Lipt. Mikuláš – Senica 5:3 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 5:9 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:7 (kon.)
Bardejov – Trnava 3:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:7 (0:3, 2:0, 1:4)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:42:01)
     
    59:50
    V závere ešte dobrá šanca Horváta, ktorý mieril z medzikružia do horných partií, kde ale zasiahla skvelá lapačka Trenčana.
     
    59:26
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Dominik Riečický už na toto ozaj nemôže mať nervy a odhadzuje od seba puk, tentokrát sa Spišiaci presadili po úspešnom buly, ktoré dokončil pretlačením puku MICHAL FINDURA.

    Asistencie: František Koky, Lukáš Vartovník
     
    59:15
    V závere mohol pridať siedmy gól hostí po peknej akcii František Koky, v rýchlosti ale trafil iba tyč a následne si Riečický puk prikryl.
     
    58:40
    Hostia sa asi snažia atakovať svetlá na štadióne, vysoký puk letel až ponad ne.
     
    58:15
    Prešov ešte v závere chcel vyťažiť z tlačenice, no ani Tomčák, následne ani Pekarčík nedokázali nadvihnúť puk nad brankára Trenčana.
     
    58:00
    Nová Ves sa bráni zakázanými uvoľneniami, tých dnes urobila ozaj dosť a aj tentokrát posiela puk ďaleko od vlastnej brány.
     
    57:40
    Rezignuju diváci a dokonca aj fanklub už balí bubny, zatiaľčo Prešov sa snaží ešte niečo vymyslieť v útočnom pásme.
     
    57:03
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiaci ešte chcú mať posledné slovo, dobre si pokryl puk MATÚŠ LESKOVJANSKÝ, dostal ho až pred bránu, kde vystrelil ponad betón brankára.

    Asistencie: Lukáš Vartovník, Pavol Gurčík
     
    56:35
    A to bola veľká šanca, Krempaský v rýchlosti vystrelil z kruhu na buly, Riečický iba vyrazil no a následne išiel po dorážke Findura, aj tento pokus ale domáci gólman prikryl a hru prerušil.
     
    56:25
    Po buly vypálil Tomčák, avšak bránu minul, následne si puk berú hostia.
     
    56:15
    Ihnaťo asi nie je v poriadku a s pomocou spoluhráčov odchádza do kabíny.
     
    56:15
    Tomčák dohral po zakázanom uvoľnení súboj s Ihnaťom na mantineli, ktorý ešte reklamuje faul. Toto si domáci mohli odpustiť.
     
    56:04
    Prešov dáva gól! Ak už možno domáci nepotešia bodmi, tak táto akcia rozhodne stála za to, Horvát nasadil súperovi jasle, dostal sa cez neho, spoza druhého protihráča prihral na úplne voľného SAMUELA CHALUPU, ktorý skóruje do odkrytej svätyne.

    Asistencie: Kristián Horvát, Lukáš Potoček
     
    55:20
    Domácim sa ale znova nedarí niečo vymyslieť a Spišská nemá až taký záujem tvoriť.
     
    54:30
    Tomčák našiel skvelou prihrávkou pred bránkou Jakuba Matejku, ten okamžite reagoval a zakončil, no ani ja sám netuším, ako je možné, že puk sa nedostal do siete, Trenčan predviedol bravúrny presun!
     
    54:00
    Kobeľa najprv iba nastrelil súpera, následne jeho druhý pokus skončil zblokovaný na ochrannej sieti. Prešov hrá v útočnom pásme no bez nejakej nebezpečnej akcie.
     
    53:10
    Od modrej vyskúšal prekvapiť Kobeľa, Trenčan ale vyráža a následne Spišiaci upratali puk na zakázané uvoľnenie.
     
    52:50
    Skúsil teraz sa presadiť individuálne Lipovský, no Spišiaci ho telom odstavili a jeho druhý pokus skončil na brankárovom betóne.
     
    52:00
    Domáci sa snažili o niečo v útočnom pásme, veľa vody ale nenamútili a prakticky bránu súpera ani neohrozili.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 27. Matejka (Pitka, Pekarčík), 40. Lipovský (Gápa, Novický), 57. Chalupa (K. Horvát, Potoček) – 2. Klinga (Findura, Hamrák), 19. Gurčík (Findura), 19. Krempaský (Ihnaťo, Klinga), 44. Vartovník (Leskovjanský), 48. Klinga (Ihnaťo, Krempaský), 58. Leskovjanský (L. Vartovník, Gurčík), 60. Findura (Koky, L. Vartovník)


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Pitka, Guntáš, Hargaš, Kobeľa, Novický – Matejka, Tomčák, F. Pekarčík – A. Lipovský, Kivader, Gápa – K. Horvát, Chalupa, Potoček
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan (Gavalier) – Hrubý, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Zakopjan, B. Horváth – Leskovjanský, Koky, L. Vartovník – Hamrák, Vaic, Findura – Ihnaťo, Klinga, Krempaský – Ištocy, Gonda

    Rozhodčí: Korba – Bogdaň, Hric
    bahis siteleri