Mladá Boleslav – Zlín 4:3 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:0 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:0 (kon.) | K. Vary – Litvínov 0:2 (kon.) | Slavia – Olomouc 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 23.01.2015, 18:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Antonín HONEJSEK - 3:0
     
    53:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Perfektní souhra první brněnské formace , která by si mohla říct o nominaci do Zlaté helmy! Petr Ton si vyměnil puk s Janem Hruškou a následně našel dalším nacukrovaným pasem na druhém křídle ANTONÍNA HONEJSKA, který znovu z první uklidil puk s instinktem zabijáka do liberecké brány. Asistence: Petr Ton, Jan Hruška.
    Antonín HONEJSEK - 2:0
     
    20:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Povedený nástup Komety do druhé třetiny přináší druhou branku v síti Lašáka. Ton zatáhl po pravém křídle puk do útočného pásma, nacukrovaným pasem ho předložil na levé křídlo, kde ho s přehledem dopravil do brány z první ANTONÍN HONEJSEK. Asistence: Petr Ton, František Ptáček.
     
    08:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Vyhrané buly, tečovaná střela a brněnská Kometa střílí úvodní branku! Kováčik se ihned po buly dostal od modré čáry ke střele, kterou mezi kruhy zbrzdil tečí TOMÁŠ VONDRÁČEK. Puk si to nakonec zamířil do brány Lašáka, který měl zakrytý výhled. Asistence: Jozef Kováčik, Vilém Burian.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 9. Vondráček (Kováčik, Burian), 21. Honejsek (Ton, Ptáček), 54. Honejsek (Ton, Hruška)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Malec, Kuboš, Kováčik – Honejsek, Hruška, Ton – Burian, Koreis, Vondráček – Káňa, Čermák (C), R. Zohorna – Dočekal, Ostřížek, Mrázek.
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Vaněček) – Výtisk (C), Kajínek, Derner, Gregořek, Voráček, Vitásek, Plutnar – Radivojevič, Filippi, Balaštík – Bakoš, Bulík, Valský – Krenželok, Jelínek, Bartek – Vlach, Urban.

    Rozhodčí: Hejduk, Horák – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri