Havlíčkův Brod – Třebíč 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
BK Havlíčkův Brod
5:4 (2:1, 1:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 17.11.2014, 15:15 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod, když o vítězství domácích rozhodl VOJTĚCH VEVERKA, který se trefil v samostatných nájezdech hned dvakrát!
     
    57:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Rebelové i potřetí ztratili svůj náskok a v Kotlině je znovu vyrovnáno! Po střele Robina Cahy zůstal kotouč ležet na brankové čáře, kam nejrychleji dojel pohotový TOMÁŠ KŘEHLÍK a zblízka pohodlně uklidil kotouč do prázdné brány, čímž rozjásal svůj tým! Asistence: Robin Caha.
     
    55:59
    Teď si ale vybrala slabší chvilku a div že z toho nebylo vyrovnání! Úplně sám se před brankou objevil Libor Dvořák, ale ani nadvakrát nepřekonal betony skvělého brankáře Folvarského!
     
    55:15
    Rebelové to udělali velmi dobře a svého soupeře si rozhýbali svižnou a hlavně přesnou kombinací, ale tu nedokázali podpořit kvalitním zakončením zblízka!
     
    54:50
    Tohle vypadalo hodně slibně, Horákům se rýsovala obrovská příležitost na třetí vyrovnání! Havlíčkobrodští obránci nechali za sebou na modré čáře volného Libora Dvořáka, který nedokázal zpracovat těžkou nahrávku. Puk mu přeskočil puk a skončil na icingu!
     
    52:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak Rebelové teď použili proti soupeři jeho vlastní zbraň a znovu jdou do vedení po využité přesilovce! Kotouč rychle putoval v útočném pásmu po ose Vojtěch Veverka – Michal Teplý – RICHARD CACHNÍN a posledně jmenovaný z mírného úhlu na pravé straně usměrnil kotouč za záda překvapeného gólmana Mušky! Asistence: Michal Teplý, Vojtěch Veverka.
     
    51:02
    Tomáš Křehlík (TRE) – 2 minuty – podražení.
     
    50:36
    Tohle byl hodně nebezpečný závar před brankovištěm Rebelů a domácí teď mohou děkovat brankáři Folvarskému, který se skvěle roztáhl ve své bráně. Zblízka zkoušel pálit aktivní Patrik Trnka!
     
    47:18
    Rebelové vypíchli Horákům kotouč a hnali se do hodně nadějného přečíslení. Třebíčská defenziva se však stihla včas vrátit a soupeři znemožnila zakončení zblízka!
     
    45:37
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bohužel pro mladé Rebely, soupeř využil i další přesilovou hru! Z pravého kruhu tvrdě vypálil Karel Svoboda, a i když gólman Folvarský puk vyrazil, k bleskové dorážce zblízka se dostal osamocený RADIM NEJEDLÝ a z mírného úhlu na levé straně protlačil kotouč k přední tyčce! Asistence: Karel Svoboda.
     
    44:52
    Tomáš Lachman (HBR) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    41:52
    Zástupkyně něžného pohlaví jasně ukázala, že i mezi kluky se s ní musí počítat. Kristýna Pacalová (TRE) vyloučena na 2 minuty za podražení.
     
    41:40
    Fantastický gólman Miroslav Folvarský! Úplně sám se před ním objevil Tomáš Křehlík, ale maskovaná opora Rebelů roztáhla na ledě své betony! Vzápětí po nahrávce zpoza brány střílel před brankovištěm Patrik Trnka, ale jen do Folvarského lapačky!
     
    38:00
    Hosté teď vyrobili chybu při rozehrávce a nabídli puk Vojtěchu Holendovi. Ten si najel za bránu a před brankovištěm našel Vojtěcha Veverku, ale ten už byl moc blízko bráně a nastřelil jen Muškovy betony!
     
    34:14
    Karel Svoboda (TRE) – 2 minuty- nedovolené bránění.
     
    34:07
    Richard Cachnín vypálil z mírného úhlu na pravé straně a brankář Muška si vůbec nebyl jistý svým zákrokem. Puk na poslední chvíli přisedl před brankovou čarou!
     
    31:28
    A má slova teď dokonale potvrdil Tomáš Křehlík, který převzal nahrávku ve středním pásmu, nabral velkou rychlost a ze strany uháněl sám na gólmana Folvarského, ale ten mu skvěle snížil střelecký úhel!
     
    27:18
    Zbytečného faulu se v útočném pásmu dopustil Tomáš Kohout (HBR), který inkasoval 2 minuty za podražení.
     
    27:05
    A Rebelové jsou při chuti, nyní se ocitli v další obrovské příležitosti! Jiří Přibyl z mezikruží nastřelil brankáře Mušku a k dorážce se probil Tomáš Kohout, ale mezírku mezi betony nenašel!
     
    26:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    rebelové to teď udělali skvěle a berou si zpět ztracený náskok! Pavel Zvěřina vykouzlil krásnou nahrávku do jízdy RADIMU PEJCHALOVI, který na pravém křídle rozkmital své rychlé nohy, sjel si těsně před brankoviště a nádherně vyzrál na brankáře Mušku! Asistence: Pavel Zvěřina.
     
