Edmonton – Florida 2:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 5:4 (3:2 po s.n.)
konec
Chicago Blackhawks
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Minnesota Wild
Pondělí 12.01.2015, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt COOKE - 4:1
     
    55:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak přecijen se hosté dočkali! Střelu Kylea Brodziaka svým betonem dobře vyrazil Crawford, k dorážce se ovšem dostal MATT COOKE, který snížil na 1:4! Že by ještě naděje? Asistence: Kyle Brodziak a Jonas Brodin.
    Johnny ODUYA - 4:0
     
    38:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se z následného protiútoku ujímají vedení 4:0! Po chybě Sutera se do přečíslení 2 na 1 dostal Toews s Kanem, přihrávce mezi nimi ale zamezil Spurgeon. K odraženému puku si ovšem sjel JOHNNY ODUYA, který prostřelil Bäckströma! Asistence: Jonathan Toews a Marián Hossa.
    Brad RICHARDS - 3:0
     
    31:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Na tohle už ale hostující obrana nestačila! Po vystřídání všech hráčů na ledě získal kotouč Bickell, který jej předal na Kanea. Jeho pokus byl zblokován, puk se poté dostal na hůl BRADA RICHARDSE, jenž překonal Bäckströma a dal na 3:0! Asistence: Patrick Kane a Bryan Bickell.
    Bryan BICKELL - 2:0
     
    07:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ale vzápětí domácí přidávají svou druhou branku! BRYAN BICKELL zůstal po velmi zdařilé kličkované Kanea zcela nehlídaný před brankou a dopravil tak kotouč do branky! Chicago tak vede už 2:0. Asistence: Patrick Kane a Brad Richards.
    Marián HOSSA - 1:0
     
    04:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku! MARIÁN HOSSA nyní těžil z velmi dobré práce svých spoluhráčů! Saad z pravé strany nahrál na druhou na Toewse, který krásným způsobem předložil slovenskému forvardovi puk před branku a ten už se nemýlil! Asistence: Jonathan Toews a Brandon Saad.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 5. Hossa (Toews, Saad), 8. Bickell (Kane, Richards), 32. Richards (Kane, Bickell), 39. Oduya (Toews, Hossa) – 56. Cooke (Brodziak, Brodin)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Rundblad, Rozsíval – Saad, Toews, Hossa – Bickell, Richards, Kane – Sharp, Shaw, Teräväinen – Carcillo, Krüger, Smith
    Minnesota Wild: Bäckström (Curry) – Suter, Spurgeon, Brodin, Folin, Blum, Prosser – Zucker, Koivu, Pominville – Parise, Haula, Vanek – Niederreiter, Coyle, Fontaine – Carter, Brodziak, Cooke

    Rozhodčí: Pollock, Martell – Lazarowich, Knorr

    Diváci: 21809
    bahis siteleri