Německo – Česko 0:7 (kon.)
konec
Německo
0:7 (0:2, 0:5, 0:0)
Česko
Pátek 06.02.2015, 16:45 • Ilfis Stadion, Langnau im Emmental • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    České hokejistky do 15 let tedy první utkání na turnaji čtyř zemí ve švýcarském Emmentalu zvládly na výbornou. Němkám nasázely sedm branek a Karolína Juřicová naopak udržela čisté konto! Nejvíc se našim nadějím povedla druhá třetina, kdy v rychlém tempu skórovaly pětkrát. Z čistého hattricku se radovala Natálie Mlýnková.

    Druhý souboj čeká tým trenéra Rudolfa Vally zítra od 16:45, kdy bude jeho soupeřem Rakousko. Příjemný zbytek pátečního večera. (18:48:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:15
    V závěru utkání si ještě český tým zahraje v oslabení, Veronika Lorencová (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    42:26
    Pátá přesilovka pro české hokejistky. Laetitia Marie Ebertová (GER) si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Zatímco v úvodní části se české vedení rodilo hodně pozvolně, druhá třetina našemu týmu vyšla mnohem lépe. Přitom k tomu stačilo rozmezí 6 minut a 5 sekund, během kterých české naděje skórovaly pětkrát a vedou 7:0! Nechme se překvapit, zda zvládnou zaokrouhlit "desítku" a také zda udrží nulu pro Karolínu Juřicovou.

    Třetí třetina začne přibližně v 18:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    31:17
    Po sedmém gólu nahradila Johannu Mayovou v německé brance Jennifer Klömpgesová.
     
    31:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, skóre už začíná nabírat podoby, která se nám moc líbí! Svůj druhý gól zápasu vstřelila druhá nejmladší útočnice českého kádru KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ – 0:7. Bez asistence.
     
    30:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen co jsme se překlenuli do druhé poloviny utkání, přichází šestá branka svěřenkyň Rudolfa Vally. "Bobři" si v další přesilovce svou úlohu vyměnili a do černého zamířila ALEXANDRA HALOUNOVÁ – 0:6. Asistence: Sandra Halounová, Monika Krčková.
     
    29:24
    Němky opět faulují a už potřetí v této části je to Christina Schwambornová (GER). Znovu si vysloužila menší trest za držení protihráčky.
     
    27:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pouhých 36 sekund stačilo a vedeme už o pět branek! Úspěšnou střelkyní je KLÁRA JANDUŠÍKOVÁ, která potvrzuje vynikající pasáž české patnáctky a prosazuje se v reprezentaci poprvé – 0:5. Asistence: Barbora Hrůšová, Veronika Lorencová.
     
    27:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    To už teď ale neplatí! Je dobrým znamením, že naše reprezentace dokázala znovu potrestat vyloučení soupeře. Po nahrávce Saši Halounové využilo přesilovku její dvojče SANDRA HALOUNOVÁ – 0:4! Asistence: Alexandra Halounová, Adéla Škrdlová.
     
    26:07
    Třetí přesilová hra pro Českou republiku, Christina Schwambornová (GER) je vyloučena za držení protihráčky.
     
    25:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pět minut po návratu ze šaten přidávají české hokejové naděje důležitý třetí gól, který je může do dalšího průběhu utkání uklidnit. Střídačku opět rozradostnila NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která tak završila hattrick – 0:3! Bez asistence.
     
    20:18
    Po pár sekundách německá přesilovka končí. Christina Schwambornová (GER) je totiž vyloučena za podražení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    České hokejistky do 15 let ovládly první třetinu souboje s Německem 2:0, a to díky tradičně produktivnímu útočnému páru Natálie Mlýnková – Kristýna Kaltounková, jenž zařídil obě trefy. Věřme, že náš náskok bude růst i po přestávce.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:30.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Mlýnková, 19. Mlýnková (Kaltounková), 26. Mlýnková, 28. S. Halounová (A. Halounová, Škrdlová), 28. Jandušíková (Hrůšová, Lorencová), 31. A. Halounová (S. Halounová, Krčková), 32. Kaltounková


    Německo: Mayová (32. Klömpgesová) – Brendelová, Botthofová, Schiffmannová, Schmitzová, Herzmannová, Klingerová, Ledergerberová, Lillová – Schwambornová, Bärová, Nickischová – Kaiserová, Idshocková, Krauseová – Palmeira-Kerckhoffová, Kaubiczeková, Ebertová – Leonhardtová, Niewolliková, Schattschneiderová. Trenér: Robert Geml.
    Česko: Juřicová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová "C", Pejšová, Jandušíková, Krčková, Kotounová, Sovjáková, Šmajdová – Matoušková, Dýcková, Lerchová – Mlýnková, Kaltounková, Lorencová – A. Halounová, S. Halounová, Exnerová – Hrůšová, Škorpíková, Černá. Trenér: Rudolf Valla.

    Rozhodčí: Stegmann – Matějová, Königová.
    bahis siteleri