Poruba 2011 – Vsetín 8:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Havířov 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Pátek 23.01.2015, 17:30 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Vážení přátelé, děkuji Vám za sledování onlajnu. Přeji Vám krásný zbytek večera a někdy příště se těším opět na počtenou! (19:33:28)
     
    Duel je u konce. Litoměřice se díky Vítu Nerudovi ujaly vedení 3:1, na které sice dokázali domácí odpovědět snížením z hokejky Jaromíra Vlčka, ale to bylo vše. Tři body tak putují na sever Čech. Rebelové tak potřetí v řadě vyšli naprázdno.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Litoměřice dostaly puk do útočného pásma a nakonec jej vybojovaly na své hole. Jeden z hráčů pak i trefil prázdnou branku, ale bylo to již po limitu stanoveném na hru ve třetí třetině.
     
    59:35
    Po vyhraném buly se Havlíčkobrodským povedlo rozehrát útočnou akci, kterou nakonec přerušil kotouč vypadnutý do ochranné sítě.
     
    59:25
    Zelený je na střídačce, místo něj je ve hře šestý hráč do pole!
     
    59:25
    Rebelové zavezli kotouč před branku svého soupeře a vystřelili. Března si podržel kotouč v náručí a tentokrát si havlíčkobrodská střídačka vyžádala oddechový čas!
     
    59:15
    A udělali dobře. Hostům se povedlo vyvézt touš do útočné třetiny a dokonce se pokusili o střelu, jež však byla sražená do rohu pásma.
     
    58:41
    Další zakázané uvolnění Litoměřic. Zelený se už už chystal vyjet ven, ale trenéři jej poslali rychle zpátky mezi tyče.
     
    58:25
    Po icingu Litoměřic se hra přesouvá před Dominika Březnu. Rebelové si zatím time-out neberou a Zelený zůstává ve své kysně.
     
    57:33
    Domácí se snaží, ale je to málo. Puk dostanou maximálně do středního pásma, odkud se ale dál nedostanou. Nanejvýš tak do vlastního obranného území.
     
    56:55
    Litoměřičtí se ale nedávají zaskočit a drží kotouč před Martinem Zeleným. Je vidět, že Severočeši mají po minulém duelu, v němž si poradili s Kladnem, chuť znovu oslavit tři body.
     
    55:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostávají na dostřel! Litoměřický celek se teď bude zřejmě ještě strachovat o své tři body, které má zatím stále v rukou. Havlíčkův Brod završil svoji kombinaci i brankově, když se po ose Dušan Mendl – David Pazourek dostal touš až k JAROMÍRU VLČKOVI, který už měl nyní o poznání více štěstí než ve druhé třetině, kdy mu do jasného gólu vložil nohu obránce. Tentokrát se o to pokusil jen Března, který ale betonem kotouč nezachytil a natahoval se po něm marně i svou lapačkou. Asistence: David Pazourek a Dušan Mendl.
     
    55:35
    Rebelové mají evidentně dost času na to, by si přehazovali kotouč z hokejky na hokejku jako horký brambor. V tento moment se jako muž činu ukázal Jan Lobo, který dělovkou od modré řádně protáhl pravý beton Dominika Březny.
     
    54:37
    Nyní se ale předtím vymezený fyzikální stav třetí třetiny změní. Na trestnou lavici je poslán hráč hostů (LTM), jehož jméno ale v rachotu diváků zaniklo. Nicméně alespoň je nám známo, že je potrestán za držení protihráče.
     
    53:38
    Vývoj třetí třetiny dal by se nazvati periodickým. Průběh závěrečného dějství šel by vyjádřit na sinusoidě, protože v jeden moment se dostanou litoměřičtí hráči do pásma a Rebelové následně dopraví puk do území nikoho. A takto to jde víceméně stále stejně pořád dokola.
     
    52:33
    Do brejku se dostal hostující Tomáš Kolíček, který se na ose kluziště zbavil obránce, narazil do křídla se spoluhráčem a následně na brankovišti věšel touš pod břevno. Gól mu ale sebral pohotovým zákrokem ramenem Martin Zelený, který odpálkoval puk do ochranné sítě.
     
    51:48
    Tak toto vyznění přesilové hry už vypadá o něco lépe. Rebelové se tlačí před branku Stadionu a maskovaný muž hostů je teď jako mucholapka, protože na sebe lepí jednoho malého černého vetřelce za druhým.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Pazourek (Drobný, Lobo), 56. Vlček (Pazourek, Mendl) – 25. Popek (Chmel, Zajan), 31. Dyrynk (Neruda), 44. Neruda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – Lobo, Mendl, Motl, Semrád, Vlček "A", Krajcigr – Pazourek, Ludvík "C", Mäki, Kittler, Křížek, Přibyl, Hubert, Drobný, Polák.
    Trenéři: Richard Cachnín a Ladislav Fixa.

    HC Stadion Litoměřice: Března (Holý) – Chmel "A", Winnerlich, Krýsl, Šikner, Zedek, Spišák, Brandejský, Popek, Zajan "A", Ransdorf, Dyrynk, Neruda, Kratochvíl, Kolíček, Kauschitz, Krátký.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Václav Guth, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri