New Jersey – Ottawa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:4 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:0 (kon.)
Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:1 (po pr.)
Nashville – Toronto 4:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:0 (kon.) | Dallas – Colorado 2:3 (3:4 po s.n.)
Vancouver – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Anaheim – Carolina 5:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
5:4 (0:0, 2:2, 2:2 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Středa 04.02.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:27
    Hodně branek v dnešním zápase, ale také hodně vyloučení. Arbitr duelu opět procvičil hvizd své píšťalky na ruce a nyní odesílá na trestnou lavici hostujícího hráče. Jeff Skinner (CAR) sedí za podražení.
     
    53:00
    Už podruhé ve třetí třetině půjdou Kačeři do třech, takže druhá dvojnásobná početní výhoda pro Carolina Hurricanes. Kouč Ducks není spokojený, ale Eric Brewer (ANA) už sedí v boxu za krosček.
     
    52:43
    Ale hlavní rozhodčí utkání posílá právě Bena Lovejoye (ANA) na trestnou lavici, domácí hokejista musí pykat dvě minuty za držení.
     
    40:17
    A ve stejném čase vyloučen také Beleskey (ANA), takže Ducks budou dokonce na ledě pouze ve třech mužích! Beleskey inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    40:17
    Ryan Getzlaf (ANA) míří na trestnou lavici, rozhodčí jej odesílá za katr kvůli předchozímu nedovolenému bránění. Jeho tým jde do čtyř a bude se muset bránit.
     
    36:10
    Jiří Tlustý (CAR) není rád, protože musí podruhé během prostřední periody odjet na trestnou lavici. Nyní inkasuje od hlavního rozhodčího trest za podražení.
     
    32:54
    Teď ale komplikace pro Carolinu, na dvě minuty za držení odjíždí za plexisklo pykat český útočník Jiří Tlustý (CAR).
     
    18:02
    Dočkáme se v první třetně také vyloučení, i když až na jejím konci. Na dvě minuty za hákování rozhodčí posílá do boxu Ryana Murphyho (CAR).

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. Perry (Getzlaf), 35. Kesler (Lindholm, Palmeri), 50. Smith-Pelly (Silfverberg, Lovejoy), 56. Perry (Vatanen, Getzlaf), 61. Getzlaf (Perry, Beauchemin) – 30. Sjomin (Rask, Liles), 32. McClement (Lindholm, Sekera), 45. Malone (TS), 46. J. Staal (E. Staal)


    Anaheim Ducks: Andersen (Bryzgalov) – Lovejoy, Fowler, Beauchemin, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Beleskey, Kesler, Palmieri – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Jackman, Thompson, Smith-Pelly
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Faulk, Sekera, Hainsey, Murphy, Gleason, Liles – Lindholm, J. Staal, E. Staal – Sjomin, Rask, Gerbe – Tlustý, Nash, Skinner – Dwyer, McClement, Malone

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Heyer, Racicot

    Diváci: 16 274
    bahis siteleri