NY Rangers – Florida 6:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 5:2 (kon.) | San Jose – Edmonton 4:5 (1:2 po s.n.)
konec
Calgary Flames
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
Winnipeg Jets
Úterý 03.02.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sean MONAHAN - 5:2
     
    57:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Winnipeg hrál se šesti hráči v poli, skvělou práci odvedl na brankovišti bránící Russell, poté Gaudreau vyhodil puk do středního pásma, odkud prázdnou branku soupeře trefuje SEAN MONAHAN. Asistence: Johnny Gaudreau a Kris Russell.
    Bryan LITTLE - 4:2
     
    48:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A pozor, Winnipeg se vrací do hry! BRYAN LITTLE překonává Hillera, když se prosazuje svým důrazem na brankovišti a snižuje na rozdíl dvou gólů. Asistence: Andrew Ladd a Ben Chiarot.
    Brandon BOLLIG - 4:1
     
    47:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ukázkově zakončené přečíslení dva na jednoho, Joe Colborne bekhendem přihrává před branku, přes statického Stuarta, kde BRANDON BOLLIG v klidu překonává přesouvajícího se Hutchinsona. Asistence: Joe Colborne a Paul Byron.
    Raphael DIAZ - 3:1
     
    44:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Colborne výtečnou přihrávkou vybízí na modré čáře RAPHAELA DIAZE, který je nikým neobsazený a po zpracování puku pálí na branku Jets a dává gól. Asistence: Lance Bouma a Joe Colborne.
    Mason RAYMOND - 2:1
     
    21:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté měli šanci, když se před Hillerem neprosadil bekhendem Scheifele a hned z protiútoku se prosazuje MASON RAYMOND, který Hutchinsona prostřelil z levé strany. Asistence: Sven Baertschi.
    David JONES - 1:1
     
    04:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak že by se oba gólmani nějak zázračně uvedli v úvodu zápasu, to se říci nedá, DAVID JONES si nabruslil z levé strany před branku, kde bekhendem dokázal "propasírovat" puk mezi betony Hutchinsona. Asistence: Mark Giordano.
    Blake WHEELER - 0:1
     
    01:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup hostů do zápasu, BLAKE WHEELER se prosazuje střelou zápěstím z levé strany poté, co mu po objetí branky Hillera přesně přihrál Little. Asistence: Bryan Little a Andrew Ladd.
    Branky a nahrávky: 5. Jones (Giordano), 22. Raymond (Baertschi), 45. Diaz (Bouma, Colborne), 48. Bollig (Colborne, Byron), 58. Monahan (Gaudreau, Russell) – 2. Wheeler (Little, Ladd), 49. Little (Ladd, Chiarot)


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bouma, Jooris, Jones – Raymond, Colborne, Baertschi – Byron, Stajan, Bollig
    Winnipeg Jets: Hutchinson (48. Pavelec) – Enstrom, Byfuglien, Stuart, Trouba, Chiarot, Bogosian – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Kane, Lowry, Thorburn – Galiardi, Slater, Peluso

    Rozhodčí: Hebert, O'Halloran – Murchison, Pancich

    Diváci: 18 824
    bahis siteleri