Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 3:2 (po pr.) | Kladno – Havířov 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Písek – Vsetín 3:0 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.) | Zlín – Liberec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Olomouc 4:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Pátek 23.01.2015, 16:00 • Tipsport arena Pardubice. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    46:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kokoška poslal kotouč na modrou čáru na DAVIDA KVASNIČKU, kterému se už tentokrát povedlo mířit přesně a poslal puk až za záda domácího brankáře. Asistence: Filip Kokoška.
     
    32:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rubner byl při zakončení faulovaný, nedokázal tak ideálně zakončit, ale poté dorazil kotouč do branky JIŘÍ STRÁNSKÝ, který svou druhou trefou vyrovnává stav utkání. Asistence: Marek Rubner.
     
    17:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rubnerovu střelu tečoval těsně před brankářem domácích JIŘÍ STRÁNSKÝ, který nasměřoval kotouč přímo mezi jeho betony. Asistence: Marek Rubner.
     
    14:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru pět na tři, když Franc poslal přihrávku před bránu na Zadinu, ten puk přenechal MIROSLAVU ROHLÍKOVI, který už neměl problém poslat kotouč za záda brankáře. Asistence: Filip Zadina a Martin Franc.
     
    00:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rohlík poslal kotouč na FILIPA ZADINU, který nečekaně vystřelil z velkého úhlu, brankář toto vůbec nečekal a pustil kotouč za svá záda. Asistence: Miroslav Rohlík.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 1. Zadina (Rohlík), 15. Rohlík (Zadina, Franc) – 17. Stránský (Rubner), 33. Stránský (Rubner), 47. Kvasnička (Kokoška)


    HC Dynamo Pardubice: Červený (Jánský) – Trejbal, Kučera, Franc, Boček, Mikulčák, Horyna – Tomaník, Zadina, Petrus, Dušek, Kaut, Martinec, Hoskovec, Cach, F. Roubal, Krejčík, Rohlík (C), Machala.
    HC Plzeň 1929: Zeman (Krasanovský) – Kačena, Kvasnička, Váchal, Staněk, Čechura, Sedláček, Pokorný – D. Roubal, Eret, Kučera, Krystl, Vavřička, Krásný, Kokoška, Vracovský, J. Roubal, Rubner, Hajšman, Hanzlík, Stránský (C).

    Rozhodčí: Horinek – Špringl st., Špringl ml.
    bahis siteleri