Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 3:2 (po pr.) | Kladno – Havířov 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Písek – Vsetín 3:0 (kon.)
Letňany – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.) | Zlín – Liberec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Olomouc 4:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (0:0, 2:4, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 23.01.2015, 12:00 • Hala Rondo • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    46:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta nemilosrdně trestá ONDREJ ŠIŠOLÁK zachytil puk na modré čáře, brněnská obrana jej nechala uniknout až před Slavíčka a autor páté branky to udělal parádně. Gólmana si položil a poslal mu puk po ledě do protipohybu. Asistence: Tomáš Jandus, Patrik Sedliský.
     
    39:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak ještě gól do šatny. ALEŠ TRNKA si najel před brankoviště a střelou švihem poslal kotouč do horních pater brány. Domácí jsou tak stále ve hře a budou mít ve třetí části rozhodně o co hrát. Asistence: Jakub Čejka.
     
    34:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté však neponechávají nic náhodě a v prostoru před brankovištěm úřadují dál. TOMÁŠ JANDUS si najel mezi kruhy a pěkným bekhendovým blafákem zakončil před natahujícím se Slavíčkem. Asistence: Tomáš Pšenička, Ondrej Šišolák.
     
    28:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno ihned reaguje snížením. RADIM FERDA dostal kotouč na zadní tyč, kde byl připraven se zakončením a prosadil se. Sparta teď nechala hned tři protihráče před Brízgalou a bylo zle. Asistence: Tomáš Mlynář, Aleš Heinrich.
     
    27:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ PŠENIČKA během necelých osmi minut dokázal vsítit čistý hattrick. Hostující hráč si najel na pravý kruh a střelou nad Slavíčkův beton rozvlnil síť. Domácí lavička na to ihned reaguje oddechovým časem. Asistence: Tomáš Jandus, Martin Jandus.
     
    24:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané udeřili v oslabení. A znovu to byl TOMÁŠ PŠENIČKA, který vystihl vhodný okamžik na útok a až příliš hladce se dostal před Slavíčkovu klec. Poté z pravé strany zakončil naprosto přesně. Bez asistence.
     
    22:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení po pěkné kombinační akci. Šišolák se pěkně prokličkoval mezi kruhy, předložil puk na volného TOMÁŠE PŠENIČKU, který měl poměrně snadné zakončení. Stačilo se jen trefit a trefil se. Asistence: Ondrej Šišolák, Martin Jandus.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 29. Ferda (Mlynář, Heinrich), 40. Trnka (Čejka) – 23. Pšenička (Šišolák, Jandus M.), 25. Pšenička, 28. Pšenička (Jandus T., Jandus M.), 34. Jandus T. (Pšenička, Šišolák), 47. Šišolák (T. Jandus, Sedliský)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Petrla, Trnka, Furch, Zukal, Kratochvíl, Šnajnar, Gotthard – Mlynář, Havlát, Heinrich, Hasoň, Čejka, Knap, Lacombe, Hroudný, Ferda, Havránek. Trenéři: Aleš Křetínský, Milan Navrátil.
    HC Sparta Praha: Brízgala (Kašpar) – T. Jandus, Eliáš, Jeřábek, Janda, Pacovský, Bureš, Sedliský – Kulda, Safin, M. Jandus, Michnáč, Pšenička, Maršoun, Seniov, Šišolák, Dubský, Procházka. Trenér: Richard Žemlička.

    Rozhodčí: Dědek – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri