Nitra – Poprad 3:0 (kon.) | Piešťany – Martin 1:7 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
1:7 (0:3, 1:2, 0:2)
HK VITAR Martin
sk Úterý 03.02.2015, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    VARGA - 1:7
     
    46:08
    Martin dal gól!
    Lahôdkový gól do prázdnej bránky, domáci hráči zase nechali dvoch hráčov na jedného, tí si 2x vymenili puk a TIBOR VARGA do prázdnej bránky dal gól, čo možno bude aj o Zlatú prilbu súťažiť.

    Asistencia: Markovič, Themár
    MARKOVIČ - 1:6
     
    40:38
    Martin dal gól!
    No už to zaváňa debaklom pre rezignovaných domácich. Prvú strelu Šúrek ešte vyrazil, dorážka JAROSLAVA MARKOVIČA už skončila v sieti. A stále more času, martinský fanclub si pýta 10. To si asi nik pred zápasom nepredstavoval.

    Asistencia: Smrek.
    VAŽAN - 1:5
     
    39:43
    Martin dal gól!
    Pri signalizovanom vylúčení sa dostal do nájazdu na Šúreka MICHAL VAŽAN a jeho strela medzi nohy napokon dokĺlzala až do bránky. Z ľadu ale pomáhajú faulovanému Zuckerovi, azda bude v poriadku. Tak sa zdá, že o troch bodoch je jasno. Navyše Rais je vylúčený aj tak na 5 min plus DKZ za podrazenie.

    Asistencia: Zucker.
    FUJERÍK - 1:4
     
    34:11
    Martin dal gól!
    Dlho sa Piešťanci neradovali zo zníženia. Priestor medzi kruhmi ostal trestuhodne voľný, nakorčuľoval si tam DOMINIK FUJERÍK a strelou na vyrážačku vrátil svojim trojgólové vedenie.

    Asistencia: Torok
    HOLOVIČ - 1:3
     
    33:10
    Piešťany dali gól!
    Tak azda teraz sa domáci nabudia. Holovič dobre zahral do tela, prerušil rozohrávku hostí, Pašek mu následne hodil žabku do jazdy a MARCEL HOLOVIČ blafákom do bekendu popri vyrážačke prekonal Jakuba Čecha. Hoci teda ohlásené, že samostatne.

    Asistencia: Pašek.
    VAŽAN - 0:3
     
    19:27
    Martin dal gól!
    A driemajúca defenzíva inkasuje tretí krát. Po buly nepresná Matejkova strela, ale kopa času pre Martinčanov dostať sa k puku, presná prihrávka Markoviča a Drgoňom nebránený MICHAL VAŽAN nemal problém prekonať ležiaceho Šúreka.

    Asistencia: Markovič, Matejka.
    PODZINŠ - 0:2
     
    17:32
    Martin dal gól!
    Martinčania ovládajú hru a zaslúžene vyhrávajú. Veľa priestoru teraz dostal od brániaceho hráča AINARS PODZINŠ a hoci faulovaný, z hranice ľavého kruhu vymietol pavučinu nad Šúrekovou lapačkou.

    Asistencia: Zucker.
    GALAMBOŠ - 0:1
     
    03:33
    Martin dal gól!
    Martinčania využívajú presilovú hru o dvoch hráčov, keď sa presadil pred bránkou PETER GALAMBOŠ. A ešte 1:16 z Petrášovho trestu.

    Asistencia: Markovič, Smrek

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 34. Holovič (Pašek) – 4. Galamboš (Markovič, Smrek), 18. Podzinš (Zucker), 20. Važan (Markovič, Matejka), 35. Fujerík (Torok), 40. Važan (Zucker), 41. Markovič (Smrek), 47. Varga (Markovič, Themár)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Brňák (C), Drgoň, Rais, Kotaška, Leppänen, Jaborník, Bučka – Petráš, Peško, Haring – Stupka, Holovič (A), Klempa – Rapáč, Pašek, Kutálek – Románek (A), Mišura, Vaculín – Konečný
    Tréner: L. Gudas

    HK VITAR Martin: Čech – Smrek, Matejka, Markovič (A), Galamboš, Važan – Ďatelinka (C), Dlouhý, Zucker, Svoboda, Podzinš – Lojek, Brcko, Torok, Fujerík, Varga – Kolba (A), Dvořák, Themár, Dírer, Jokeľ
    Tréner: J. Torok

    Rozhodčí: Konc, Lauff – Ščensný, Rovenský
    bahis siteleri