Havlíčkův Brod – Ústí n/L 9:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:2 (3:1, 3:1, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 03.02.2015, 17:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    V závěrečném dějství Rebelové splnili sovu normu tří vstřelených branek na třetinu, když se podruhé prosadil Lukáš Beran, neuvěřitelnou čtvrtou branku vsítil David Michálek a radoval se i Vojtěch Veverka. Havlíčkův Brod tak přesvědčivě poráží Ústí nad Labem 9:2 a troufám si říct, že postup do extraligy už si nenechá utéct. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:11:42)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Havlíčkův Brod ještě drží puk v útočném pásmu, ale troufám si říct, že desátá branka už mu souzena nebude.
     
    59:11
    Marek Brňák vypálil z okraje pravého kruhu, ale gólman Kekula se proti jeho ráně vyznamenal, když puk vyrazil od protější tyče svým betonem!
     
    58:55
    Hosty ještě zastavil při přechodu přes modrou čáru ofsajd.
     
    58:50
    Hosté dvakrát v krátkém časovém sledu vyvezli kotouč až do útočného pásma, ale tím jejich ofenzivní snažení skončilo.
     
    58:13
    Havlíčkův Brod stále svírá svého soka ze severu Čech v pevném objetí. Brankář Dobiáš nemůže ani na chvilku polevit ze své koncentrace.
     
    57:55
    Domácí by ještě rádi zaokrouhlili počet svých vstřelených branek na číslo 10. Mají k tomu nakročeno dobře, soupeře drží pod velkým tlakem.
     
    57:22
    Petr Michajličko nabral rychlost na pravém křídle a ještě stihl zakončit. Z úhlu ale nechal vyniknout jen gólmana Kekulu, který si na jeho ráně doslova pochutnal.
     
    56:41
    Severočeši i nadále čelí mohutnému náporu svého soupeře, který hraje neuvěřitelně uvolněně. Hosté budou nakonec rádi, když si neodvezou z Kotliny desítku.
     
    56:02
    Hostům se rozhodně nedá dnes upřít snaha, ale kvalita je jednoznačně na straně Rebelů, kteří po celý zápas tahají za delší konec pomyslného provazu.
     
    55:40
    Děj hry se teď odvíjí hlavně ve středním pásmu.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už je z toho pořádný debakl, Rebelové mají "desítku" na dosah! Rebelové předvedli parádní kombinaci, při níž znovu ukázal záda ústecké obraně DAVID MICHÁLEK, jenž si sjel až před gólmana a, jak je jeho dobrým zvykem, chladnokrevně ho prostřelil nechytatelnou dělovkou! Dnes se trefil už počtvrté! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.
     
    54:15
    Opět kombinuje soubor zpod Střekova v blízkosti brankáře Kekuly, ale už je to obehraná písnička. Zoufale chybí zakončení.
     
    53:36
    Hosté i nadále drží Rebely v pevném objetí, ale gólman Kekula nemusí v podstatě vůbec zasahovat. Jeho obrana si počíná znamenitě.
     
    53:10
    Ústí nad Labem teď začíná na ledě dominovat, Rebelové se aktuálně soustředí hlavně na poctivou defenzivu a vyčkávají na smrtící brejky.
     
    52:41
    Hosté už jsou kompletní a ještě se vydávají kupředu.
     
    52:15
    A znovu putuje kotouč po ztrátě Rebelů přes celou délku kluziště na icing.
     
    52:00
    Až teď se povedlo mladým Severočechům vyhodit.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Beran (Michálek), 18. Lacina (Beran), 20. Michálek (Hrabaň), 21. Michálek (Hrabaň), 34. Abbrent (Beran), 40. Michálek (Beran), 48. Beran (Abbrent), 50. Veverka (Kopic), 56. Michálek (Beran, Hrabaň) – 18. Tomáš (Vico, Michajličenko), 28. Vico


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák, M. Němec – Králíček, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Beran, Veverka, Abbrent, Bancíř, Křížek
    HC Slovan Ústí nad Labem: Webert (od 21. Dobiáš) – Michajličenko, Loukota "A", Vytejček, Drha, Moucha, Amirov "C", Ozom, Zdvořáček "A", Brňák, Vico, Tomáš, Spálenka

    Rozhodčí: Humpolíček – Klein, Kříž
    bahis siteleri