USA – Česko 5:0 (kon.) | Rusko – Česko 5:1 (kon.)
konec
USA
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Česko
Pondělí 12.01.2015, 01:00 • Harborcenter, Buffalo (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Další komplikace pro český tým přicházejí s vyloučením Debory Bartošové (USA). Podaří se nám konečně zpacifikovat přesilovku Spojených států?
    Samantha DAVISOVÁ - 5:0
     
    52:17
    USA právě vstřelilo branku!
    Americký zámek nás svíral již příliš dlouho, z čehož pramenila třetí využitá přesilová hra! Puk za záda Blanky Škodové dostala střelou mezi rozevřené betony SAMANTHA DAVISOVÁ – 5:0! Asistence: Caitrin Lonegranová a Sophia Shaverová.
     
    51:53
    Do české branky se na posledních osm minut dnešního zápasu staví Blanka Škodová!
     
    50:40
    Česká lavička si vyžádala oddechový čas!
     
    50:40
    Chybu na modré čáře vyrobila Karolína Kosinová, vše nakonec musela podražením vyřešit Debora Bartošová (CZE). Česká obránkyně již sedí na trestné lavici. Upřímně v tuto chvíli můžeme být rádi, že se nejedná o další trestné střílení.
     
    49:17
    Češky si znovu vyzkouší hru v početní převaze, za podražení je na trestnou lavici odeslána Samantha Davisová (USA).
    Kateřina Zechovská a vychytané trestné střílení
     
    48:02
    Skvěle Zechovská! Forhendovou kličku Paige Voightové dokázala česká brankářka betonem odklidit do rohu hřiště!
     
    48:02
    To už však nyní neplatí! Velké zmatky v brankovišti ukončila Karolína Kosinová, která zalehla puk! Po jejím přestupku pojedou Spojené státy trestné střílení!
     
    45:36
    Tak to je obrovská škoda! Americká defenzíva totálně zapomněla na Martinu Maškovou, která postupovala sama na branku! Nakonec zvolila přímou střelu zápěstím, jenže trestuhodně minula americkou klec!
     
    42:30
    Bucifalová se hodně tvrdě střetla u mantinelu s jednou z amerických hráček a bude za to pykat. Od rozhodčích obdržela menší trest za vražení na hrazení.
     
    40:01
    Američanky postavily do třetí části mezi tři tyče Brittany Bugalskiovou, Kaittlin Burtová má pro dnešek hotovo!
     
    37:57
    V závěru druhé části se budeme těšit z výhody jedné hráčky na ledě. V útočném pásmu naprosto zbytečně hákovala Skarzynskiová (USA), která si tak půjde odpočinout za katr.
     
    37:45
    Dobrou šanci na navýšení amerického vedení měla Sophie Skarzynskiová, při střele jí ale sjel puk z čepele a rána zamířila mimo!
    Melissa SAMOSKEVICHOVÁ - 4:0
     
    36:29
    USA právě vstřelilo branku!
    I druhou početní výhodu Američanky dokázaly zužitkovat! Ostřelování od modré čáry pokračovalo, odražený puk po střele Dunneové se dostal k MELISSE SAMOSKEVICHOVÉ, která ho bleskurychle uklidila do české sítě – 4:0! Asistence: Jincy Dunneová a Rebecca Gilmoreová.
     
    35:23
    Rána Marshallové zaplavala ve vzduchu a nadělala Zechovské velké potíže! Česká gólmanka ji nakonec hřbetem lavičky tečuje nad břevno!
     
    34:55
    U mantinelu si žádné servítky nebrala Kristýna Pátková (CZE), která je za nebezpečnou hru tělem vykázána na lavici hanby.
     
    31:38
    Lonegranová (USA) to přehnala s dorážkami, za sekání do české gólmanky Zechovské putuje na trestnou lavici.
     
    28:40
    Čtvrtý hřebíček do rakve mohla zasadit Caitrin Lonegranová, své zakončení chytře posílala do protipohybu české brankářky, která neměla šanci na kotouč dosáhnout. Naštěstí pro Zechovskou skončil puk mimo!
    Melissa SAMOSKEVICHOVÁ - 3:0
     
    26:39
    USA právě vstřelilo branku!
    Bohužel pro nás ale také Američanky pokračovaly v tlaku, který vrcholí třetím gólem v síti Zechovské! Až příliš mnoho času dostala na dorážku na hranici brankoviště MELISSA SAMOSKEVICHOVÁ, která ke svým dvěma asistencím přidává také vstřelenou branku – 3:0! Asistence: Rebecca Gilmoreová.
     
    25:11
    Samantha Davisová byla naprosto zapomenuta před českou brankou, mohla si prakticky vybrat, kam pošle kotouč! Nakonec zvolila pro nás tu nejlepší možnost, přestřelila!
     
