PSG – Nantes 2:1 (kon.) | Bordeaux – Lorient 3:2 (kon.) | Caen – Nice 2:3 (kon.)
Rennes – Montpellier 0:4 (kon.) | Saint-Étienne – Bastia 1:0 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
3:2 (1:1)
FC Lorient
Sobota 06.12.2014, 20:00 • Stade Jacques Chaban-Delmas (Bordeaux) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Wahbi Khazri, přichází Abdou Traoré.
     
    87
    Tak to bylo neuvěřitelného a krásného zároveň. Nejprve se do obrovské šance dostal Diabaté, udělal kličku a mířil ke vzdálenější tyči, ale Lecomte míč vyrazil, doběhl jej ale Touré a ihned pálil, avšak excelentním zásahem se prezentoval opět brankář Lorientu a rychlým skokem míč vyrazil podruhé. Opět jej ale získal na kopačku hráč Bordeaux, znovu Diabaté, chvíli počkal a poté vystřelil, ale dotřetice se vedlo lépe gólmanovi soupeře, který míč vyrazil levou nohou. Opravdu tohle bylo do rubriky Borec na konec, klobouk dolů před strážcem hostující svatyně.
     
    84
    Hosté byli blizoučko vyrovnání, po několika odrazech se do míče opřel Pelé a orazítkoval levou tyč domácí svatyně. Teď měli velké štěstí hráči Bordeaux, především pak Jug.
     
    78
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Mehdi Mostefa, přichází Mathieu Coutadeur.
     
    75
    Tohle byla daleko větší šance pro Diabatého, než před chvíli, sám na levé straně ale pálil jen do vyběhnuvšího Lecomteho, jenž míč dokázal zkrotit. Dvě velké šance nyní zahodil hráč Bordeaux.
     
    71
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Maxime Barthelme, přichází Bryan Pelé.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Jordan Ayew (FC Lorient).
     
    70
    Už to mohlo být o dva góly. Lecomte nejprve vyrazil centrovaný míč, ovšem pouze k jednomu z protihráčů, jenž ale následně pálil pouze do míst, kde stál připravený gólman Lorientu. Vybrat si některou stranu, tak se mohli domácí radovat z další branky.
     
    69
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Lamine Gassama, přichází Yoann Wachter.
     
    66
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, CHEICK DIABATÉ během malé chvíle otáčí nepříznivý vývoj zápase ve prospěch svého mužstva. Poté, co obdržel výbornou přihrávku z pravé strany zamířil prudkou ránu pod břevno a Lecomte byl zcela bez šance.
     
    64
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Přišel, viděl, dal gól. CHEICK DIABATÉ si počkal na centr u levé tyče, poté k ní hlavou poslal míč. Znovu hosté zaváhali při bránění, neboť nejlepší střelec Bordeaux zůstal zcela nehlídán.
     
    61
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Diego Rolán, přichází Cheick Diabaté.
     
    53
    Dvě obrovské šance Bordeaux. Nejprve Mariano v dobré palebné pozici zamířil jen do hráčů před sebou, akce pokračovala a v další velké možnost se ocitl Maurice-Belay, jeho rána ovšem končí na pravé tyči hostující svatyně. Lecomte měl velké štěstí.
     
    51
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté jdou zpátky do vedení. Krásná přihrávka, po které sám na brankáře uháněl VINCENT LE GOFF a zamířil ke vzdálenější tyči, kam neměl Jug šanci dosáhnout.
     
    45+3
    Domácí mohli před odchodem do kabin strhnout vedení na svoji stranu, Rolán v obrovské šanci nechal vyniknout hostujícího gólmana, když mířil k pravé tyči, ovšem Lecomte dokázal balón vyrazit na rohový kop.
     
    43
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Tak i domácí se dočkali a před odchodem do kabin srovnávají. Lecomte hodně podcentil centrovaný balón, špatně jej vyboxoval, k míči se dostal zcela volný a nehlídaný WAHBI KHAZRI a prudkou ranou jej poslal do v podstatě prázdné brány. Nutno říct, že Bordeaux srovnává zaslouženě.
     
    39
    Domácí sice vstřelili gól, ale ještě předtím jim hlavní arbitr odpískal, a nutno říct, že správně, nedovolený zákrok. Gól tak není uznán.
     
    32
    Lorient právě vstřelil branku!
    Tohle byl hodně nešťastný gól pro Bordeaux. Míč tečovala do protipohybu brankáře zeď, to by možná ještě tak nevadila, neboť by se balón do brány nedostal, avšak velice rychlý BENJAMIN JEANNOT byl u něj jako první a lehce jej zasunul do volné části brány. Tady hodně zaspala domácí obrana.
     
    21
    Tak tohle byla asi největší šance v dosavadním průběhu. Touré běžel v podstatě sám po pravé straně na brankáře, protihráči byli ovšem hodně rychlí, přesto stačil hráč Bordeaux vypálit ke vzdálenější tyči, ale ke smůle svého mužstva ji těsně minul.
     
    18
    Z protiútoku střílel levačkou velice hezky Maurice-Belay, balón o malý kousek minul horní tyč svatyně Lorientu. To byl moc pěkný pokus.
     
    12
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux: ze hřiště odchází Cédric Carrasso, přichází Ažbe Jug.
     
    6
    Po standardce hostujícího týmu se k hlavičce dostal Mostefa a Carrasso musel předvést první těžký zákrok, po míči skočit a schovat jej do rukavic. Ovšem při svém manévru se zranil, zřejmě to odneslo rameno, a nyní je ošetřován. Náhradní gólman Jug se už rozcvičuje.

    Petr Frömel

    Branky: 43. Khazri (Rolán), 64. Diabaté (T. Touré), 66. Diabaté (Khazri) – 32. Jeannot, 51. Le Goff (Mesloub)

    Karty:   71. J. Ayew (LOR)


    Girondins Bordeaux: Carrasso (12. Jug) – Mariano, Sané, Pallois, Poundjé – Plašil, Sertic – Rolán (61. Diabaté), Khazri (89. A. Traoré), Maurice-Belay – T. Touré.
    Náhradníci: Jug – Crivelli, Ilori, A. Traoré, Saivet, Diabaté, Faubert.

    FC Lorient: Lecomte – Gassama (69. Wachter), Koné, Lautoa, Le Goff – Barthelme (71. Pelé), Mostefa (78. Coutadeur), Mesloub, Guerreiro – J. Ayew, Jeannot.
    Náhradníci: Chaigneau – Bellugou, Coutadeur, Robert, Pelé, Wachter, Reale.

    Rozhodčí: P. Kalt – M. Annonier, J. Pacelli
    bahis siteleri