Havlíčkův Brod – Třebíč 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (2:1, 1:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 17.11.2014, 15:15 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod, když o vítězství domácích rozhodl VOJTĚCH VEVERKA, který se trefil v samostatných nájezdech hned dvakrát!
     
    57:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Rebelové i potřetí ztratili svůj náskok a v Kotlině je znovu vyrovnáno! Po střele Robina Cahy zůstal kotouč ležet na brankové čáře, kam nejrychleji dojel pohotový TOMÁŠ KŘEHLÍK a zblízka pohodlně uklidil kotouč do prázdné brány, čímž rozjásal svůj tým! Asistence: Robin Caha.
     
    52:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak Rebelové teď použili proti soupeři jeho vlastní zbraň a znovu jdou do vedení po využité přesilovce! Kotouč rychle putoval v útočném pásmu po ose Vojtěch Veverka – Michal Teplý – RICHARD CACHNÍN a posledně jmenovaný z mírného úhlu na pravé straně usměrnil kotouč za záda překvapeného gólmana Mušky! Asistence: Michal Teplý, Vojtěch Veverka.
     
    45:37
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bohužel pro mladé Rebely, soupeř využil i další přesilovou hru! Z pravého kruhu tvrdě vypálil Karel Svoboda, a i když gólman Folvarský puk vyrazil, k bleskové dorážce zblízka se dostal osamocený RADIM NEJEDLÝ a z mírného úhlu na levé straně protlačil kotouč k přední tyčce! Asistence: Karel Svoboda.
     
    26:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    rebelové to teď udělali skvěle a berou si zpět ztracený náskok! Pavel Zvěřina vykouzlil krásnou nahrávku do jízdy RADIMU PEJCHALOVI, který na pravém křídle rozkmital své rychlé nohy, sjel si těsně před brankoviště a nádherně vyzrál na brankáře Mušku! Asistence: Pavel Zvěřina.
     
    22:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bílé hvězdy se nakonec po všech lapáliích usadily v útočném pásmu a slaví vyrovnání! Radim Nejedlý nabil do prostoru kruhů ROBINU CAHOVI, který si srovnal puk na hůl a svou druhou přesnou trefou v utkání překonal gólmana Folvarského! Asistence: Radim Nejedlý.
     
    14:32
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté si začínali vynucovat v útočném území čím dál větší respekt a nakonec se dočkali kýženého snížení! Tomáš Křehlík z levého kruhu adresoval lahůdkový pas před brankoviště na ROBINA CAHU, kterému stačilo jen dobře nastavit puku do cesty svou hůl! Asistence: Tomáš Křehlík.
     
    11:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A soubor z Kotliny i po druhém smrtícím brejku mže radostně zvedat ruce nad hlavu! Viktor Horák na levém křídle posunul puk do jízdy PETRU KULHÁNKOVI, který si vybruslil až k brance a z ideální střelecké pozice těsně před brankovištěm procedil hrací předmět za záda gólmana Mušky! Asistence: Viktor Horák.
     
    10:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové předvedli povedený protiútok a v prestižním derby Vysočiny se ujímají nejtěsnějšího vedení! Lukáš Pokorný zatáhl puk do útočného pásma po pravé straně a našel mezi kruhy dobře postaveného VOJTĚCHA HOLENDU, který potvrdil pověst obávaného kanonýra a nedal brankáři Muškovi žádnou šanci! Asistence: Lukáš Pokorný.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Holenda (Pokorný), 12. Kulhánek (Horák), 27. Pejchal (Zvěřina), 53. Cachnín (Teplý, Veverka), rozh. náj. Veverka – 15. Caha (Křehlík), 23. Caha (Nejedlý), 46. Nejedlý (Svoboda), 58. Křehlík (Caha)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Roman Kadrnožka (TRE)
    0:1   Michal Teplý (HBR)
    2. série:
    0:1   Robin Caha (TRE)
    1:1   Vojtěch Holenda (HBR)
    3. série:
    1:2   Radim Nejedlý (TRE)
    2:2   Vojtěch Veverka (HBR)
    4. série:
    3:2   Vojtěch Veverka (HBR)
    3:2   Petr Bednář (TRE)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Krejčí, Horák – Holenda, Pokorný, Veverka, Cachnín, Teplý, Pejchal, Jiří Přibyl, Piskač, Kulhánek, Kohout.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Muška (Kružík) – Svoboda, Melichar, Pachl, Sýkora, Pacalová, Jan Přibyl – Dvořák, Bednář, Nejedlý, Trnka, Caha, Křehlík, Pacal, Kadrnožka, Kain, Mojdl, Jelínek.

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Jiří Kopic, Filip Honza
    bahis siteleri