsetínských hráčů končí fiaskem. Ve vlastní přesilovce se nechali zamknout ve svém pásmu, kde následně inkasovali z hole PETRA STRMISKY. Asistence: Štěpán Fryšara.
     
    44:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hned z další šance se dostal do zakončení DAVID PEŠKA, který uklízel puk do odkryté klece, po parádní akci Petra Strmisky. Asistence: Petr Strmiska, Martin Padrnos.
     
    43:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba vsetínského obránce, který poslal zpětnou přihrávku za vlastní branku, kde však čekal Gago, který následně poslal puk na zcela osamoceného JIŘÍHO KARAFIÁTKA, pro něhož již nebyl žádný problém poslat puk z bezprostřední blízkosti do domácí svatyně. Asistence: Michal Gago.
     
    37:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Fantastická individuální akce MICHALA WEINTTRITA končí střelou do šibenice Lingovy branky. Fanoušci na Lapači právě byli svědky krásného hokejového momentu. Bez asistence.
     
    12:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre. Střela Augustina od modré čáry skončila na tyčce, odkud se odrazila přesně na hůl MICHALA WEINTTRITA, pro kterého již nebyl žádný problém poslat kotouč do odkryté branky. Asistence: Patrik Augustin, Marek Gharibyar.

    Pavel Tajzler

    Branky a nahrávky: 13. Weinttrit M. (Augustin, Gharibyar), 38. Weintritt M – 44. Karafiát (Gago), 45. Peška (Strmiska, Padrnos), 51. Strmiska (Fryšara), 53. Mikulec (Fridrich, Strmiska), 57. Werbik (Stiksa)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný – Barvík, Bártek, Richter, Weintritt J., Augustin, Vítek, Vodák, Rýpar – Abazaj, Toman, Dubnický, Lainka, Humplík, Gharibyar, Weinttrit M., Kostka, Jochymek, Kovář, Janošek.
    Berani Zlín: Ling – Odložilík, Padrnos, Sirota, Váňa, Kosorin, Fridrich, Gazda – Fryšara, Strmiska, Peška, Chytil, Mikulec, Krejčiřík, Stiksa, Karafiát, Gago, Werbik.

    Rozhodčí: Fiedler, Bryška, Karpíšek
    bahis siteleri