Edmonton – Florida 2:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
Anaheim Ducks
5:4 (1:3, 1:1, 2:0 - 0:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 12.01.2015, 03:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sami VATANEN - 5:4sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    SAMI VATANEN proměnil svůj první nájezd v kariéře a Ducks doma poráží Winnipeg Jets 5:4.
    Rickard RAKELL - 4:4
     
    57:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL vyrovnává na 4:4!! Backard Rakell se ocitl sám před bránou a poté puk uklidil forehandovým blafákem k pravé tyči. ASISTENCE: Patrick Maroon.
    Kyle PALMIERI - 3:4
     
    46:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    KYLE PALMIERI střílí gól v přesilové hře a Anaheim Ducks se potřetí v zápase dostal na dostřel jedné branky!! Kyle Palmieri si před bránou skvěle pokryl puk a poté ho backhandem uklidil střelou po ledě k levé tyči. ASISTENCE: Rickard Rakell, Sami Vatanen.
    Andrew LADD - 2:4
     
    37:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    ANDREW LADD zakončil rychlý protiútok Jets, kteří vedou v Honda Center opět o dva góly, tentokrát 4:2!! Blake Wheeler našel na levé straně najíždějícího Andrewa Ladda, který puk umístil přesně do levého horního rohu. ASISTENCE: Blake Wheeler, Bryan Little.
    Tim JACKMAN - 2:3
     
    33:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    TIM JACKMAN se prosazuje a dostává Anaheim Ducks opět na dostřel jedné branky!! Tim Jackman se dostal těsně před brankovištěm k dorážce a střelou po ledě puk zametl k pravé tyči. ASISTENCE: Andrew Cogliano, Rickard Rakell.
    Mark SCHEIFELE - 1:3
     
    14:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE zvyšuje na 3:1 pro Winnipeg Jets!! Mark Scheifele se dostal u pravé tyče k odraženému puku po zákroku Frederika Andersena a poté ho poslal přes sedícího brankáře Ducks pod břevno. ASISTENCE: Mathieu Perreault, Dustin Byfuglien.
    Zach BOGOSIAN - 1:2
     
    09:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    ZACH BOGOSIAN vrací Jets zpět do vedení!! Michael Frolík nedokázal zamířit mezi betony Frederika Andersena, vzápětí se ale dostal k odraženému puku a před bránou našel volného Zacha Bogosiana, který ho dorazil do prázdné klece. ASISTENCE: Michael Frolík, Mark Scheifele.
    Rickard RAKELL - 1:1
     
    08:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL bleskově využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1!! Kyle Palmieri vyjel zpoza brány a poté se puk snažil zasunout za Ondřeje Pavelce, ten ale předvedl dobrý zákrok, jenže ani jeden ze dvou obránců Jets nedokázal puk odpálit do bezpečí a Rickard Rakell se prosadil z dorážky. ASISTENCE: Kyle Palmieri.
    Evander KANE - 0:1
     
    07:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    EVANDER KANE otevírá skóre dnešního střetnutí a posílá Winnipeg Jets z ničeho nic do vedení!! Adam Lowry se dostal mezi kruhy ke střele po ledě, kterou těsně před Frederikem Andersenem usměrnil k pravé tyči Evander Kane. ASISTENCE: Adam Lowry, Toby Enstrom.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Rakell (Palmieri), 34. Jackman (Cogliano, Rakell), 47. Palmieri (Rakell, Vatanen), 58. Rakell (Maroon), rozh. náj. Vatanen – 8. Kane (Lowry, Enstrom), 10. Bogosian (Frolík, Scheifele), 15. Scheifele (Perreault, Byfuglien), 38. Ladd (Wheeler, Little)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Blake Wheeler (WPG)
    0:1   Jakob Silfverberg (ANA)
    2. série:
    0:1   Matthieu Perreault. (WPG)
    0:1   Corey Perry (ANA)
    3. série:
    0:1   Bryan Little (WPG)
    1:1   Ryan Kesler (ANA)
    4. série:
    1:2   Evander Kane (WPG)
    2:2   Rickard Rakell (ANA)
    5. série:
    2:2   Andrew Ladd (WPG)
    2:2   Kyle Palmieri (ANA)
    6. série:
    2:2   Mark Scheifele (WPG)
    3:2   Sami Vatanen (ANA)


    Anaheim Ducks: Andersen (Bryzgalov) – Stoner, Vatanen – Lindholm, Beauchemin (A) – Fowler, Lovejoy – Smith-Pelly, Rakell, Jackman – Cogliano, Thompson, Silfverberg – Beleskey, Kesler, Palmieri – Maroon, Getzlaf (C), Perry (A).
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Stuart (A), Harrison – Chiarot, Byfuglien – Enstrom, Bogosian – Thornburn, Slater, Peluso – Kane, Lowry, Halischuk – Perreault, Scheifele, Frolík – Ladd (C), Litttle, Wheeler (A).

    Rozhodčí: Ian Walsh, Brad Meier – Derek Amell, Brian Mach

    Diváci: 17356
    bahis siteleri