Poruba 2011 – Vsetín 8:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Havířov 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
AZ Havířov
Pátek 23.01.2015, 18:30Liga juniorů
Partner:
     
    58:11
    Hradec právě vstřelil branku! Hradec možná vstřelil vítěznou branku. Do útočné třetiny si najel David Kosař a propálil Kostku.
    Asistence: David Gančarčík.
     
    39:32
    Havířov právě vstřelil branku! Tak to byla krásná individuální akce v podání hostujícího RADOMÍRA CHURÉHO. Ten totiž vjel do útočné třetiny s pukem na hokejce a i když byl proti veliké přesile, nakonec dokázal v pádu zakončit přímo za záda Veselého. Máme tak znovu vyrovnáno a utkání začíná prakticky od nuly – 2:2!
    Asistence: Robin Regoš.
     
    37:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí otáčejí zápas ve svůj prospěch! K puku se přímo na modré dostal JAROSLAV FALTÝNEK a schovanou střelou hned za několik hráčů překvapil jinak dnes skvěle chytajícího Kostku – 2:1.
    Asistence: Michal Procházka, Ondřej Kopta.
     
    34:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci se paradoxně oslabení vyplácí, protože ve velice krkolomné pozici se dokázal prosadit ONDŘEJ KOPTA a srovnat tak na průběžných 1:1!
     
    18:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí veliké překvapení a naopak značná radost na hostující střídačce. Po přihrávce Vyčesaného se totiž prosazuje RADOMÍR CHURÝ – 0:1.
    Asistence: Michal Vyčesaný

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 35. Kopta, 38. Faltýnek (Procházka, Kopta), 59. Kosař (Gančarčík) – 19. Churý (Vyčesaný), 40. Churý (Regoš)


    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Faltýnek, Kosař, Hercig, Suda, Hronek, Skála,Matějček – Gančarčík, Šeda, Miškář Malinský, Bartoň, Michálek, Procházka, Kopta, Kovářů, Pilař, Dudák, Kratochvíla.
    Trenér: Aleš Krátoška

    AZ Havířov: Kostka – Potočný, Chroboček, Gawlas, Bahounek, Regoš – Churý, Vyčesaný, Křibík, Caruk, Fejko, Šmíd, Heinzl, Sap, Taras.
    Trenér: Pavel Kostka
    bahis siteleri