    25:36
    Rebelové nakonec dotlačili z mohutného náporu kotouč za Muškova záda, jenže jejich oslavy razantně uťal hlavní rozhodčí Žák, který ukazuje, že branky bylo dosaženo kopnutím!
     
    22:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bílé hvězdy se nakonec po všech lapáliích usadily v útočném pásmu a slaví vyrovnání! Radim Nejedlý nabil do prostoru kruhů ROBINU CAHOVI, který si srovnal puk na hůl a svou druhou přesnou trefou v utkání překonal gólmana Folvarského! Asistence: Radim Nejedlý.
     
    21:53
    A aby toho nebylo málo, domácí hráli v šesti. Na trestné lavici odsedí dvě minuty Michal Teplý (HBR).
     
    19:29
    Bílé hvězdy jsou v poslední minutě hodně nebezpečné! Na brankáře Folvarského uháněl rozjetý Libor Dvořák, který byl zezadu tísněný, ale i přesto zblízka vystřelil do betonů!
     
    16:36
    Soubor z Kotliny teď i v početní nevýhodě zle zatápěl obraně Bílých hvězd a Horáci se dopustili prohřešku. Pykají za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odsedí Libor Dvořák (TRE).
     
    15:29
    Vojtěch Veverka teď při početní nevýhodě ukázal své schopnosti i sebevědomí, když se natlačil před bránu, ale zblízka neprostřelil gólmana Mušku!
     
    14:56
    A s Rebely to mohlo vypadat ještě mnohem hůř! Po vhazování se na okraji kruhů probil ke střele Petr Bednář a brankář Folvarský toho moc neviděl, ale reflexivně vykopl nepříjemnou střelu betony do plexiskla za svou bránou!
     
    14:41
    A pozor, tohle nevypadá dobře. Na lavici hanby usedl Lukáš Pokorný (HBR) za podražení.
     
    14:32
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté si začínali vynucovat v útočném území čím dál větší respekt a nakonec se dočkali kýženého snížení! Tomáš Křehlík z levého kruhu adresoval lahůdkový pas před brankoviště na ROBINA CAHU, kterému stačilo jen dobře nastavit puku do cesty svou hůl! Asistence: Tomáš Křehlík.
     
    11:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A soubor z Kotliny i po druhém smrtícím brejku mže radostně zvedat ruce nad hlavu! Viktor Horák na levém křídle posunul puk do jízdy PETRU KULHÁNKOVI, který si vybruslil až k brance a z ideální střelecké pozice těsně před brankovištěm procedil hrací předmět za záda gólmana Mušky! Asistence: Viktor Horák.
     
    10:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové předvedli povedený protiútok a v prestižním derby Vysočiny se ujímají nejtěsnějšího vedení! Lukáš Pokorný zatáhl puk do útočného pásma po pravé straně a našel mezi kruhy dobře postaveného VOJTĚCHA HOLENDU, který potvrdil pověst obávaného kanonýra a nedal brankáři Muškovi žádnou šanci! Asistence: Lukáš Pokorný.
     
    06:15
    Radim Nejedlý (TRE) se stal prvním vyloučeným hráčem zápasu za sevření puku rukou.
     
    05:57
    Pavel Zvěřina nabral na pravé straně rychlost a prosmýkl se kolem třebíčských zadáků až do předbrankového prostoru, ale z úhlu nepropálil gólmana Mušku!
     
    00:10
    Tak to byl fofr! Libor Dvořák se chopil odraženého puku po souboji ve středním pásmu, přejel modrou čáru a v přečíslení 2 na 1 našel před brankovištěm Radima Nejedlého, který však zblízka minul pravou Folvarského tyčku!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Holenda (Pokorný), 12. Kulhánek (Horák), 27. Pejchal (Zvěřina), 53. Cachnín (Teplý, Veverka), rozh. náj. Veverka – 15. Caha (Křehlík), 23. Caha (Nejedlý), 46. Nejedlý (Svoboda), 58. Křehlík (Caha)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Roman Kadrnožka (TRE)
    0:1   Michal Teplý (HBR)
    2. série:
    0:1   Robin Caha (TRE)
    1:1   Vojtěch Holenda (HBR)
    3. série:
    1:2   Radim Nejedlý (TRE)
    2:2   Vojtěch Veverka (HBR)
    4. série:
    3:2   Vojtěch Veverka (HBR)
    3:2   Petr Bednář (TRE)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Krejčí, Horák – Holenda, Pokorný, Veverka, Cachnín, Teplý, Pejchal, Jiří Přibyl, Piskač, Kulhánek, Kohout.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Muška (Kružík) – Svoboda, Melichar, Pachl, Sýkora, Pacalová, Jan Přibyl – Dvořák, Bednář, Nejedlý, Trnka, Caha, Křehlík, Pacal, Kadrnožka, Kain, Mojdl, Jelínek.

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Jiří Kopic, Filip Honza
    bahis siteleri