NY Rangers – Florida 6:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 5:2 (kon.) | San Jose – Edmonton 4:5 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
San Jose Sharks
4:5 (1:1, 0:2, 3:1 - 0:0)
Edmonton Oilers
Úterý 03.02.2015, 04:40 • SAP Center, San Jose (kapacita 17562 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rob KLINKHAMMER - 4:5sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Edmonton Oilers.
    Autorem vítězné branky je ROB KLINKHAMMER.
    Justin SCHULTZ - 4:4
     
    57:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo po obrovském tlaku v útočném pásmu vyrovnat! JUSTIN SCHULTZ přihrávkou hledal před brankou své spoluhráče, puk se ale odrazil od Coutureových bruslí a skončil přesně mezi Niemiho betony! Asistence: Teddy Purcell a Anton Lander.
    Joe PAVELSKI - 4:3
     
    49:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už byl ale i Fasth krátký, San Jose za necelých 10 minut třetí třetiny otáčí průběh zápasu na svou stranu! Brent Burns místo střely od modré čáry ideálně přihrál před branku na JOEA PAVELSKIHO, který měl čas si připravit puk na hokejku a prostřelit Fastha, hostující brankář se již nestihl přesunout! Asistence: Brent Burns a Joe Thornton.
    Matt TENNYSON - 3:3
     
    43:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo velmi rychle vyrovnat! MATT TENNYSON dostal na modré čáře hodně času i prostoru, aby si přichystal svou tvrdou ránu, kterou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Fastha, který se ale čílí na rozhodčí kvůli postavení Couturea před jeho brankovištěm, které ale bylo tentokrát v pořádku. Asistence: Tyler Kennedy a Matt Nieto.
    Scott HANNAN - 2:3
     
    42:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesně to, co domácí potřebovali, tedy rychle snížit dvoubrankové manko, se právě děje! Pavelski přenechal v útočném pásmu puk Thorntonovi, který s přihrávkou počkal na ideální chvíli a poté našel před brankou SCOTTA HANNANA, který zametl puk přes bránícího Landera do branky! Asistence: Joe Thornton a Joe Pavelski.
    Derek ROY - 1:3
     
    29:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté navíc jdou do dvoubrankového vedení! Nail Jakupov se s pukem v rohu uvolnil od protihráče a poté naservíroval parádní přihrávku pro DEREKA ROYE, který dostal před brankou příliš volného prostoru a nekompromisní střelou nedal Niemimu žádnou šanci! Asistence: Nail Jakupov.
    Jordan EBERLE - 1:2
     
    20:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Niemi nyní přímo nabídl branku hostům, kteří se tak velmi rychle po začátku druhé třetiny dostávají do vedení! Domácí brankář pouze vyrazil nahození Schultze od pravého mantinelu před sebe, u dorážky byl jako první JORDAN EBERLE a v naprostém klidu svým druhým gólem v utkání otáčí vývoj skóre na stranu Oilers! Asistence: Justin Schultz a Ryan Nugent-Hopkins.
    Jordan EBERLE - 1:1
     
    18:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Taylor Hall našel z pravé strany JORDANA EBERLEHO, který pak provedl úchvatnou akci, při které se nejdříve šikovnou kličkou uvolnil přes Marleaua a následně šikovnou kličkou do bekhendu dostal kotouč přes bránícího Burnse i Niemiho až do branky! Asistence: Taylor Hall a Oscar Klefbom.
    Joe PAVELSKI - 1:0
     
    11:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí svou přesilovou hru využívají velmi rychle! Po vyhraném vhazování se puk dostal k Marleauovi, který měl před sebou hodně prostoru a svou přihrávku ideálně naservíroval na JOEA PAVELSKIHO, který puk sice do branky dostal svou bruslí, rozhodčí ale nemají důvod ani situaci projednávat s videorozhodčím! Asistence: Patrick Marleau a Joe Thornton.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 12. Pavelski (Marleau, Thornton), 43. Hannan (Thornton, Pavelski), 44. Tennyson (Kennedy, Nieto), 50. Pavelski (Burns, Thornton) – 19. Eberle (Hall, Klefbom), 21. Eberle (Schultz, Nugent-Hopkins), 30. Roy (Jakupov), 58. Schultz (Purcell, Lander), rozh. náj. Klinkhammer

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Couture (SJS)
    0:0   Roy (EDM)
    2. série:
    0:0   Pavelski (SJS)
    0:0   Eberle (EDM)
    3. série:
    0:0   Thornton (SJS)
    0:0   Purcell (EDM)
    4. série:
    0:0   Marleau (SJS)
    0:0   Jakupov (EDM)
    5. série:
    1:0   Burns (SJS)
    1:1   Nugent-Hopkins (EDM)
    6. série:
    1:1   Karlsson (SJS)
    1:1   Fraser (EDM)
    7. série:
    1:1   Hertl (SJS)
    1:1   Hendricks (EDM)
    8. série:
    1:1   Goodrow (SJS)
    1:1   Schultz (EDM)
    9. série:
    1:1   Tennyson (SJS)
    1:1   Lander (EDM)
    10. série:
    1:1   Kennedy (SJS)
    1:1   Klefbom (EDM)
    11. série:
    1:1   Sheppard (SJS)
    1:1   Gordon (EDM)
    12. série:
    1:1   Nieto (SJS)
    1:1   Petry (EDM)
    13. série:
    1:1   Irwin (SJS)
    1:2   Klinkhammer (EDM)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Burns, Dillon, Tennyson, Irwin, Hannan – Karlsson, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Nieto – Hertl, Sheppard, Goodrow – Scott, Desjardins, Kennedy. Trenér: Todd McLellan.
    Edmonton Oilers: Fasth (Scrivens) – Klefbom, Schultz, Ference (C), Petry, Aulie, Fayne – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Jakupov, Roy, Purcell – Pouliot, Lander, Fraser – Hendricks, Gordon, Klinkhammer. Trenér: Todd Nelson.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McCauley – Shewchyk, Racicot

    Diváci: 17376
    bahis siteleri