Mladá Boleslav – Zlín 4:3 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:0 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:0 (kon.) | K. Vary – Litvínov 0:2 (kon.) | Slavia – Olomouc 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
Berani Zlín
Pátek 23.01.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Robert ŘÍČKA - 4:3
     
    51:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    ROBART ŘÍČKA zůstal opomenut na pravém kruhu a nezaváhal. Tohle začíná zavánět ještě pořádným dramatem, Zlín rozhodně nesložil zbraně! Asistence: Patrik Urbanec, Petr Holík.
    Tomáš KLIMENTA - 4:2
     
    31:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další parádní gól, který by mohl fungovat jako názorná ukázka, jak se to má dělat! Kašík sice dokázal zasáhnout betonem, vykopl ale puk rovnou na obránce Robara, který kotouč následně předložil TOMÁŠI KLIMENTOVI. Ten zakončil do prázdné klece! Asistence: Mitja Robar, Ctirad Ovčačík.
    Ctirad OVČAČÍK - 3:2
     
    27:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou do třetice do vedení! Parádní dělovkou od modré, která propálila vše v cestě, se prosazuje CTIRAD OVČAČÍK. Asistence: Martin Látal, Michal Broš.
    Tomáš ŽIŽKA - 2:2
     
    25:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se nám to celkem solidně rozjíždí, hostům se daří podruhé vyrovnat! Ve skluzu se vše snažil hasit Ovčačík, leč marně, obránce TOMÁŠ ŽIŽKA zamířil do horní části branky a nedal Růžičkovi mnoho šancí. Asistence: Petr Leška.
    Michal BÁRTA - 2:1
     
    23:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak předchozí tvrzení už neplatí, protože tohle byl na milimetr přesný zásah v podání MICHALA BÁRTY, který zamířil do horního růžku Kašíkovy branky. Asistence: Milan Mikulík.
    Ondřej VESELÝ - 1:1
     
    21:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Zlínští těží z nedůrazu Bruslařů na brankovišti využívají přesilovou hru. Kolem tyčky procpal puk Čajánek a ONDŘEJ VESELÝ tak neměl s doklepnutím mnoho práce. Asistence: Petr Čajánek, Tomáš Žižka.
    Michal BROŠ - 1:0
     
    17:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné sólo v podání Michala BROŠE! Boleslavský útočník přišel k puku ve středním pásmu a poté naprosto suverénně prošel přes všechno, co stálo v cestě. Tyhle branky patří do učebnic! Asistence: Tomáš Klimenta, Ctirad Ovčačík.
    Marken.cz

    Jitka Čechová

    Branky a nahrávky: 18. Broš (Klimenta, Ovčačík), 24. Bárta (Mikulík), 28. Ovčačík (Látal, Broš), 32. Klimenta (Robar, Ovčačík) – 22. Veselý (Čajánek, Žižka), 26. Žižka (Leška), 52. Říčka (Urbanec, Holík)


    BK Mladá Boleslav: Růžička M. (Rittich) – Hruška, Ovčačík, Trončinský, Kočí, Robar, Holub, Trška – Látal, Broš, Klimenta – Mikulík, Výborný, Bárta – Pacovský, Kašpařík, Volf – Hyka, Musil, Lenc
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Valenta, Marušák, Žižka, Matějíček, Urbanec, Kotvan, Stuchlík – Veselý, Čajánek, Ondráček – Říčka, Vlach, Holík – Köhler, Leška, Okál – Čech, Šťastný, Kubiš

    Rozhodčí: Šindler, Pavlovič – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 3410
    bahis siteleri