Trenčín – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Zvolen 2:3 (kon.) | Košice – Poprad 3:1 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 5:0 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HK Nitra
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Slovák, Nitra, 2 min – držanie + 10 min osobný trest
     
    58:32
    Hostia so šiestimi hráčmi bez brankára.
     
    58:15
    Hostia si vzali oddychový čas.
     
    56:21
    Nitra mohla vyrovnať. H.Ručkay strieľal dvakrát, prvý odrazený puk sa k nemu vrátil, po druhej strele sa puk odrazil za bránu, odkiaľ ho Nitrania dostali pred bránu na Slováka, ktorý však ani na dvakrát neprekonal Konráda.
    BAJTEK - 3:2
     
    55:02
    Nitra dala gól!
    Nitrania podnikli protiútok, vďaka Kuzmovi prečíslili súpera 3 na 2, spätnú prihrávku do rozhodenej obrany dostal FILIP BAJTEK, ktorý bol pred bránkou osamotený a Konráda prekonal po zamiešaní puku.
    Asistencia: H.Ručkay
     
    54:40
    Filo zabojoval za bránkou, poslal ideálne medzi kruhy Stantienovi, jeho pokus z prvej Lakosil zlikvidoval a udržal pre hostí nádej.
    HOSSA - 3:1
     
    54:03
    Trenčín dal gól!
    Bokroš zaviezol puk do pásma indivduálne, jeho strelu ešte Lakosil vyrazil, následne Trenčania rozostavili presilovku v pásme, z prvej sa na modrej oprel do puku MARCEL HOSSA a vymietol horný roh bránky.
    Asistencia: Melichárek
     
    53:26
    Kuzma, Nitra, 2 min – vrazenie na mantinel
     
    50:20
    Šanca na vyrovnanie, hostia dostali puk na modrú na Mila, jeho strelu Konrád vyrazil, ale Lelkeš sa v dorážke nepresadil, hoci na neho zívala odkrytá brána.
     
    48:57
    Milo s Pupákom dostali od Stumpela prihrávku do prečíslenia v oslabení. Mierili na jediného beka, ale Nemec sa dokázal vrátiť a pokryť Pupáka. Milo teda zvolil strelu, ktorú Konrád zlikvidoval.
     
    47:55
    Kuzma, Nitra, 2 min – podrazenie
     
    45:07
    Koyš, Dukla, 2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    36:20
    Mráz, Nitra, 2 min – podrazenie
     
    33:20
    Melichárek si počkal s pukom za nitrianskou bránou, zbiehali mu hráči na oboch stranách, vybral si Hatalu na ľavej. Ten z prvej nemieril ideálne.
     
    29:59
    Bokrošova strela Lakosilovi vypadla ale z bránkoviska ju odstrelil pripravený Mezei.
    ŠTEFANKA - 2:1
     
    29:20
    Nitra dala gól!
    Hostia znižujú v oslabení. Novajovský prehral za bránkou súboj s forčekujúcim Štefankom, ktorý následne prihrával pred bránu Pupákovi. Jeho strelu ešte Konrád zachytil, no na dorážku JURAJA ŠTEFANKU nemal nárok.
    Asistencia: Pupák
    BOKROŠ - 2:0
     
    28:41
    Trenčín dal gól!
    Dukla v dvojnásobnej výhode vyhrala bully, okamžite sa usadila v pásme, od modrej napriahol TOMÁŠ BOKROŠ a prestrelil Lakosila, ktorý cez vlastného hráča nič nevidel.
    Asistencie: Hossa, Nemec
     
    28:25
    Kuzma, Nitra, 2 min – hákovanie
     
    28:13
    Tománek, Nitra, 2 min – podrazenie
     
    27:21
    Stumpel opäť raz ukázal rozum a cit. Počkal si do poslednej chvíle a napriek ataku obrancu pekne prihral do tandemu Ordzovenskému, jeho strelu Konrád zneškodnil.
     
    18:03
    Nemec, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie
     
    17:36
    Kuzma, Nitra, 2 min – držanie
     
    16:07
    Dlhý zámok Nitry pred bránou Dukly, dobre hranú presilovku nedotiahli zakončením Nádašdi, ani Slovák a keď prihrávka Slováka mierila na dobre postaveného Štefanku, obranca Dudáš obetavo zasiahol.
     
    14:26
    Bokroš, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    14:20
    Filo od mantinelu poslal prihrávku medzi kruhy, kde puk jemne pošteklil Šišovský. Lakosil stihol dať k sebe betóny. Na druhej strane sa dostal do čistej šance Bajtek, ocitol sa voľný na ľavom kruhu, ale nenašiel medzeru v Konrádovom postoji.
     
    11:52
    Novotný si to vynahradil o malú chvíľu. Nasadil k protiútoku v strednom pásme, obranca ho nestíhal. Štěpán sa dostal s pukom na pravé krídlo, odkiaľ nebezpečne vystrelil na vyrážačku. Konrád podržal svoj tím.
    DUDÁŠ - 1:0
     
    10:53
    Trenčín dal gól!
    Dukla strelila gól tesne po oslabení. Mezei stratil puk na modrej, do brejku zavelil Šišovský, po jeho prihrávke zakončoval Melichárek, ale Lakosil ešte zachránil, no na dorážku MARTINA DUDÁŠA do odkrytej brány už nemal nárok.
    Asistencie Melichárek, Šišovský.
     
    08:52
    Bokroš, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    07:10
    Pupák, Nitra, 2 min – hákovanie
     
    01:35
    Dukla pokračovala v tlaku a puk sa odrazil medzi kruhy, kde mohol sám na Lakosila páliť Filo, puk však neumiestnil povedľa brankára.
     
    01:21
    Hlinka posunul rozbehnutému Šišovskému, ten využil svoju rýchlosť a prešiel cez posledného obrancu, no v zakončení ho vychytal Lakosil.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 11. Dudáš (Melichárek, Šišovský), 29. Bokroš (Hossa, Nemec), 55. Hossa (Melichárek) – 30. Štefanka (Pupák), 56. Bajtek (H.Ručkay)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Kompas) – Andersons, Bokroš, Novajovský, Hochel, Dudáš, Holenda, Hatala – Marcel Hossa, V. Nemec, Melichárek – Koyš, Michal Hlinka, Razingar – Šišovský, P. Stantien, M. Filo – Daniška, Švec, D. Hudec – Briestenský
    HK Nitra: Lakosil (Valent) – Nádašdi, Ordzovenský, E. Bednár, Mezei, Kuzma, Milo, Bačík – H. Ručkay, Stumpel, M. Slovák – Tománek, J. Štefanka, Lelkeš – L. Novák, Bajtek, J. Ručkay – Pupák, Novotný, Piačka – R.Mráz

    Rozhodčí: Kubuš, Stano – Kacej, Stanzel
    bahis siteleri