Spišská N. Ves – Prešov 8:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:5 (0:1 po s.n.) | Bardejov – Senica 4:1 (kon.)
Detva – Trnava 1:4 (kon.)
konec
HK Detva
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 06.02.2015, 18:00 • ZŠ Detva • 1. liga play-off (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dušan Kapusta (tréner HC 07 Orina Detva): "Nečakal som z našej strany takú ustráchanú. Podstate sme hrali v kŕči pod ťažbou veľkej zodpovednosti. Trnava nás prehrala našou hrou. Pristupovali k našim hráčom, ktorý mal puk. Z prvých troch gólov sme dostali dva smolné. Hráčom som hovoril, že play – off je o blokovaní striel a to sa nám dnes nedarilo. Trnava mala v tomto dnes na vrh. Musíme sa z toho poučiť a pripraviť sa na zajtra. Vyhrať zápas a vrátiť sa do série. tento stratený zápas budeme musieť uhrať na ľade súpera. Zlom zápasu nastal v polovici zápasu, kde sme mali tri – štyri šance nedali sme ich a zákonite sme inkasovali. Jednoducho náš brankár bol zrejme studený a nebol pripravený. Na druhej strane Hála podržal súpera bravúrnymi zákrokmi. Tu sa ukázalo o čom je play – off. K výkonu rozhodcov v tretej tretine sa ako tréner nemôžem vyjadrovať´, aby som nebol zbytočne zviditeľnený. Sú to všetko napadnuteľné veci. Zajtra musíme zvýšiť agresivitu pobiť sa o ten gólik a výhru."

    Matej Ševčík (Tréner HK Gladiators Trnava): "Mali sme na začiatku ku šťastia. Vedeli sme čo nás čaká. Burlivé prostredie od divákov tlak od súpera, ktorý je favoritom série. My máme mladé mužstvo. Dnes sme ukázali vnútornú silu kolektívu. Pomohol nám prvý šťastný gól. Toto je play – off. Toto je o šťastí, partii. Uvedomuje si, že to je len začiatok Môže sa to hrať na päť stretnutí, ale aj na tri. Môžu teraz domáci tri krát vyhrať, alebo sa mám môže podariť uspieť zajtra a v prvom domácom zápase. 1:0 nič ešte neznamená séria je otvorená. Našou úlohou je bojovať a dobre reprezentovať náš klub. Dnes bola naša obrana výhoda. Domáci hrali to čo sme očakávali. Dobre sme ich zachytávali. Aj Detva mala svoje možnosti nepremenila ich, čo sa nám podarilo a preto sme vyhrali. Do zajtra sa musíme dať dokopy. Zostať hlavami na zemi a zopakovať dnešný výkon." (21:16:35)
     
    Vyjadrenia oboch trénerov Vám prinesieme neskôr.
     
    Prvé stretnutie v play – off sa skončilo. Trnava v Detve vyhrala zaslúžene 4:1. Domáci v dnešnom zápase nehrali nič. Začali ustráchane. Tréner hostí sa vyjadril, že je rád za výhru, pri ktorej sa Trnave podarilo dať viaceré šťastné góly.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    Hostia sú v plnom počte.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 500 divákov.
     
    58:53
    Po strele domácich dorážal puk Parkhouse a následne bol hráčmi hostí zrazený k ľadu.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:56
    Detva hrá v plnom počte.
     
    57:43
    Dve minúty pre Vajlenta za držanie.
     
    56:56
    Volentier sa stihol presunúť a zneškodniť strelu Čunderlíka.
     
    55:56
    Ďalší domáci hráč na trestnej lavici. Martin Hájnik dve minúty napadnutie.
     
    55:41
    Detva v plnom počte.
     
    55:16
    Trnava rozostavila presilovkový kolotoč. Chýba však strela.
     
    54:12
    Parkhouse dokorčuľoval za pukom. Ten Hála schoval v lapačke ale Reho sa okamžite pustil do domáceho korčuliara.
     
    53:41
    Z podrazenie dostáva Dominik Kanaet dve minúty a rozhodca sa domácemu hráčovi vyhráža osobným trestom.
     
    53:00
    Oba celky sú v plnom počte.
     
    V domácom obrannom pásme je prasknuté plexisklo. Rozhodcom to zjavne nevadí. Bolo by zaujímavé sledovať kto bude zodpovedný za prípadné zranenie hráčov.
     
    51:41
    Trnava dala gól!

    V hre 4 na 4 sa hosťom podarilo znovu dostať do vedenia o tri góly, keď MAREK LISOŇ zavesil puk pod hornú žrdku.
    Asistencie: Kriatián Krajčík, Martin Baran.
     
    51:22
    Hra je prerušená potom, čo Poláček sekol po ruke domáceho hráča, ktorý mi to vrátil. Nevylučuje sa.

    Marek Antalík

    Branky a nahrávky: 51. Hájnik (Gachulinec, Sládok) – 11. Schmidt (Glemba), 33. Môcik (Burzala), 41. Lisoň (Baran, Môčik), 52. Lisoň (Krajčík, Baran)


    HK Detva: Račko (Volentier) – Pač, Tupý, Gachulinec, Sládok, Pradajniansky, Mačkovič, Pinka – Říha, Srnka, Žilka – Parkhouse, Kanaet, Graham – Zorvan. P. Fekiač, Buda – Hájnik, Petro, Gašpar. Tréner: D. Kapusta.
    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, Poláček, Vajlent, Krajčík, Demo, Burzala, Kubica, Hronec – Baran, Čunderlík, Môčik – Barinka. Lisoň, Hluch – Kovaľ, Schmidt, Glemba – Rosa, Hrbáčik, Božík. Tréner: M. Ševčík

    Rozhodčí: Jakubec – Farkaš, Vyoral

    Diváci: 500
    bahis siteleri