    24:15
    Výborně se zpoza branky vytočila Hymlárová, její střelu i následné jedovaté dorážky Patočkové ale v brance neskončily! Tato přesilovka pro nás měla znamenat gólovou radost!
     
    22:58
    Škoda! Kateřina Bukolská měla srovnaný puk na své hokejce, její prudké zakončení však Burtová vytěsnila mimo branku!
     
    22:38
    Navíc budeme hrát přesilovku pěti proti čtyřem, Caitrin Lonegranová (USA) dostává menší trest za podražení.
     
    21:10
    Nyní již musela Zechovská předvést kvalitní zákrok, když v sedě zastavovala střelu a následné dorážky Samoskevichové! Naštěstí se jí podařilo americkou příležitost zlikvidovat!
    Rebecca GILMOREOVÁ - 2:0
     
    18:03
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak nyní jsme již neměli příliš nárok zasáhnout! Parádní americká kombinace začala na levé straně, odkud milimetrovým pasem našla Melissa Samoskevichová najíždějící REBECCU GILMOREOVOU, která bez potíží uklidila puk do české sítě – 2:0! Asistence: Melissa Samoskevichová a Patricia Marshallová.
     
    16:47
    Hlavně se nenechat tímto gólem rozhodit! Další kvalitní příležitost měla Presley Norbyová, Zechovská si však povyjela a prudkou ránu americké hráčky dokázala lapit!
    Rebecca GILMOREOVÁ - 1:0
     
    16:08
    USA právě vstřelilo branku!
    Americký výběr nakonec početní převahu využívá! Na levém kruhu měla spoustu času si vybrat, kam umístí puk REBECCA GILMOREOVÁ, která neomylně vymetla všechny pavučinky ve vzdálenějším růžku české svatyně – 1:0! Asistence: Jincy Dunneová a Melissa Samoskevichová.
     
    15:06
    Velká škoda hákování Noemi Neubauerové (CZE) ve středním pásmu, za což je naše hráčka odměněna dvěma minutami. Dostaneme možnost si prohlédnout také americkou početní převahu.
     
    13:59
    Vzápětí to znovu hořelo na českém brankovišti! Po skvělém průniku Lonegranové zakončovala Samoskevichová, před klouzající Zechovskou jí ale kotouč sjel z čepele!
     
    11:50
    Rázem jsme se mohli dokonce dostat do vedení! Pejzlová parádní přihrávkou našla před brankou najíždějící Bukolskou, která však z bezprostřední blízkosti nedokázala vměstnat puk mezi tři tyče!
     
    10:15
    Navíc nás čeká již třetí přesilová hra v dnešním duelu. Davisová (USA) je podruhé v krátké době poslána za katr, tentokráte za podražení.
     
    09:15
    Výtečně Zechovská! Česká brankářka nyní chytila téměř jistou branku, když se roztáhla na brankové čáře a zabránila v radost Sophie Shaverové! Ještě že tak!
     
    08:00
    Česká obrana tentokrát propadla, za což mohla být hrubě potrestána! Míša Jančová neuhlídala na pravé straně Bowlbyovou, která naservírovala puk na Rebeccu Gilmoreovou! Americkou útočnici ve skvělé pozici bravurně vychytala Zechovská!
     
    06:27
    Američanky již pomalu vyhlížely návrat vyloučené hráčky, nyní se ale budou muset znovu bránit. Podražením se provinila Samantha Davisová (USA).
     
    04:37
    Velkou pochvalu nyní zaslouží Martina Mašková, která dobrým pohybem za americkou svatyni vybojovala pro český tým úvodní přesilovou hru dnešního zápasu. Za držení putuje na trestnou lavici Abby Roqueová (USA).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 17. Gilmoreová (Dunneová, Samoskevichová), 19. Gilmoreová (Samoskevichová, Marshallová), 27. Samoskevichová (Gilmoreová), 37. Samoskevichová (Dunneová, Gilmoreová), 53. Davisová (Lonegranová, Shaverová)


    USA: Burtová (41. Bugalskiová) – Dunneová, Marshallová, Gardnerová, Bizalová, Barnesová, Bowlbyová, Steffenová – Skarzynskiová, Snodgrassová, Voightová – Samoskevichová, Roqueová, Gilmoreová – Lonegranová, Shaverová, Davisová – Norbyová, Wokenová, Praterová – Goreckiová. Trenér: Joel Johnson.
    Česko: Zechovská (52. Škodová) – Holá, Jančová, Zedníková, Zíková, Bartošová, Kosinová, Pytlíková – Bukolská, Patočková, Pejzlová – Hymlárová, Forejtová, Neubauerová – Mašková, Pátková, Topolská – Smetková, Bucifalová, Jůzková. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rozhodčí: Senuková (Kanada) – Strattonová (Kanada), Strohmengerová (Německo)

    Diváci: 1 430
    bahis siteleri